واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جاذبه های گردشگری شهرستان طارم در انتظار گردشگران نوروزی زنجان -ایرنا - شهرستان طارم یکی از مناطق زیبا و دیدنی کشور است که به خاطر استعدادهای کشاورزی و دامپروری، اصلخیزی اراضی و برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب، بعنوان هندوستان ایران نامیده می شود.
به گزارش ایرنا، طبیعت زیبا و متفاوت، وجود آبشارها، چشمه ها، ییلاقات ، یخچال های طبیعی و غار شگفت انگیز، کوهپایه های سرسبز، سر به فلک کشیده و باطراوت شهرستان طارم از توابع استان زنجان، در انتظار حضور گردشگران داخلی و خارجی است
این شهرستان که در قسمت شمال زنجان واقع شده، استان های زنجان و گیلان را به یکدیگر متصل و نقش مهمی در تامین محصولات باغی و زراعی مردم این استان ها ایفا می کند.
شهرستان طارم علاوه بر محصولات زراعی و باغی، درخصوص جاذبه ها و پتانسیل های طبیعی و گردشگری نیز حرفی برای گفتن دربین مناطق دیدنی کشور دارد.
آتشکده ها ، غار خرمنه سر ، یخچال طبیعی و دایمی ولی در ، درختان کهنسال، آب و هوای مطبوع و دلنشین ، مناظر و آبگیرهای طبیعی بکر و دست نخورده ای مانند سد طبیعی کردکندی ، از جمله ثروت های خدادادی منطقه است که توجه علاقمندان به آثار طبیعی را به خود جلب می کند.
سد طبیعی کرد کندی که درپی زلزله ی هولناک 31 خردادماه سال 1369 شمال و شمالغرب کشور و در اثر رانش زمین در سه کیلومتری شهر آب بر مرکز شهرستان طارم بوجود آمده، یک معجزه ی الهی است.
به گفته کارشناسان مسایل گردشگری، این آبگیر طبیعی و زیبا به لحاظ موقعیت استثنایی و سکوت حاکم بر محدوده ی آن، به محلی نادر و شگفت انگیز، برای تفریح و گشت وگذار گردشگران تبدیل شده است.
این کارشناسان آثار طبیعی و دیدنی شهرستان طارم را گمنام، فراموش شده و در عین حال محلی آرامش بخش و شگفت انگیز برای گردشگران می دانند و معتقدند که بازدید از این آثار و پدیده های بسیار زیبای طبیعی می تواند تاثیر بسزایی در شادابی، آرامش روحیه، تمرکز اعصاب و آسایش فکری گردشگران داخلی وخارجی داشته باشد.
این شهرستان به لحاظ وسعت منابع طبیعی، صعب العبور و کوهستانی بودن راه های ارتباطی، یکی از شاخصه های طبیعی در سطح استان زنجان شناخته شده است.
حدود 90 هزار هکتار از اراضی خرمنه سر و سرخ آباد شهرستان طارم، جزو مناطق حفاظت شده و دارای پتانسیل های مطلوب برای نگهداری و تکثیر گونه های جانوری، از جمله کل ، بز ، پلنگ ، کبک ، خرس قهوه ای و سیاه گوش است.
طارم به خاطر برخورداری از شریان حیاطی رودخانه قزل اوزن به بزرگترین قطب کشاورزی استان و منطقه تبدیل شده است و کیفیت محصولات باغی و زراعی آن در زمینه های مختلف به ویژه برنج و زیتون شهرت جهانی دارد.
شهرستان طارم به لحاظ سطح زیرکشت، تولیدنهال و برداشت محصول زیتون مقام نخست را در کشور به خود اختصاص داده و 40 درصد محصول زیتون ایران در این منطقه تولید می شود. این شهرستان در تولید و فروش و تجارت بین المللی زیتون در کنار کشورهای مطرح دنیا مانند اسپانیا، ایتالیا، مراکش و ترکیه قرار گرفته و با حمایت مضاعف مسوولان کشوری و استانی می تواند افتخاری بزرگ برای کشور باشد.
پتانسیل ارتباطی مناسب، نادربودن اقلیم منطقه، استفاده از تولید محصول پرارزش و برداشت چندباره ی محصول در طول سال ، قابلیت جذب توریست در فصول مختلف سال و امکان بازگشت سرمایه در زمینه کشاورزی، از برجستگی های ویژه ی شهرستان طارم می باشد.
522
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 183]