واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فانی: اجرایی شدن سند تحول نیازمند نقشه راه است تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش با ابراز امیدواری از اینکه شاهد اجرایی شدن سند تحول بنیادین در دولت یازدهم با اصول علمی باشیم، گفت: برای اجرایی کردن این سند نیازمند نقشه راه هستیم.
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش ایرنا، علی اصغر فانی در دهمین جشنواره علمی پژوهشی کشور و تجلیل از برگزیدگان بسیج فرهنگیان با یادکردی از شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: سند تحول بالادستی آموزش و پرورش فرصتی برای امروز این وزارتخانه است، زحماتی زیادی برای تدوین و تهیه آن کشیده شده است و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند این سند نیازمند نقشه راه است.
وزیر آموزش و پرورش این فرمایشات را کلیدی دانست و افزود: هر کار تحولی نیازمند سه مرحله است نخست تولید و تصویب سند که در سال 90 صورت گرفته سومین مرحله اجرای سند است که خواسته فرهنگیان، مردم و مسوولان عالی رتبه است اما باید دانست قبل از اجرایی کردن آن نیازمند تحقق مرحله دوم یعنی تدوین نقشه راه هستیم.
فانی گفت: نقشه راه هم برای اجرایی شدن نیازمند پیش نیازها، تمهیدات و آیین نامه ها است و باید بدانیم به چه تعداد نیروی انسانی و چه محتوا و برنامه هایی نیازمندیم.
وی اضافه کرد: اگر پیش نیازها و برنامه ها نباشد شاهد مشکلاتی هستیم که امروز گریبانگیر ماست.
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: از ابتدای کار یکی از مشاوران را مامور تهیه نقشه راه کردم به نظر نمی توان این نقشه را دو سه ماهه آماده کرد اما با تجربه ای که در زمینه مهندسی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی داشتیم امیدواریم با استفاده از این تجارب زودتر به نتیجه برسیم و شاهد اجرایی کردن این سند با اصول علمی در دولت یازدهم باشیم.
فانی اظهار داشت: برخی از مسایل و مشکلات موجود، مشکلات رفتاری است و ما می خواهیم با روش های ساختاری آن را حل کنیم، هزینه هایی می شود و تلاش هایی صورت می گیرد اما مشکلات سر جای خود باقی است.
وی افزود: ما در سند تحول بنیادین از آن بندی شروع کردیم که به ساختار 3-3-6 مربوط می شود در حالی که آن مساله بخش مختصری از سند تحول است و پیشتر جنبه ساختار نظام آموزشی را دارد در حالی که در حوزه روش ها، برنامه ها و فعالیت ها جای کار فراوان است که باید قبل از ورود به ساختارها به آنها بپردازیم.
وزیر آموزش و پرورش مهمترین گام در حل مساله را شناختن مساله عنوان کرد و گفت: اگر مساله به درستی شناخته شود راه حل آن سخت نیست، مشکل ما در شناخت مساله است.
به گفته فانی، بسیج فرهنگیان با حرکت خوب خود در این جشنواره و جمع آوری مقالات علمی - پژوهشی کمک خوبی به آموزش و پرورش کرده است فرهنگیان و بسیجیان سراسر کشور با این حرکت تلاش می کنند در حوزه های مساله شناسی، آسیب شناسی و ارایه راه حل های پیشنهادی ورود کرده که اگر مطالعات آنها دقیق، علمی و اصولی باشد قطعا مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در حوزه مسایل پرورشی و تربیتی نیز گفت: در این جشنواره بخشی نیز به این برنامه ها اختصاص داده شده است که امیدواریم از خروجی این فعالیت ها در آموزش و پرورش بهره مند شویم.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: خوب است بسیج فرهنگیان یک بار وظایف فرهنگیان را بررسی کند شرح وظایف معلمان و مربیان و انتظارات را بیان و مورد مداقه قرار دهد.
فانی یادآورشد: این اقدام سبب می شود فعالیت های جدیدتری را در سال های آتی در راستای وظایف معلمان و همچنین ارتقا خروجی ها در جشنواره شاهد باشیم.
دهمین جشنواره علمی پژوهشی بسیجیان فرهنگی و آیین تجلیل از برگزیدگان صبح امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش، جمعی از معاونان این وزارتخانه و برگزیدگان در ساختمان مرکزی آموزش و پرورش در حال برگزاری است.
فراهنگ (3)**1630**1883
13/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]