تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832314793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندارمرکزی:ارتباط صنعت و دانشگاه نیازمند نقشه راه عملیاتی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاندارمرکزی:ارتباط صنعت و دانشگاه نیازمند نقشه راه عملیاتی است اراک - ایرنا - استاندار استان مرکزی گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه یکی از مباحث مهم اقتصاد مقاومتی است که برای تحقق آن باید نقشه راه عملیاتی دقیق و نظارت مستمر انجام شود.


ˈ محمدحسین مقیمیˈ روز شنبه در نشست تخصصی ارتباط دانشگاه و صنعت استان مرکزی افزود: باید داشته های ارتباط دانشگاه و صنعت به گونه ای دنبال شود که دستاورهای عملی در توسعه و تولید ثروت استان داشته باشد.
وی توضیح داد: استان مرکزی به عنوان یکی از قطب های قوی صنعتی کشور با بهره مندی از جمعیت 10 درصدی دانشگاهی باید در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه پیشتاز باشد و به دور از شعارزدگی، راهکارهای موثر در حل مشکلات و توسعه منطقه در سایه همکاری این دو بخش محقق شود.
وی بیان کرد: ملاک ارتباط حقیقی دانشگاه و صنعت، قرادادهای عملی در تولید دانش فنی و رفع چالش های صنعت و پیشبرد اهداف دو طرف است و سیاست دولت تدبیر و امید تکیه بر توانمندی حقیقی هر بخش و پرهیز از امور سطحی و مقطعی است.
استاندار استان مرکزی عنوان کرد: صنعت و دانشگاه در کنار هم و مکمل توسعه پایدار هستند و بدون این دو رکن نیازهای دو جانبه این بخش ها تامین نمی شود.
مقیمی بیان کرد: این استان با دو هزار و 800 واحد صنعتی و بیش از 90 واحد دانشگاهی باید از دایره تنگ وابستگی به دانش غیر بومی بکاهد و در سایه خودباروی، تولید علم و عملیاتی کردن آن، بستر خودکفایی و تولید ثروت غیروابسته به نفت را هموار کند.
وی، استفاده حداکثری از امکانات کلینیک صنعت، مرکز خدمات کسب و کار، پارک علم و فناوری، شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها را، راهگشای مشکلات اقتصادی و تسهیل کننده روند اقتصاد پویای استان عنوان کرد.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: هم اینک 120 پروژه پیشنهادی تحقیقی از سوی صنایع استان برای دانشگاه ها وجود دارد و نیاز است که دانشگاه ها نیز با انجام کیفی و سریع این پژوهش ها، اعتماد سازی را در این حوزه گسترش دهند.
ˈعلیرضا زاوشی ˈ افزود: بستر اقتصاد مقاومتی تقویت مهارت فنی ، علمی و بازرگانی است و کلید دستیابی به این مهم در ارتباط دانشگاه و صنعت نهفته است.
وی توضیح داد: یکی از انتظارات به حق صنایع استان، ایجاد زمینه تربیت نیروهای متخصص و کارآمد برای صنعت با برنامه های ویژه کارورزی است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی نیز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده الگوی عملی کارامد در حوزه بهبود ارتباط دانشگاه و صنعت بر رهیافت های عملگرا نظیر ایجاد بانک های اطلاعاتی قوی، مساله شناسی صنعت در ابعاد مختلف، تجدید نظر در امور آموزشی دانشگاه ها و پیش بیی متولی قوی و نظارت های خاص بر برنامه های پیش بینی شده استوار است.
ˈحامد یحییˈ افزود: 97 و هشت دهم درصد صنایع استان مرکزی را صنایع کوچک و متوسط شامل می شوند که باید در سایه تشکیل شورای راهبری ویژه و کمیته های تخصصی از ابزارهای فن بازار و آموزش و پژوهش های کاربردی، این بخش راهبری و هدایت شود.
وی عنوان کرد: در فن بازار استان مرکزی هم اینک 49 مورد عرضه فناوری انجام شده و نام 32 متخصص نیز در بانک اطلاعاتی به ثبت رسیده و تقاضای فناوری پژوهشی در 117 مورد انجام شده است.
وی توضیح داد: استان مرکزی با قابلیت های قوی صنعتی و دانشگاهی نیازمند توسعه برنامه محور اقدامات این حوزه است و باید از این طریق علاوه بر ایجاد بانک های اطلاعاتی، ایده های صنعتی و متخصصین و داشته های این بخش، بهبود دانش فنی و پیشگیری از هدرفت انرژی و عملیاتی شدن پژوهش ها محقق شود.
در این نشست مقرر شد در نشستی تخصصی اعضای برنامه ارتباط صنعت و دانشگاه استان مرکزی مشخص شود.ک/2
560/559/ 605
انتهای پیام /*




17/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن