واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشاور حقوقی رییس جمهوری: ایران پیشقراول صلح جهانی است قم- ایرنا- مشاور حقوقی رییس جمهوری با هشدار در باره خطراتی که امروز جهان تشیع را تهدید می کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران پیشقراول صلح جهانی و جهان عاری از خشونت و افراطی گرایی است.
به گزارش روز پنجشنبه مرکز خبر حوزه، ˈامیر حسین زمانی نیاˈ در نشست ˈتخصصی نقش علمای دین در جهان بدون خشونت و افراطی گریˈ، از سلسله نشست های تخصصی ˈحوزه های علمیه و جهان معاصرˈ، در دانشگاه معارف اسلامی قم افزود: یکی از دلایلی اصلی که رییس جمهوری در سازمان ملل متحد به ارائه ایده خود مبنی بر جهان بدون خشونت اصرار ورزید، همین مساله بود چرا که امروز با وجود امواج افراطی گری و خشونت، تشیع در معرض خطر جدی است.
وی همچنین با اشاره به ضرورت هنجارسازی بین المللی گفت: ما با بهره گیری از قطعنامه هایی مانند آنچه به پیشنهاد کشورمان در سازمان ملل به تصویب رسید، باید بکوشیم که در مقابله با خشونت گرایی در اسلام بویژه علیه شیعه، دست به هنجارسازی بین المللی بزنیم.
وی بیان داشت: سخنان حجت الاسلام والمسلمین روحانی در سازمان ملل، موجی از امید را در سطح جهانی به منظور حل معضلات بین المللی همچون کشتار مسلمانان در میانمار، سوریه و دیگر جاها پدید آورد وˈبان کی مونˈ دبیرکل سازمان ملل نیز در دیداری که در نیویورک با وی در همان ایام داشتیم، به این موضوع اشاره کرد.
زمانی نیا در ادامه با اشاره به اینکه ما با سازوکار شورای امنیت سازمان ملل و حق وتوی آن مخالفیم، تصریح کرد: سازمان ملل با وجود همه ایرادات آن، نقش مهمی در کاهش برخی خشونت ها و افراطی گریها در دنیا داشته است.
مشاور حقوقی رییس جمهوری همچنین با اشاره به ظرفیت خوب حوزه ها و نهاد روحانیت در زمینه مسائل بین المللی افزود: از علمای بزرگوار و حوزه های علمیه انتظار می رود که در ترویج این مساله که شیعه با خشونت و افراطی گری در جهان بشدت مخالف است، نقش فعال داشته باشند و اهداف صلح طلبانه نظام جمهوری اسلامی را در مقابله با امواج خشونت و افراطی گری، برای جهانیان خاصه علمای اسلامی تبیین کند.
دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی ایران نیز در این جلسه با تاکید بر اهمیت و ظرفیت بالای روحانیت و حوزه های علمیه شیعی در عرصه بین الملل ابراز داشت: باید برای بهره گیری حداکثری از توان نهادهای دینی، به تعامل در عرصه بین المللی پرداخت.
ˈمحمدحسن ضیایی فرˈ همچنین بر لزوم تبیین کارآمدی نظام اسلامی در دنیا تاکید کرد و افزود: ظرفیت بسیار خوبی در حوزه ها وجود دارد و باید از نقش و توان مبلغان بین المللی حوزه در این جهت نهایت استفاده را کرد.
نشست تخصصی ˈنقش علمای دین در جهان بدون خشونت و افراطی گریˈ، از سلسله نشست های تخصصی
ˈحوزه های علمیه و جهان معاصر، چالش ها و راهکارهاˈ، عصر چهارشنبه به همت معاونت بین الملل حوزه های علمیه و با مشارکت کمیسیون حقوق بشر اسلامی، در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد.
در این نشست تنی چند از شخصیت های حوزوی و کارشناسان و مسوولان وزارت امور خارجه، در باره راهکارهای تحقق جهان بدون خشونت و افراطی گری بویژه نقش ایران اسلامی و حوزه های علمیه در این راستا به تبادل نظر پرداختند.
این نشست بدون دعوت از خبرنگاران برگزار شد. ک/1
7404/ 553
انتهای پیام /*
15/12/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]