واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندارآذربایجان شرقی : آرزو و تلاش ما ارایه خدمات با کیفیت به مردم است تبریز - ایرنا - استاندار آذربایجان شرقی با ابلاغ خط مشی کیفیت استانداری، تلاش مستمر کارکنان این نهاد برای افزایش رضایت مندی مردم، ترویج مشارکت عمومی و صیانت از حقوق متقابل مردم و دولت را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری، اسماعیل جبارزاده در جلسه تبیین و احیای دوباره سیستم مدیریت کیفیت در استانداری، با بیان این که آرزوی نهایی و تلاش ما ارایه خدمات باکیفیت به مردم است، افزود: امیدوارم با احیای سیستم مدیریت کیفیت، ماموریت اصلی استانداری به عنوان ناظر دستگاه های استان انجام دهیم و به طور قطع اگر جایگاه واقعی استانداری احیا شود بقیه دستگاه ها هم در مسیر درست حرکت خواهند کرد.
وی با اشاره به این که متاسفانه وضعیت دستگاه های اداری استان مطلوب نیست و باید برای اصلاح این وضعیت تلاش کنیم، گفت: امیدوارم بتوانیم در سال 93 شیوه مدیریتی جدیدی در استان پیاده کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر این که باید اصلاح را از درون خود شروع کنیم، افزود: استانداری باید به عنوان دستگاه اداری نمونه، الگوی سایر دستگاه های اداری شناخته شود.
جبارزاده بر استفاده از روش های علمی در بعد مدیریت تاکید و با بیان این که سیستم مدیریت کیفیت در سال های گذشته مورد بی توجهی قرار گرفته است، گفت: امیدوارم با همت و تلاش کارکنان استانداری و احیای این سیستم و نهادینه کردن بحث کیفیت، امور اداری استان را در جهت رضایت مندی بیشتر مردم و ارایه خدمات بهتر تنظیم کنیم.
وی با امضای سند خط مشی کیفیت استانداری آذربایجان شرقی آن را برای اجرا به کارکنان استانداری ابلاغ کرد.
وی در این سند با اشاره به جایگاه حاکمیتی استانداری به عنوان عالی ترین دستگاه دولتی در استان و مسوولیت سیاست گذاری، هماهنگی و نظارت بر کلیه فعالیت ها در راستای سیاست های کلی نظام و اهداف دولت، سرلوحه قرار دادن مدل اجرایی سامانه مدیریت کیفیت (ISO 9001 : 2000) را مورد تاکید قرار داده است.
مهم ترین اهداف سند خط مشی کیفیت استانداری تلاش مستمر کارکنان برای جلب خشنودی و رضای خداوند در انجام کلیه فعالیت های سازمانی، افزایش رضایت مندی ارباب رجوع با اعتقاد به اصل پاسخگویی درمقابل عملکرد، ترغیب و ترویج مشارکت عمومی مردم در تصمیم سازی ها و تقویت رابطه عاطفی دولت با مردم، استفاده از خرد جمعی در تصمیم سازی ها و افزایش توان علمی کارکنان، اعمال مدیریت اثربخش با استفاده از مدل های مدیریتی پشتیبان، حمایت از گسترش فعالیت های مبتنی بر یافته های علمی و پژوهشی برای بهبود کیفیت خدمات، صیانت از حقوق متقابل مردم و دولت، تلاش برای استقرار کامل دولت الکترونیک به منظور تسریع و تسهیل خدمت رسانی به مردم، ارتقای سلامت اداری با نظارت نظام مند بر دستگاه ها، شناسایی ظرفیت های بخش خصوصی برای جذب سرمایه و تشویق فعالان غیردولتی برای تصدی واحدهای دولتی اعلام شده است.
7233/587
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]