تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):فاطمه بانوى زنان بهشت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830797341




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

15 مهر ماه ˈروز ملی روستاˈ نامیده شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

15 مهر ماه ˈروز ملی روستاˈ نامیده شد اراک - ایرنا - رییس مرکز توسعه روستایی کشور اعلام کرد: پانزدهم مهر ماه ˈروز ملی روستاˈ نامیده شده و در تقویم سال آینده ثبت خواهد شد.


به گزارش ایرنا، سید ˈعباس پورهاشمیˈ عصر چهارشنبه در بیستمین نشست مدیران امور روستایی و شوراهای استانداریهای سراسر کشور در اراک افزود: این روز به عنوان نماد فرهنگی و اهمیت روستاها در مناسبات مختلف تصمیم سازیهای کلان پیشنهاد شده و فرصتی است که مباحث روستا بصورت ریشه ای و علمی بازنگری شده و جایگاه و سهم صحیح آن در امور کشور بازتعریف شود.
وی توضیح داد: یکی از سیاستهای در حال اجرا در مرکز توسعه روستایی کشور، تشکیل شورای فرهنگی روستا با هدف ساماندهی و حفظ خرده فرهنگهای بومی و ایجاد هماهنگی در این حوزه است که دهیاریها باید با حساسیت از این ابزار در پیشبرد برنامه های فرهنگی و زیرساختی بهره بگیرند.
مشاور معاون اول رییس جمهوری اظهار کرد: فرهنگ، سنگ بنای هر حرکت توسعه محور است و اگر جمهوری اسلامی توانسته امروز در ابعاد مختلف بعنوان یک قدرت اثرگذار مطرح باشد به برکت قدرت نرم فرهنگی مبتنی بر ارزشهای دینی و اسلامی است.
پور هاشمی ادامه داد: سوق دادن سرمایه های بخش خصوصی و مردمی برای رونق اقتصادی و اشتغالزایی روستایی نیازمند همگرایی اجتماعی، وحدت و برنامه ریزی است و این مهم علاوه بر نیازمندی به نقشه راه روشن در ظرفیت شناسی روستاها، به حفظ و ارتقای پیوستهای فرهنگی احتیاج دارد.
وی عنوان کرد: یکی از برنامه های مهم دولت تدبیر و امید برای توسعه امور روستایی استفاده از ظرفیت نیروهای بسیجی در سازندگی و اصلاح عمران روستاهاست و این مهم علاوه بر فواید بهینه سازی زیرساختها، ارتباط عمیق و معنادار مراکز دانشگاهی ، علمی و فرهنگی با روستاها را گسترش می دهد.
رییس مرکز توسعه روستایی کشور خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم در دست پیگیری دولت برای روستاها ، ابلاغ شیوه نامه بیمه حوادث روستایی است که کاری بزرگ و ریشه ای برای تقویت امنیت در مناطق محروم و انگیزه مداری ماندگاری در روستاها است.
وی اضافه کرد: دهیاریها و شوراهای اسلامی روستاها باید در معرفی صحیح اهداف این طرح برای روستاییان ، آنان را برای استفاده و مشارکت در این طرح سودمند ترغیب کنند.
پورهاشمی گفت: تشکیل صندوق تامین منابع روستایی نیز از طرحهای کارآمد در رونق اقتصاد روستاهاست و اگرچه این طرح نوپا در بدو تاسیس با کم بودن سرمایه مواجه است اما باید در سایه تدابیر هوشمندانه با بهره گیری از سرمایه های محلی آن را تقویت کرد.
وی افزود: برای حفاظت از سرمایه روستاییان در صندوق مذکور نظارت بخشداریها پیش بینی شده و در خصوص حمایتهای مالی و تسهیلات نیز پست بانک کشور موظف به حمایتهای ضمنی است.
مشاور معاون اول رییس جمهوری خاطرنشان کرد: بودجه سال 93 در حوزه روستایی اگرچه تمامی نیازها و پیشنهادات را در برنگرفته اما افزایش خوبی دارد و 200 میلیارد تومان بودجه عمرانی و جاری، 150 میلیارد تومان بودجه در بخشهای اقتصادی، 12 هزار میلیارد تومان بودجه اشتغال و سه هزار میلیارد تومان در حوزه تسهیلات قرض الحسنه بانکها با محوریت خدمات کمیته امداد، بهزیستی ، بنیاد شهید و بنیاد ایثارگران دیده شده است.
پورهاشمی خاطرنشان کرد: نیاز اصلی و اولویت کاری در روستاها در سایه اقتصاد مقاومتی ، توجه جدی به تجمیع سرمایه های کارآفرین درروستاها و حراست از فرهنگهای اصیل و بکر روستایی است و برای این منظور برنامه هدفمند آموزشی در عرصه فرهنگی و مهارت افزایی باید در راس قرار بگیرد.
وی توضیح داد: درشرایطی که یکی از دغدغه های مهم رهبر معظم انقلاب شبیخون فرهنگی است پیشگیری از آسیب پذیری فکرروستاها و تقویت روحیه کار و همبستگی اقتصادی یکی از رسالتهای مهم است.
بیستمین نشست مدیران امور روستایی و شوراهای استانداریهای کشور به مدت دو روز با محوریت بیان عملکرد و برنامه های سال جاری و اسیب شناسی آن و ارائه محورهای برنامه سال آتی در اراک ادامه خواهد داشت .ک/2
560/ 556
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن