واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
اعتبار مشکل اصلی آموزش و پرورش/استیضاح کارساز نیست تهران - ایرنا - کارشناس مسایل آموزش و پرورش گفت: محورهایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش عنوان کرده اند، کلی بوده و بسیاری از آنها نیازمند تامین بودجه و اعتبار مناسب است.
علی پور سلیمان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش اظهار داشت: رفع مشکلات آموزش و پرورش به عنوان محور توسعه پایدار عزم ملی و جدی را می طلبد که با توجه به وضعیت جامعه و نیز مشاهده رویدادها، هنوز چنین تحولی چه در نگاه مسئولان و چه در نگاه جامعه رخ نداده است.
وی افزود: علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش طبق آخرین آمار و با امضای 79 نماینده مجلس شورای اسلامی در آستانه استیضاح قرار گرفته است.
پور سلیمان ادامه داد: کمتر وزیری را می توان یافت که تاکنون در چنبره استیضاح گرفتار نیامده باشد. مطالبات نمایندگان معترض نیز معمولا متنوع و شامل مسایل کلی می شود.
وی افزود: به عنوان نمونه تضییع حقوق مسلم فرهنگیان شاغل و بازنشسته، بی توجهی به حقوق فرهنگیان ایثارگر و جزو خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و واگذاری غیراصولی مسئولیت ها در وزارت آموزش و پرورش از جمله موضوعات مطرح شده برای استیضاح عنوان شده است.
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش تصریح کرد که به گفته یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، عدم حقوق مربوط به مناطق جنگی معلمان ایثارگر، سو مدیریت در صدور احکام بازنشستگی و پرداخت نکردن حقوق حق التدریسی معلمان، هوشمندسازی مدارس خاص، شاهد، استعدادهای درخشان و غیرانتفاعی از دیگر موضوعات مطرح شده برای استیضاح وزیر است.
پورسلیمان بیان داشت: این نماینده مجلس ، در موارد استیضاح همچنین به عدم پرداخت حق سرویس ایاب و ذهاب کارکنان پرداخته و در آخر متذکر شده است که مدیریت وزیر آموزش و پرورش به هیچ وجه قابل تحمل نیست.
وی اضافه کرد: رفع مشکلات آموزش و پرورش به عنوان محور توسعه پایدار عزم ملی و جدی را می طلبد که با توجه به وضعیت جامعه و نیز مشاهده رویدادها، هنوز چنین تحولی چه در نگاه مسئولان و چه در نگاه جامعه رخ نداده است و از سوی دیگر سوال و استیضاح و نظارت را از وظایف و حقوق اساسی نمایندگان مردم است.
این کارشناس مسایل آموزش و پرورش یادآورشد: اما یک نکته اصلی را نمی توان از نظر دور داشت مدیرانی که توسط کمیته انتصابات وزارت آموزش و پرورش در سراسر کشور تعیین شده اند مطابق گزارش های همکاران و معلمان از سراسر کشور، تا حدود قابل توجهی، مورد رضایت آنها هستند.
پورسلیمان ادامه داد: همین نمایندگان زمانی که نجفی به عنوان فرد مورد اعتماد جامعه فرهنگیان ایران در برابر رای اعتماد آنان قرار گرفت، در کمال ناباوری و تعجب، به وی رای عدم اعتماد دادند و همین مساله شائبه سیاسی بودن این گونه رای گیری ها و یا رایزنی ها را بیش از پیش در افکار عمومی فرهنگیان تقویت کرد.
کارشناس حوزه آموزش و پرورش با طرح این سوال که آیا نمایندگان تاکنون ، منابعی را برای پرداخت این مطالبات مطابق قانون به وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد کرده اند و وزیر آنها را نپذیرفته است؟، تصریح کرد که یک مورد عجیب از مطالبات نمایندگان به عنوان نمونه، مربوط به پرداخت ایاب و ذهاب کارکنان آموزش و پرورش است.
پورسلیمان بیان داشت: من با دارا بودن بیش از 24 سال سابقه کار در آموزش و پرورش ، تاکنون چنین موردی را نه در حکم کارگزینی و نه در فیش حقوقی خود مشاهده نکرده ام اما
اگر هم ، منظور از پرداخت این حق به کارکنان دیگر مانند ستاد است که به نظر می رسد در صورت عدم پرداخت این مبلغ در صورت درست بودن ادعای نمایندگان مجلس، عدالت در آموزش و پرورش اجرا شده است.
این کارشناس حوزه آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از مشکلات جامعه ما فقدان دید ملی و عمومی نسبت به مسایل و مشکلات آن است، اظهار داشت: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز از این وضعیت مستثنی نیستند.
پورسلیمان یادآورشد: شاید بهتر باشد نمایندگان مجلس بیش از آنکه نگران حوزه انتخابیه و یا آینده سیاسی خویش باشند ، مسایل و مشکلات کشور را در یک نگاه کلی و جامع نگر مورد توجه و پی گیری قرار دهند.
وی افزود: با توجه به مشکلات کشور در بعد خارجی و نیز عوارض ناشی از ناکارآمدی دولت های نهم و دهم که جبران آن ها نیازمند گذشت زمان و همکاری و هم یاری عمومی است به نظر می رسد تعامل نمایندگان با وزیران دولت بتواند به رفع مشکلات و مسایل مختلف جامعه کمک کند.
فراهنگ (4)**1883 ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
11/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]