تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 19 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دوست ندارم كه در كودكى از دنيا مى رفتم و وارد بهشت مى شدم و بزرگ نمى شدم تا پروردگارم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805805797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسترده ترین انتخابات عمومی برروی کره زمین درحال شکل گیری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

گسترده ترین انتخابات عمومی برروی کره زمین درحال شکل گیری است دهلی نو - ایرنا - صحنه برای برگزاری گسترده ترین، پیچیده ترین و طولانی ترین انتخابات عمومی بر روی کره زمین با اعلام رسمی تاریخ های برگزاری انتخابات شانزدهمین مجلس نمایندگان هند (لوک سابا) آماده شد.


به گزارش ایرنا،کمیسیون انتخابات هند اواخر هفته قبل اعلام کرد که این رویداد سیاسی برای گزینش اعضای شانزدهمین لوک سابا در9مرحله درفاصله هفتم آوریل الی 12می سال 2014برگزار خواهد شد و نتیجه آن نیز در16می اعلام می شود.
انتخابات لوک سابا بخاطر گسترگی وسعت خاک و کثرت جمعیت هند درچندین مرحله به منظور تضمین امنیت رای مردم هند برگزار می شود. هند هفتمین کشور وسیع و دومین کشور پرجمعیت درجهان می باشد.
بیش از814میلیون نفر(بیش ازجمعیت کل اروپا) نمایندگان خود را در شانزدهمین لوک سابا از طریق فشار دکمه ای دریکی از یک میلیون و 200 هزار دستگاه رای گیری الکترونیکی درحدود 930 هزار محل اخذ رای انتخاب خواهند کرد.
تعداد رای دهندگان دراین انتخابات حدود 100میلیون نفر بیش از تعداد آنان درانتخابات سال 2009 مجلس نمایندگان هند است .
هزاران نیرو از جمله 120هزار نیروی امنیتی مامور برگزاری این انتخابات در شرایط جوی مختلف هند از صحرای سوزان ایالت راجستان گرفته تا کوهپایه های برفی رشته کوه هیمالیا و جزایر کوچک در اقیانوس هند خواهند شد.
استفاده از دستگاه های الکترونیکی در برگزاری انتخابات عمومی در هند از سال 2004 آغاز شده است. این دستگاه ها در پایان هر مرحله انتخابات تحت تدابیر شدید امنیتی به اتاق های ویژه ای منتقل و درآنجا تحت نظارت دقیق نهادهای امنیتی و ذیربط تا برگزاری آخرین مرحله انتخابات نگاه داشته می شوند. به احزاب سیاسی و نامزدها نیز اجازه داده می شود که بر آنها نظارت کنند.
دستگاه های الکترونیکی رای گیری امسال دکمه ای خواهند داشت که رای دهندگان هندی خواهند توانست با فشار آن همه نامزدهای موجود را در فهرست رد کنند.
حدود 23میلیون تن از رای دهندگان دراین انتخابات یعنی حدود سه درصد ازکل رای دهندگان درهند، در گروه سنی 18 الی 19 سال قرار دارند.
پیش بینی نتیجه انتخابات شانزدهمین لوک سابا در حال حاضر دشوار است ولی از نظرسنجی های عمومی و صحبت های مردمی در هند چنین بر می آید که حزب راستگرای بهارتیاجاناتا (بی جی پی) که بیش از یک دهه است از قدرت کنارگذاشته شده در مقایسه با احزاب دیگر از جمله حزب حاکم کنگره در یک موقعیت بهتر قرار دارد.
گزارش های منتشره در رسانه های محلی نیز نشان می دهد ˈنارندرا مودیˈ سروزیر ایالت گجرات و نامزد بی جی پی برای سمت نخست وزیری درمقایسه با دیگر مدعیان این پست مهم اجرایی از جمله ˈراهول گاندیˈ معاون رییس حزب کنگره از محبوبیت بیشتری برخوردار است.
درحال حاضر سه گروه سیاسی عمده یعنی ائتلاف مترقی متحد تحت رهبری حزب کنگره، ائتلاف دمکراتیک ملی تحت رهبری حزب بهارتیا جاناتا (بی جی پی) و جبهه سوم متشکل از هفت حزب منطقه ای و چهار حزب چپگرا خود را برای رقابت بر سر کسب حداکثر تعداد کرسی های لوک سابا آماده می کنند.
جبهه سوم مدتها است که از تشکیل دولتی درهند عاجز مانده است و یک ائتلاف غیرکنگره و غیر بی جی پی تنها یکبار در تشکیل دولت در هند موفق بوده است.
هندی ها درسال 1977به دولت حزب جاناتادال درمخالفت با حزب کنگره بخاطراقدام نخست وزیر وقت هند خانم ایندراگاندی به اعلام وضعیت اضطراری دراین کشور رای دادند.
چند دولت دیگر غیرکنگره و غیر بی جی پی که ازآن موقع تاکنون در تشکیل دولت موفق بوده اند یا از سوی یکی از این دو احزاب عمده حمایت و یا بوسیله آنها سرنگون شدند.
هند از سال 1989 تاکنون به وسیله دولت های ائتلافی اداره می شود و انتظار می رود که دولت آتی این کشور نیز بخاطر ناتوانی احزاب کنگره و بی جی پی در کسب اکثریت قاطع کرسی های لوک سابا به صورت ائتلافی تشکیل شود.
از نظرسنجی های عمومی اخیر چنین بر می آید که موقعیت حزب کنگره روز به روز ضعیف می شود و از نظر برخی ناظران سیاسی اگر بی جی پی نیز در کسب حمایت احزاب منطقه ای ناکام شود، تشکیل یک دولت جبهه سوم حتمی می باشد.
جبهه سوم شامل چندین رهبر مهم سیاسی منطقه ای از قبیل نیتیش کمار (سروزیر بیهار)، خانم جایالالیتا (سروزیر تامیل نادو)، نوین پاتنایک (سروزیر اوریسا) و اچ.دی.دی. گورا (یازدهمین نخست وزیر هند و رهبر حزب جاناتا دال سکولار) است ولی مشکل اصلی این جبهه فقدان یک رهبر واحد می باشد بطوریکه برخلاف بی جی پی و کنگره، تاکنون نتوانسته نامزدی را برای سمت نخست وزیری برای افکار عمومی هند معرفی و جابیاندازد.
احزاب منطقه ای، بدون توجه به چشم انداز جبهه سوم، نقش حساسی را در تشکیل دولت آتی هند ایفا خواهند کرد چون حتی یک حزب کوچک دارای 10 الی 20 عضو در لوک سابا نیز می تواند توازن قدرت را در عصر دولت های ائتلافی بهم بزند.
37حزب در لوک سابای کنونی نماینده دارند که 11 تای آنها دارای 10 الی 20 عضو می باشند.
البته حزب جدید ˈعام آدمیˈ تحت ریاست آرویند کجریوال که عملکرد بسیار خوبی را از خود در انتخابات اخیر مجلس دهلی نشان داد نیز خود را برای کسب جایگاهی در صحنه ملی و سیاسی هند آماده می کند.
عده ای از کارشناسان سیاسی در هند معتقدند که این حزب می رود بصورت بزرگترین خطر برای بی جی پی در انتخابات شانزدهم لوک سابا و در نتیجه برای نامزد نخست وزیری این حزب یعنی نارندرا مودی درآید.
آرویند کجریوال رییس این حزب سروزیر 15 ساله حزب حاکم کنگره را در انتخابات اخیر مجلس دهلی شکست داد و وی اکنون در نظر دارد که از حوزه انتخاباتی نارندرا مودی یعنی ایالت گجرات نامزد شود.
شانزدهمین لوک سابا تا اول ماه ژوئن با حضور 545 عضو تشکیل خواهد یافت. 543 تن از آنان از طریق انتخابات به این مجلس راه خواهند یافت و دو تن دیگر را رییس جمهور به عنوان نمایندگان جامعه انگلو - ایندین (Anglo-Indian) هند منصوب خواهد کرد.
یک حزب یا تشکل سیاسی به حداقل 272 عضو در لوک سابا برای تشکیل دولت نیاز دارد.
کمیسیون انتخابات هند پیش بینی کرده که برگزاری انتخابات شانزدهمین لوک سابا حدود 600 میلیون دلار برای دولت این کشور هزینه در بر خواهد داشت.
آساق ** 2164 ** 275 **
انتهای پیام /*




18/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن