محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855814109
دامنه نگاه حمایتی ما سراسری است (بخش نخست)
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر کل اداره هنرهای نمایشی: دامنه نگاه حمایتی ما سراسری است (بخش نخست) تهران - ایرنا - اداره کل هنرهای نمایشی در میان بازوهای اجرایی معاونت امور هنری به دلیل بهره بردن از یک خانواده 100 هزار نفری اهالی تئاتر و سرانه محدود سالن ها و تالارهای اجرای عمومی آثار نمایشی همواره جزو ادارات کل پرمشغله در میان حوزه های فرهنگی و هنری بوده است.
همزمان با آغاز کار دولت یازدهم و تغییر در فضای فرهنگ و هنر با نگاه تدبیر و امید، چشم و دل بسیاری از هنرمندان به تغییرات ایجاد شده در بدنه فعالیت های فرهنگی و هنری در قالب رویکرد دولت یازدهم بسته شد.
اهالی تئاتر که طی هشت سال دوران سخت و پر مشقتی را پشت سر گذاشته بودند با ایجاد نگرش جدید در فضای فرهنگی جدید کشور به امید روزهای بهتر و با امید بیشتر از یک سو در پی فعالیت های خود بودند تا چراغ عرصه هنرهای نمایشی کشور با تمام مشکلاتش روشن بماند و از سوی دیگر چشم به انتخاب مدیر کل اداره هنرهای نمایشی داشتند تا مطالبات خود را که سال هاست در پی آن هستند با دستان مدیر جدید به سمت محقق شدن و برآورده شدن دریابند.
17 دی ماه حسین طاهری با حکم معاون امور هنری ویزر فرهنگ و ارشاد اسلامی جایگزین قادر آشنا، به عنوان مدیر کل اداره هنرهای نمایشی انتخاب شد و در فاصله چند روز مراسم تودیع و معارفه این دو مدیر هنری برگزار شد اما فرصت برای بیان برنامه های مدیر جدید به دو دلیل مهم فراهم نبود.
نخست آنکه هر مدیری برای آشنا شدن به فراز و فرود حوزه مدیرت خود نیازمند زمانی مشخص است تا با شناخت نقاط ضعف و قوت برنامه های آتی خود را اعلام کند و دوم آنکه 24 دی ماه امسال به عنوان تاریخ آغاز سی و دومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر عملا فرصتی برای مدیر جدید باقی نگذاشت تا بتواند حتی نخستین گام های خود را در این جشنواره بردارد.
مسائل و موارد متعدی از جمله بدهی های اداره کل هنرهای نمایشی به هنرمندان، تلاش برای توسعه زیرساخت و سرانه سالن های تئاتری، نحوه حمایت از هنرمندان کشور، شیوه برخورد با هنرمندان استانی، مقوله تمرکز زدایی، خصوصی سازی و سپردن امور هنرمندان به دستان توانای آنها به عنوان یکی از اصلی ترین اهداف معاونت امور هنری وزارت ارشاد دولت یازدهم از جمله مسایل هنرهای نمایشی است.
همچنین رفع دغدغه های هنرمندان تئاتر از مقوله ممیزی گرفته تا امنیت روانی و شغلی آنها، مساله تئاترشهر و روند بازسازی آن، تولیدات مشترک و توسعه روابط بین المللی در عرصه تئاتر و موارد متعدد دیگر از اصلی ترین چالش ها و مسائلی بود که حسین طاهری به عنوان نخستین مدیرکل اداره هنرهای نمایشی دولت یازدهم پیش روی خود می دید.
به هر حال با گذشت دو ماه از تاریخ انتصاب حسین طاهری به عنوان مدیرکل اداره هنرهای نمایشی وزارت ارشاد وی در سریع ترین زمان ممکن علاوه بر دیدار با هنرمندان، اصناف خانه تئاتر و مدیریت این نهاد صنفی، رایزنی های متعددی را با سفارتخانه های کشورهای اروپایی، آمریکای جنوبی و آسیایی جهت توسعه فعالیت های بین المللی و تحقق دیپلماسی فرهنگی به عنوان یکی از شعارهای فرهنگی دولت یازدهم برگزار کرد و برای نخستین گفت و گوی رسانه ای خود در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا) حضور یافت و در یک نشست صمیمی علاوه بر دیدار با مدیرعامل این خبرگزاری نشستی را با خبرنگار حوزه تئاتر ایرنا برگزار کرد و با صبر و حوصله پاسخگوی سووالات متعدد ما شد.
حاصل این گفت و گو، طی سه بخش مجزا از خاطر شما می گذرد که در ادامه بخش نخست آن تقدیم خواهد شد.
س: جناب طاهری 17 دی ماه شما به عنوان مدیرکل اداره هنرهای نمایشی معرفی شدید و امروز درست دو ماه از آن تاریخ می گذرد، با توجه به این بازه زمانی نسبتا کوتاه و البته پشت سر گذاشتن مهمترین رخداد نمایشی کشور یعنی جشنواره تئاتر فجر، حال امروز تئاتر و هنرمندان آن را چگونه ارزیابی می کنید؟
- در یک جمله باید بگویم که حال اهالی تئاتر خوب است. ما نیز به عنوان یک مسوول خوشحالیم که حال اهلی تئاتر خوب است اما نباید به این حال بسنده کنیم و برای ارتقای هر چه بیشتر جایگاه تئاتر در تمامی زمنیه های آن باید دوندگی و تلاش بیشتری داشته باشیم تا شرایط بهتر و بهتر و بهتر شود.
در حقیقت باید کارهای اجرایی و قانونی را در راستای رفاه حال هنرمندان تئاتر تا جایی پیش ببریم که هنرمندان و فعالان عرصه هنرهای نمایشی، مجموعه دولتی را فراموش کنند و آنقدر مشغول تولیدات هنری و فعالیت های فرهنگی شان باشند که فراموش کنند اداره ای به نام اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد.
س: از زمان آغاز به کار دولت یازدهم در سخنان رییس جمهوری بر سپردن امور فرهنگی به دست خود اهالی این حوزه بارها تاکید شده است و علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علی مرادخانی معاون امور هنری وزارتخانه نیز بر سکانداری خود هنرمندان در مسائل اجرایی و اداری شان تاکید داشته اند. نگاه شما به عنوان متولی و مدیر حوزه هنرهای نمایشی کشور در سپردن امور این شاخه هنری به دست هنرمندان آن بر چه محورهایی استوار است؟
- در این نکته شکی وجود ندارد که شرایط ایده آل آن است که تصدی دولت کم شود و کلیه امور اجرایی و صنفی گروه ها به خودشان واگذار شود و به تدریج نقش دولت کم شود. البته نباید فراموش کنیم که چون در حال حاضر چرخه اقتصادی برای آزاد شدن فعالیت های هنرمندان به ویژه در حوزه تئاتر مهیا نیست هنوز برای اجرایی شدن این مهم نقصان هایی وجود دارد.
البته این آسیب ها و نقایص مربوط به دوره اخیر نیست. متاسفانه در چند دهه گذشته شرایطی که برای کشور پیش آمد در تمامی حوزه های فرهنگی از جمله تئاتر نیز تاثیر خود را گذاشته است. مساله مهم آن است که در گام جدید فعالیت ها باید به سمت و سویی برویم که در گذشته بیشتر مجال بروز و ظهور داشت و آن تفکیک و جدا کردن بخش ها و فعالیت های تولیدی و فرهنگی هنرمندان وابسته به دولت و مرکز هنرهای نمایشی بود؛ هر چند باید به این نکته توجه داشته باشیم که حرکت به سمت عدم وابستگی باید شکل و شمایل درست و تعریف مشخصی داشته باشد تا مسیر تعالی هنر تئاتر و هنرمندان آن را دچار آفت ها و آسیب های جبران ناپذیر نکند چرا که بروز هر آفتی در گام نخست گرفتاری اش نصیب خود اهالی تئاتر می شود.
به عنوان مثال وقتی صحبت از روند برگزاری جشنواره های تئاتری به دست خود اهالی تئاتر می شود منظور آن نیست که هر هنرمند بخواهد یک جشنواره تئاتر را برگزار کند؛ ناگفته پیداست که با وقوع این امر در هر روز شاهد اجرای 15 جشنواره خواهیم بود! که نه تنها شرایط یک رخداد منسجم را ندارند که در کمترین حالت بر بیماری جشنواره زدگی کشور می افزایند، پس هر اقدامی در این زمینه نیازمند کار کارشناسی و مطالعاتی دقیق است.
س: در مورد همین بحث جشنواره ها که اشاره کردید، آقای مرادخانی در اختتامیه تئاتر فجر بر سپردن امور اجرایی جشنواره های تئاتر کشور به خود هنرمندان سخن گفت، رویکرد اداره کل هنرهای نمایشی در این زمینه به چه صورت است؟
- در مورد جشنواره های تئاتری باید به استانداردی برسیم که نیاز کشور است و تا این مساله محقق نشود نمی توان گامی برای خصوصی سازی آنها برداشته شود. به عنوان مثال اگر کشور به 10 جشنواره خصوصی نیاز داشته باشد این کار را انجام دهیم و در روند خصوصی سازی سعی می کنیم تا ما فقط نگاه حاکمیتی خود را حفظ کنیم و در امور دیگر دخالتی نداشته باشیم.
در مورد جشنواره هایی که سال جاری برگزار شد با نگاه به جشنواره های خصوصی که چندین سال است در حال برگزاری است از دوستان و همکارانمان در این رخدادها درخواست کردیم تا برای توسعه فعالیت های شان به ضابطه مند کردن آن جشنواره ها بپردازند چرا که اگر شاهد ضابطه مند شدن این فعالیت ها نباشیم دچار آفت نگاه سلیقه ای می شویم و به عنوان مثال با رفتن دبیر آن رخداد ممکن است آن جشنواره با تمام سابقه اش دچار تلاطم شود. همچنین نباید از خاطر دور داشت که موضوعات حقوقی این جشنواره ها باید بررسی شود تا با چارچوب درستی واگذاری آنها انجام شود.
در حال حاضر کار مطالعاتی و تحقیقاتی روی این موضوع آغاز شده است و از رسانه ها و اهالی تئاتر نیز خواهش می کنیم که به ما در تحقق و تجلی این راه کمک کنند.
برای رشد و تعالی واقعی تئاتر عاقلانه آن است که بتوانیم شاهد تلاش های اهل هنر در بخش خصوصی باشیم. طی چند سال اخیر شاهد حضور افرادی در زمینه برگزاری جشنواره و اتفاقات تئاتری هستیم که شبیه اهالی هنر بودند اما از خود این خانواده و اهالی آن نبودند که همین حضور و عدم اشراف قاطع و صد در صدی آنها باعث ایجاد آسیب هایی در مسیر رو به رشد جریانات بخش خصوصی تئاتر شد که سعی خواهیم کرد در ادامه مسیر و فعالیت اداره کل هنرهای نمایشی ازاین وقایع جلوگیری کنیم.
س: بعد از سال ها اتکای هنرمندان به حمایت های دولتی، آغاز بخش خصوصی سازی و سپردن زمام امور جشنواره ها به هنرمندان باعث ایجاد برخی مطالبه گری ها و سهم خواهی و ایجاد چالش های درونی میان اهالی این خانواده نخواهد شد، آیا برای وقوع چنین اتفاقاتی راهکارهایی در نظر گرفته شده است؟
- علی رغم بحث هایی که مطرح می شود میزان چالش ها در اهالی تئاتر چندان زیاد نیست و خوشبختانه نگاه خود اهالی تئاتر به مساله جدا شدن از بدنه حمایت های دولتی نیز بسیار مثبت است. مساله مهم دیگر آن است که اگر واگذاری ها با مشارکت فکری و اجرایی خود اهالی تئاتر باشد کمتر شاهد وقوع چنین آسیب های خواهیم بود.
ببینید ما مکلفیم که سایه مان بر سر همه باشد و با عدالت به همه توجه کنیم. خیلی ساده و خودمانی بگویم که من زمانی مدیر خوبی هستم که در اداره امور محوله و وظایفم بخشی نگری نداشته نباشم و در شکل نگاهی جامع، توجهم به همه افراد، حوادث و رخدادهای اطراف حوزه فعالیتم باشد و پر واضح است که در این میان تنها به تهران نگاه نکنم و نگاهی سراسری و کشوری داشته باشم.
اما در نگاه تخصصی باید بگویم که در تخصیص فعالیت ها و به مشارکت طلبیدن اهالی هنر برای پیشبرد فعالیت های حوزه تئاتر سهمی وجود ندارد چرا که از ابتدای مسیر مشخص کرده ایم که تا زمانی که اقتصاد تئاتر نتواند چرخ حرکت تولیدات این شاخه هنری را به گردش درآورد نباید به بهای این آسیب خلاقیت های موجود را فربانی کنیم، بلکه شیوه صحیح آن است که خلاقیت ها ادامه داشته باشد و آرام آرام با همراهی خود هنرمندان گام های نخستین را برای منفک شدن از حمایت های دولتی و حرکت به سمت خصوصی سازی را در هنرهای نمایشی کشور جاری و ساری کنیم.
بزرگواران و پیشکسوتانی در عرصه تئاتر کشور حضور دارند که بیش از سه دهه است مشغول فعالیت هستند و همواره به سبب حمایت های دولتی کمتر توجهی به مساله اقتصاد خود محور آثار تئاتری شان داشته اند، پس در این میان وظیفه من مدیر آن است که حامی آنها باشم تا در جریان گذار از شکل دولتی به سمت خصوصی سازی آنها دچار لطمه های اقتصادی و ضربه های روحی و معنوی نشوند.
نگاه حمایتی به هنرمندان و احترام و تکریم به مقام آنها همواره طی شش ماه اخیر در نگاه کلان دولت و پیام های تمامی اعضای دولت از جمله رئیس جمهوری محترم، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت امور هنری به خانواده هنر و خانواده تئاتر وجود داشته و با وجود این رویکرد، اینکه ما اعلام کنیم که سهم و حق هنرمندان در اداره امور تخصصی شان را به آنها واگذار نمی کنیم شایسته شان دولت یازدهم و اهداف کلان فرهنگی آن نیست.
هنرمندان پیشکسوت تئاتر کشور بعد از 40 سال کار مستمر امروز نیازمند مراقبت و حمایت معنوی و احترام ویژه ای هستند و برای پیشبرد اهداف حوزه هنرهای نمایشی باید از آنها مشورت بگیریم و اداره امور تخصصی را به آنها واگذار کنیم تا با چاشنی تجربه و نگاه ژرف بینانه خود بهترین مسیر را انتخاب کنند و ما نیز در بخش های اقتصادی همراه و یاریگر آنها باشیم تا در سال های آتی با آمادگی بدنه تئاتر کشور برای نیل به سمت خصوصی سازی شاهد همراهی تمامی اعضای این خانواده بدون آنکه دچار خسران و ضرری شوند باشیم و اینگونه است که می توانیم شاهد بروز و ظهور خلاقیت های جدید در عرصه تولیدات تئاتری کشور نیز باشیم.
س: از سخنان شما می توانم اینگونه برداشت کنم که در حقیقت در نگاه اقتصادی تنها برچرخه تولید تئاترتمرکز ندارید و دیگر شاخه های مرتبط با نگرش های اقتصادی را نیز در بدنه هنرهای نمایشی و خانواده تئاترایران در نظر دارید؟
- بدون شک همین گونه است! در این مسیر سعی می کنیم تا نگاهی به اقتصاد کمک کننده به خانواده تئاتر داشته باشیم و برای تحقق این مهم در گام نخست کمیته های تخصصی اقتصادی را فعال می کنیم و در این مسیر از افراد دلسوز و نه تنها کسانی که صرفا فکر اقتصادی دارند نیز یاری خواهیم گرفت. در حقیقت به سمت مجموعه های اقتصادی برای همیاری و تعامل حرکت می کنیم که به هنر و ارتباط با هنرمندان احترام می گذارند.
در یک مثال ساده می توان گفت بنگاه های اقتصادی و شرکت هایی که در حوزه ای چون کمک به ایتام سرمایه گذاری می کنند هیچگاه با نگرش سودجویانه به سراغ این جنس از حمایت نمی روند و در همین راستا نیز در حوزه جذب نهادهای سرمایه گذار در هنر نمایشی به سراغ بخش هایی خواهیم رفت که نگاهی توام به تکریم و احترام داشته باشند و توجه آنها تنها به کار اقتصادی و منفعت طلبانه نباشد.
دراین نکته شکی وجود ندارد وقتی یک هنرمند به جای اندیشه و تامل برای خلق اثر هنری انرژی اش را صرف تامین منابع تولید اثرش کند ناخودآگاه از کیفیت و عمق اندیشه و ژرفای اثرش کاسته خواهد شد و سعی می کنیم تا درادامه مسیر بار اندیشه گری را بر دوش هنرمندان و بخش مالی و مسائل اقتصادی را دوشادوش آنها به انجام رسانیم.
س: نحوه نگاه و حمایت مدیریت شما در اداره کل هنرهای نمایشی نسبت به هنرمندان استانی و استعدادها و ظرفیت های این نقاط فارغ از پایتخت کشور بر چه اساسی است؟
- جایگاه قانونی، عقلانی و عادلانه این است که در برنامه ریزی کلان در حوزه تئاتر کشور نگاهمان فقط به پشت درها، حیاط و محیط وزارتخانه و در گام بعدی، محل نخست تجلی این برنامه ها یعنی پایتخت کشورمان نباشد، بلکه باید دامنه دید خود را بر جوانان توانمند و خلاقی استوار کنیم که در اقصی نقاط ایران حضوری پررنگ دارند. برای این مهم نیز لازم است تا ساز و کار مناسبی ایجاد کنیم که آنها هم بتوانند خلاقیت های خود را در سطح کشور و خارج از کشور بروز دهند.
تمرکز زدایی و توجه به جوانان مستعد و خلاق کشورمان از نکته ها و معیارها و موضوعات مورد توجه من است و البته این نگاه نباید به فرد و یا یک مدیر محدود شود بلکه باید در نگاه جامع و کلان مدیریت تئاتر کشور فارغ از هر فرد و مسوول جاری باشد.
در حال حاضر در حال فعال سازی انجمن های شهرستانی هستیم و از فضای مجازی نیز در این زمینه استفاده ای بهینه کرده ایم تا ضمن دسترسی راحت تر به نیروهای شهرستان ها و استان ها از آنها برای همفکری و شنیدن صدای آنها نیز بهره برده ایم تا خدای ناکرده این تفکر ایجاد نشود که میان هنرمندان مرکز نشین با دیگر هنرمندان سراسر کشور از دیدگاه مدیران فاصله وجود دارد و بر همین اساس در گام های نخست به فکر کم کردن فاصله هایی هستیم که پیش از این به وجود آمده بود.
ادامه دارد....
کفت و گو از: امین خرمی
فراهنگ(5)**9266 ** 1569
انتهای پیام /*
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 191]
صفحات پیشنهادی
دبیر اجرایی نخستین همایش استانی مقررات ملی ساختمان: بخش ساخت و ساز نقش اساسی در تولید ناخالص ملی دارد
دبیر اجرایی نخستین همایش استانی مقررات ملی ساختمان بخش ساخت و ساز نقش اساسی در تولید ناخالص ملی دارددبیر اجرایی نخستین همایش استانی مقررات ملی ساختمان گفت بخش ساخت و ساز نقش اساسی در تولید ناخالص ملی دارد سعید کیوانی در حاشیه نخستین همایش استانی مقررات ملی ساختمان در گفتوگو باهمایش سراسری دیابت در بخش کلاچای شهرستان رودسر برگزار شد
همایش سراسری دیابت در بخش کلاچای شهرستان رودسر برگزار شد رشت - ایرنا - همایش سراسری دیابت در بخش کلاچای شهرستان رودسر در شرق استان گیلان برگزار شد مدیر انجمن دیابت شهرستان بهارستان و رباط کریم و دبیر یکصدمین همایش سراسری دیابت کشور که در بخش کلاچای شهرستان رودسر برگزار شد روز جدادستان کل کشور در برنامه نگاه یک/3 پرونده ب-ز در مرحله رسیدگی مقدماتی است/بخشی از اتهام کلاهبرداری است
دادستان کل کشور در برنامه نگاه یک 3پرونده ب-ز در مرحله رسیدگی مقدماتی است بخشی از اتهام کلاهبرداری استدادستان کل کشور با اشاره به اینکه دستگاه قضایی کشور در پرونده ب- ز به عنوان مدعی العموم وارد شد گفت این پرونده همچنان در مرحله مقدماتی قرار دارد به گزارش خبرنگار قضایی فارس غلنگاه صادرات محور بخش کشاورزی در راستای اقتصاد مقاومتی
نگاه صادرات محور بخش کشاورزی در راستای اقتصاد مقاومتی تهران - ایرنا - مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران با تاکید براینکه بخش کشاورزی مزیت کشور برای دستیابی به خودکفایی است گفت برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی باید برنامه های بلندمدت با نگاه صادرات محور در این بخش داشته باشیم حسین چاستاندار کرمانشاه: به بخش صنعت استان نگاه ویژه داریم
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹ ۱۲ مدیرعامل و رئیس هیات مدیره بانک صنعت و معدن کشور به همراه استاندار و جمعی از مسئولین استان کرمانشاه از چند طرح صنعتی استان بازدید کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه مهندس ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه در حاشیه این مررئیس هیئت مدیره نظام پرستاری استان البرز: نخستین درمانگاه شبانهروزی پرستاری کشور در البرز راهاندازی میشود
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری استان البرز نخستین درمانگاه شبانهروزی پرستاری کشور در البرز راهاندازی میشودرئیس هیئت مدیره نظام پرستای استان البرز گفت با هماهنگیهای انجام شده نخستین درمانگاه شبانهروزی پرستاری کشور در البرز راهاندازی میشود به گزارش خبرگزاری فارس از کرج حمینخستین مرحله تعهدات حمایتی از دامداران سیستان و بلوچستان اجرایی شد
نخستین مرحله تعهدات حمایتی از دامداران سیستان و بلوچستان اجرایی شد زاهدان- ایرنا- سرپرست اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت نخستین مرحله از اقدامات و تعهدات سازمان دامپزشکی کشور در قالب بسته حمایتی از دامداران این استان اجرایی شد دکتر مهدی حسینی روز یکشنبه با ارسال گزارشنگاهی به نخستین روز از سفر رییس جمهوری به هرمزگان
نگاهی به نخستین روز از سفر رییس جمهوری به هرمزگان اخبار استانها- ایرنا - رییس جمهوری اسلامی ایران در دومین سفر استانی خود صبح امروز سه شنبه همراه با جمعی از معاونان و وزرا برای سفری سه روزه وارد بندرعباس مرکز استان هرمزگان شد رییس جمهوری در مصاحبه با رسانه ها در بدو ورود به اسفینالیست های رشته مفاهیم مسابقات سراسری قرآن در بخش خواهران معرفی شد
فینالیست های رشته مفاهیم مسابقات سراسری قرآن در بخش خواهران معرفی شد شیراز-تیرنا- کارشناس آموزش مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت اسامی راه یافتگان رشته های مفاهیم و قرایت سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن خواهران به نیمه نهایی معرفی شدند به گزارش ایرنا حجت الانخست وزیر جدید اوکراین وعده داد وضعیت بحرانی اقتصاد کشور راالتیام بخشد
نخست وزیر جدید اوکراین وعده داد وضعیت بحرانی اقتصاد کشور راالتیام بخشد تهران - ایرنا - خبرگزاری ایتارتاس روسیه روز جمعه در گزارشی از کی یف پایتخت کشور بحران زده اوکراین در شرق اروپا اعلام کرد که نخست وزیر موقت این کشور وعده داد تا با سیاست های جدید اقتصاد بحران زده کشور را التیانخستین همایش سراسری بانوان مداح در تهران برگزار شد
نخستین همایش سراسری بانوان مداح در تهران برگزار شد تهران بزرگ- ایرنا- نخستین همایش سراسری بانوان مداح کشور با عنوان ستایشگران زینبی روز پنجشنبه در فرهنگسرای خاوران برگزار شد به گزارش خبرنگار ایرنا این همایش با حضور مجتبی شاکری عضو شورای اسلامی شهر تهران فائزه عظیم زاده اردبیلدبیر بخش «دیدار نو» خبر داد آغاز به کار کارگاههای تصویرسازی طرح پیشواز از بهار/ این مسابقه جای نگاه تلخ و روش
دبیر بخش دیدار نو خبر دادآغاز به کار کارگاههای تصویرسازی طرح پیشواز از بهار این مسابقه جای نگاه تلخ و روشنفکرانه نیستکیانوش غریبپور دبیر بخش دیدار نو طرح پیشواز بهار از آغاز کارگاههای آموزشی گرافیک و تصویرسازی این طرح خبر داد و گفت این مسابقه جای خودنمایی هنرمندانه با نگنخستین تجربه بخش خصوصی در حوزه فرهنگ چگونه است؟
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳ ۴۹ سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران هفتمین نمایشگاه رسانههای دیجیتال نمایشگاهی که قرار نبود برگزار شود و بخش دولتی برای صرفهجویی در هزینهها از برگزاری آن کنار کشید اما حالا در ابعادی کوچکتر توسط بخش خصوصی در حال برگزاری است به گزارش خبرنگار رسنشست خبری بخش نوجوان جشنواره غنیپور در معرفی کتاب سال نوجوان در جشنواره غنیپور/ نویسندگان نگاه واقع بینانه ب
نشست خبری بخش نوجوان جشنواره غنیپور در خبرگزاری فارسمعرفی کتاب سال نوجوان در جشنواره غنیپور نویسندگان نگاه واقع بینانه به نوجوان داشته باشنددر نشست خبری بخش نوجوان سیزدهمین جشنواره شهید حبیب غنیپور عنوان شد ناشران و نویسندگان حوزه نوجوان نگاه واقع بینانه به این قشر داشته باشمعاون توانبخشی بهزیستی در گفتوگو با فارس خبر داد اجرای مرحله نخست کارتهای جدید معلولیت/ معلول بدون ویلچیر وجو
معاون توانبخشی بهزیستی در گفتوگو با فارس خبر داداجرای مرحله نخست کارتهای جدید معلولیت معلول بدون ویلچیر وجود نداردمعاون توانبخشی سازمان بهزیستی کشور از صدور مرحله نخست کارتهای جدید معلولیت خبر داد و گفت با اجرای طرح تأمین تجهیزات توانبخشی در سال جاری دیگر معلول بدون ویلچیر ونگاه به تیم مذاکرهکننده باید حمایتی باشد/ تیم هستهای کشورمان خطوط قرمز را رعایت کرده و خواهد کرد
آیتالله نمازی در جمع خبرنگاران نگاه به تیم مذاکرهکننده باید حمایتی باشد تیم هستهای کشورمان خطوط قرمز را رعایت کرده و خواهد کرد عضو مجلس خبرگان رهبری گفت نگاه ما باید از تیم مذاکرهکننده حمایتی باشد و در همه حال از آنها دفاع کرد به گزارش خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران آیتنخستین همایش سراسری مدیران حفاظت محیط زیست کشور در گیلان برگزار شد
استانها شمال گیلان امروز نخستین همایش سراسری مدیران حفاظت محیط زیست کشور در گیلان برگزار شد انزلی –خبرگزاری مهر نخستین همایش سراسری مدیران حفاظت محیط زیست کشور با موضوع محیط زیست انسانی در دولت تدبیر و امید در گیلان برگزار شد به گزارش خبرنگار مهر این همایش با حضور &q-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها