واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاد دانشگاه: بسیج منابع اجتماعی و ایفای نقش های داوطلبانه نیازمند درک تازه است تهران - ایرنا - یک استاد دانشگاه گفت: بسیج منابع اجتماعی و ایفای نقش های داوطلبانه نیازمند درک تازه از موضوعات مختلف است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، نعمت الله فاضلی روز یکشنبه در نشست تخصصی شهروند مداری، گفت وگوی اجتماعی و کنش داوطلبانه که با حضور احمد میدری معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از نمایندگان موسسات و انجمن های خیریه و سازمان های مردم نهاد برگزار شد، گفت: فرهنگ، تاریخ و آموزهای اخلاقی ما انباشته از توصیه های مفیدی است که افراد را به امور عام المنفعه ترغیب می کند و من در این جلسه قصد ندارم در مورد این مباحث بحث کنم.
وی ادامه داد: من قصد دارم رویکرد تئوریک بر مبنای ارزش فردگرایانه را ارائه کنم که متاسفانه مطالعات گسترده ای در زمینه کنش های واقع گرایانه و تئوریک نداریم.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در رشته های مختلف جامعه شناسی، فلسفه، تاریخ، مردم شناسی و غیره کنش های داوطلبانه ضروری ترین کاری است که باید انجام دهند و گسترش این نوع کنش ها نسل های جوان و نوجوان و گروههای میانسال و مدرن امروزی را درگیر می کند.
وی افزود: توسعه کشورهای داوطلبانه مستلزم رسیدن به درک جدیدی است که ما نمی توانیم برپایه این پیش فرض که جامعه همان جامعه سنتی و مردم همان مردم قدیمی هستند براساس آن بحث کنش طلبانه را پیش ببریم.
فاضلی معتقد است: باید متناسب با تغییرات امروز از کنش های داوطلبانه استفاده کنیم و ابزارهای ما به روز نشدند و مشکل نداشتن درک درست از واقعیت زندگی اجتماعی است و معتقدم قبل از اقدام عملی باید بحث نظری کنیم و ایمان بیاوریم که تنها چیزی که کمک کند دانش نظری و عملی است.
فاضلی تصریح کرد: بیشتر مطالعات ساختارهای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی همه مردم را نمی تواند متقاعد کند ما به یک درک تازه نیاز داریم که منابع اجتماعی و نقش های داوطلبانه را بسیج کند.
وی در پایان پیشنهاد کرد: برای اندیشیدن و بازاندیشی کنش داوطلبانه اندکی مطالعات اجتماعی داشته باشیم.
یادآور می شود، در پایان این جلسه نمایندگان موسسات و انجمن های خیریه و سازمان های مردم نهاد به ارائه موانع و مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.
در این جلسه نمایندگان خواستار استفاده از 3 درصد ردیف استخدام معلولان در وزارتخانه ها و موسسات دولتی، ارائه وام اشتغال بدون بهره، ساماندهی و سازماندهی صنعت گردشگری، ایجاد برنامه جامع اشتغال برای معلولان، ارائه کارت پذیرش درمان رایگان برای زنان معتاد، تسهیل ثبت سازمان های مردم نهاد، بیمه معلولان، ارائه آمار مشخص از معلولان، تشکیل تیمی از فرهیختگان و کشف راهکارهایی برای هدایت جریان مشارکت اجتماعی، تقویت دیدگاههای کارشناسی، تقویت جایگاه سازمان های مردم نهاد، معافیت مردان معلول از خدمت سربازی و غیره شدند.
اقتصام(3)9123**1558
انتهای پیام /*
18/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]