واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جاذبه های طبیعی خشکرود منطقه ای بکر برای مهمانان نوروزی ساوه- ایرنا- اگر قصد سفر به منطقه خوش آب و هوا و دیدن جنگلی از شکوفه های بادام و سیب را دارید، اگر می خواهید تاکستان های پر از انگورها و جالیزهای پربار طالبی و خربزه را به نظاره بنشینید، منطقه سرسبز خشکرود شما را به سوی خود فرا می خواند.
ایام عید که از راه می رسد، طبیعت بکر این منطقه حاصلخیز رخت نو می پوشد و شکوفه های بادام، سیب و انگور نوید سالی پربار را می دهند اما این شهر تازه تاسیس برای نو شدن چشم به آینده دارد، به بودجه و تسهیلاتی که رفاه و آبادانی را برای قشر کشاورز و دامدار آن به ارمغان آورد.
** خشکرود صاحب شهرک صنعتی می شود
شهر خشکرود با 32 روستای اطراف خود دارای هزاران هکتار باغ انگور، سیب، بادام، پسته و تولیدات متنوع زراعی و دامی است.
این منطقه حاصلخیز که قطب تولید میوه و برخی از خشکبار استان مرکزی را به خود اختصاص داده میوه و تولیدات جالیزی خوش رنگ و با کیفیت آن زینت بخش محافل و مغازه های پایتخت و دیگر شهرهای کشور است.
شهردار خشکرود در باره شهر پنج هزار نفری خشکرود، گفت: این شهر چهارمین شهر زرندیه است اما هنوز از بسیاری از امکانات و خدمات شهری محروم مانده است.
ˈمحمد رضا رستمیˈ در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح جامع شهری با همکاری شورای اسلامی شهر تصویب شده و شرایط برای توسعه و پیشرفت آن آماده شده است.
وی به مطالعات اولیه برای ایجاد شهرک صنعتی در کنار این شهر اشاره و اظهار کرد: با موافقت مسوولان استانی و شهرستان طرح ایجاد شهرک صنعتی حاج امین با هزار هکتار زمین در کنار جاده ساوه - بوئین زهرا نهایی شده است و امیدواریم عملیات اجرایی و ایجاد زیرساخت های لازم در اسرع وقت انجام شود.
عضو شورای اسلامی شهر خشکرود نیز با اشاره به این که جوانان دانش آموخته این شهر به دنبال کسب شغل های جدید در کنار کشاورزی و دامداری هستند، گفت: گستردگی تولیدات کشاورزی و دامداری این منطقه می طلبد تا شهرک صنعتی با صنایع تبدیلی و بسته بندی در این منطقه راه اندازی شود تا افراد تحصیل کرده این شهر مشاغل جدید و مرتبط با فعالیت های موجود در منطقه را تجربه کنند.
ˈجعفر دلیریˈ به استقرار دفاتر شهری و نمایندگی های ادارات دولتی و خصوصی در این شهر تاکید کرد و افزود: در این زمینه نیازمند مساعدت مسوولان در بخش های مختلف علمی و اجرایی هستیم.
** دانشکده کشاورزی نیاز اساسی شهر خشکرود
عضو شورای اسلامی شهر خشکرود با اشاره به تولیدات باغی، دامی و جالیزی این شهر و 32 روستای اطراف آن گفت: هم اکنون ایجاد حلقه های تکمیل کننده دانش، تجربه و فن از نیازهای اساسی شهر و منطقه است و تلاش برای اسقرار دانشکده کشاورزی ادامه دارد.
دلیری با اشاره به در نظر گرفته شدن زمین مورد نیاز اجرای این طرح، افزود: منتظر اعطای مجوزهای مورد نیاز از سوی نهادهای علمی و دانشگاهی مسوول در شهرستان و استان هستیم.
شهردار شهر خشکرود در باره فعالیت دو کارخانه سیمان سفید و سیاه در بخش غربی این منطقه، گفت: این دو واحد بزرگ صنعتی بیش از آن که دستاورد مادی برای شهر و منطقه داشته باشند، موجب آلودگی شهر شده اند.
رستمی افزود: در قبال آلودگی های محیطی و زیست محیطی، این واحدها باید عوارض منطقی در اختیار این شهر قرار دهند و افراد جویای کار منطقه در آنها بکار گرفته شوند.
وی بیان کرد: در گذشته عوارض قابل توجهی از این واحدها به شهر خشکرود تعلق می گرفت اما هم اکنون با تصمیماتی این عوارض بین چند شهر و روستاهای شهرستان تقسیم می شود و سهم شهر خشکرود کاهش یافته است.
وی با اشاره به این که با راه اندازی شهرک صنعتی حاج امینی در این منطقه بیکاری به طور کامل مهار می شود، افزود: در حال حاضر تلاش می کنیم زمینه های سرمایه گذاری در این منطقه فراهم شود.
** احداث مرکز نیکوکاری در خشکرود
عضو شورای اسلامی شهر خشکرود از احداث مرکز نیکوکاری در این شهر خبر داد و گفت: این مرکز با تلاش مردم و مسوولان شهری و شهرستانی راه اندازی شده و مردم شهر و 32 روستای اطراف در نزدیک محل زندگی خود خدمات درمانی، بهداشتی و مددکاری دریافت می کنند که خود شرایط مساعدی از اشتغال و توسعه شهری را موجب شده است.
وی به نبود دفتر اداره کشاورزی در خشکرود اشاره کرد و افزود: ایجاد این دفتر مهمترین نیاز کشاورزان و روستائیان منطقه است که می تواند خدمات مورد نیاز روستائیان و کشاورزان و دامداران منطقه را ساماندهی کند و ما از مسوولان جهاد کشاورزی شهرستان و استان مرکزی خواهان مساعدت در ایجاد این دفتر هستیم.ک/4
686
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]