تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826223159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای سند تحول آموزش و پرورش تا 15سال طول می کشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اجرای سند تحول آموزش و پرورش تا 15سال طول می کشد تهران - ایرنا - معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: اجرای سند تحول 14 تا 15 سال طول خواهد کشید و تغییر مدیریت ها نباید خللی در نحوه عملیاتی کردن آن ایجاد کند و باید دستگاه های متولی و کارگزار در مسیر راه به این سند پایبند باشند.


علی زرافشان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: مسوولان اجرایی باید به این باور برسند که محتوای سند تحول بنیادین آموزش وپرورش برای اجرای صحیح نیاز به همکاری و همراهی دیگر دستگاه ها و نهادها دارد.
وی ادامه داد: نباید عملکرد و برخورد متولیان، مسوولان و مخاطبان با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همانند قرار دادن یک کتاب در طاقچه باشد.
زرافشان اظهار کرد: سند تحول در واقع نسخه مکتوبی است که در اختیار آموزش و پرورش و جامعه ایران قرار گرفته است و این سند هر قدر هم ارزشمند و مهم باشد آنچه باعث می شود که به نتیجه اجرای آن امیدوار باشیم این است که تا چه میزان مسوولان عزم خود را در مسیر اجرای سند جزم کنند.
عضو کمیته هماهنگی و پایش برنامه های اجرایی سند تحول در شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای اجرای سند تحول حداقل سه دولت آینده نیز درگیر خواهند بود، تاکید کرد: تغییر مدیریت ها نباید خللی در نحوه عملیاتی کردن سند ایجاد کند و باید دستگاه های متولی و کارگزار در مسیر راه به این سند و مفاد آن پایبند باشند.
زرافشان با بیان اینکه سند تحول به عنوان یک برنامه بلند مدت تهیه شده است، خاطرنشان کرد: طبیعی است که تهیه و تدوین سند متناسب با امکانات و ظرفیت های امروز جامعه نیست چون ما برنامه های پیش رو و چشم انداز جمهوری اسلامی ایران و افق های آینده و شرایط مطلوب را در نظر داشته ایم.
وی تصریح کرد که شرایط مطلوب و ایده آل نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی در سند لحاظ شده لذا انتظار نداریم که صددرصد به همه اهداف خود برسیم.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش یادآورشد: مهم این است که این سند بر اساس فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و مبانی دینی و اعتقادی ما تدوین شده است.
زرافشان افزود: سند تحول بنیادین از هر نظر متناسب با فرهنگ، آداب و رسوم جامعه، قانون اساسی و اهداف انقلاب اسلامی تدوین شده و امیدواریم در مرحله اجرا آحاد جامعه از آن حمایت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که برای تبیین و اشاعه مفاهیم سند تحول بنیادین چه باید کرد؟ گفت: در کمیته پایش شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع به عنوان یکی از محورهای اصلی مطرح شده و در این راستا تاکنون کارگاه ها و همایش های متعددی در سطح ستاد آموزش و پرورش و ادارات کل با حضور مخاطبان برای تبیین محتوای سند برگزار شده است.
عضو کمیته هماهنگی و پایش برنامه های اجرایی سند تحول گفت: بنا داریم ابتدا سند تحول را به عنوان یک فرهنگ عمومی مطرح کرده و پس از آن به عنوان یک مطالبه عمومی ارایه کنیم.
زرافشان تصریح کرد که از آنجا که سند تحول یک سند راهبردی است به لحاظ شکل، ماهیت و اسناد راهبردی برای عملیاتی شدن نیاز دارد که به برنامه تبدیل شود.
این کارشناس مسایل آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هنوز چارچوب اجرایی و مدل عملیاتی سند تصویب نشده است، تصریح کرد که سند تحول بنیادین یک برنامه و پروژه کیفی و محتوایی است.
زرافشان افزود: در این سند مقوله ها و عناصر مهمی چون حیات طیبه، مدرسه صالح، معلم فکور، برنامه درسی ملی، مدیریت و رهبری و ارتقا و منابع انسانی به عنوان عوامل محتوایی برای تحول نظام آموزش و پرورش مورد توجه قرار گرفته است.
فراهنگ (4)**1883 ** 1569
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن