واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
کارشناس آموزشی خطاب به نمایندگان مجلس: استیضاح وزیر آموزش و پرورش، چه دردی را دوا می کند؟ تهران - ایرنا - کارشناس مسایل آموزش و پرورش خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: شما وزیر آموزش و پرورش را استیضاح کنید چه دردی دوا می شود؟ فقط ذهن ها را معطوف استیضاح کرده و تلاطمی بر جسم نحیف آموزش وارد می شود.
محمدرضا شریف کاظمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: باید ابتدا اعتبار کافی و در خور شان و انتظارات در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار داده شود و بعد کیفیت طلب کنید و اگر وزیر در چارچوب برنامه قرار نگرفت از ظرفیت قانونی استفاده کنید.
مشاور صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار داشت: تصمیم گیری ها در رابطه با طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش باید همه جانبه باشد نه از روی تعصب یا متاثر از محیط ، اگر تصمیم ما این دو ویژگی را نداشته باشد، یک تصمیم عادی است و تصمیم عادی دور از شان نماینده یا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جفا به آموزش و پرورش است.
شریف کاظمی ادامه داد: رفتار حرفه ای در دنیای امروز کوچک کردن مشکلات برای به دست آوردن یک فرصت جدید در ارتقا آموزش و پرورش است نه بزرگ نشان دادن مشکلات کوچک و از بین بردن فرصت کار و خدمت در آموزش و پرورش؟
وی با بیان اینکه در دنیایی زندگی می کنیم که سرشار از تولید علم مجازی و دانشگاهی است، این سوال را مطرح کرد که آیا رفتار غیر علمی برای محیط علمی جایز است ؟
این کارشناس مسایل آموزش و پرورش بیان داشت: آنچه امروز در بین نمایندگان به عنوان مشکلات در این وزارتخانه مطرح است موضوع روز نیست بلکه مربوط به گذشته است به همین دلیل باید پله عقل در برخورد با آموزش و پرورش رفیع باشد.
وی اظهار کرد: چرا طبل زیر گلیم می زنیم امروز کمبود پول در آموزش و پرورش معنا دار است به این معنا که سطح مطالبات بسیار بالاست و برنامه ها به واسطه بی پولی معطل بودجه مناسب است.
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه اقتصاد مهمترین چالش فراروی آموزش و پرورش است، افزود: شوخی است کسی بگوید آموزش و پرورش را دوست دارد ولی چالش های امروز او را نمی شناسد.
شریف کاظمی توجه به اقتصاد آموزش و پرورش را جزء برنامه رای اعتماد وزیر برشمرد و افزود: برنامه وزیر در اخذ رای اعتماد خیلی خوب تدوین شده بود منتهی باید بدنه و مدیران برنامه را جلو ببرند.
وی خاطرنشان کرد: طرح موضوعاتی چون توسعه آموزش و پرورش در مناطق محروم، مشارکت با بخش غیر دولتی و حتی اعطای سرانه به مدارس غیر دولتی بسیار مترقی و بجا است ولی آیا بستر این کارها فراهم شده است ؟
مشاور صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه داد: وزیر باید هر روز شاهد پیاده شدن برنامه اعلامی در روز رای اعتماد باشد ولی با کدام نیروی انسانی و اعتبار؟ این کاستی با شش ماه رفع نمی شود باید تحملمان را بالا ببریم و در طی فرایند تذکر بدهیم، تشویق کنیم و در فرصت معقول اگر عقب ماندگی در اجرا مشاهده کردیم توضیح بخواهیم.
شریف کاظمی بیان داشت: بودجه ریزی عملیاتی و تغییر در نظام بودجه ریزی زمان و نیروی متخصص می خواهد که در سال های گذشته سنگ بر جمع متخصصان زدند و همه را پرواز دادند هر یک بر شاخی غیر از آموزش نشستند اینک زمان زیادی لازم است تا اعتماد آنها را جلب کرده و بخواهیم بازگردند.
فراهنگ (4)**1883**1588
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]