واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
حضرت فاطمه زهرا (س) نقش مهمی در تاریخ شیعه داشت خوی، ارومیه - ایرنا - امام جمعه شهرستان خوی گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) نقش مهمی در تاریخ شیعه داشت.
حجت الاسلام سیدرضی موسوی شکوری روز پنجشنبه در آیینی که به مناسبت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در حوزه علمیه امام خمینی (ره) خوی با حضور جمعی از فضلا و طلاب خویی مقیم حوزه علمیه قم و جمعی از مدیران و اساتید مدارس علمیه این شهر ترتیب یافت اظهار کرد: حضرت زهرا (س) در موقعیتی که مساجد و مکانهای مذهبی توسط حاکمان زمان تعطیل شده بود به حمایت گسترده از شیعه پرداخت و تبلیغات ارزنده را در این مورد به عمل آورد.
وی به شخصیت والا و سجایای اخلاقی حضرت فاطمه (س) از دید نویسندگان و دانشمندان مذهبی و ائمه اطهار (ع)پرداخت و گفت: بانوان مسلمان برای سعادتمند شدن، باید رفتار، کردار و گفتار حضرت فاطمه (س) را الگوی خود قرار دهند.
وی با توجه به پیروزی انقلاب اسلامی و حاکمیت نظام جمهوری اسلامی ادامه داد: امروز روحانیت شیعه رسالتهای سنگین منطقه ای و جهانی بر عهده دارد.
وی تبلیغ مستند و مستدل فرهنگ اهل بیت (ع) در سطح جهان، پاسخگویی به شبهات دینی در زمینه های مختلف، پاسداری از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی ایران، تحلیل حکومتی از مبانی فقه شیعه جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه، پشتیبانی و تدارک علمی مسئولان نظام جمهوری اسلامی در بخش های مختلف، رشد و توسعه دادن حوزه های علمیه متناسب با شرایط زمان و تبادل فرهنگی و علمی با مراکز علمی و پژوهشی ایران و جهان را از جمله رسالت های سنگین روحانیت و حوزه های علمیه شیعه در عصر حاضر برشمرد.
وی با اشاره به فعالیتهای دینی و مذهبی در خوی نیز گفت: در شهر و روستاهای این شهرستان 430 مسجد وجود دارد که در 135 مسجد نماز جماعت برگزار می شود و در ادارات و کارخانه ها 80 نماز جماعت ظهر و عصر و در مدارس اعم از برادران و خواهران 150 نماز جماعت دایر است.
حجت الاسلام شکوری با اشاره به آمار طلاب این شهرستان اضافه کرد: 500 نفر طلبه در چهار مدرسه دینی این شهرستان تقریبا تا پایان سطح مشغول به تحصیل هستند و 200 نفر دیگر از فضلا و طلاب این شهرستان در حوزه علمیه قم مشغول به تحصیل می باشند.
وی با اشاره به ضرورت ارتباط حوزه های علمیه شهرستان ها با حوزه علمیه قم و طلاب شهرستان های مقیم قم گفت: باید این ارتباطات تنگاتنگ و به صورت مستمر ادامه و استمرار داشته باشد.
وی اضافه کرد: برای توسعه و گسترش این ارتباطات باید برگزاری جلسات مشترک و حضور طلاب قم در شهرستان و روستاها بویژه در ایام تبلیغ و سایر مناسبت ها و مشارکت در فعالیت های فرهنگی و تبلیغی سازمان یافته و حل کردن مشکلات تحصیلی و آموزشی و نیازمندی های زندگی طلاب مقیم حوزه علمیه قم باید در اولویت قرار بگیرد.
7128/581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]