تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815283066




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه به بیرون برای پیشرفت کشور نسخه ای منسوخ شده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نگاه به بیرون برای پیشرفت کشور نسخه ای منسوخ شده است تبریز - ایرنا - نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه به بیرون برای پیشرفت کشور نسخه ای منسوخ شده و غیر قابل اتکاست.


علی علیلو روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه چنین ایده هایی برای توسعه درونی کشور به گسترش تفکرات لیبرالیستی دامن می زند و نتایج مطلوبی برای اقتصاد کشور نخواهد داشت، اظهار کرد: توجه به نیروها و ظرفیت های داخلی کشور مهمترین عامل پیشرفت و مقابله با هرگونه تحریم و تهدید بیگانگان است.
وی با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب و ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی معظم له، افزود: در این رابطه دو رکن اساسی اتکا به نیروهای درونی و برون گرایی اقتصادی باید مدنظر قرار بگیرد.
علیلو گفت: برون گرایی یعنی اینکه باید با اتکا به نیروهای درون کشور، کیفیت کالاهای تولیدی خود را به قدری ارتقا دهیم که در بیرون از مرزها نگاه مثبتی به کالاهای ایرانی داشته باشند و بتوانیم جایگاه مطلوبی در بازارهای جهانی برای خود کسب کنیم.
وی ادامه داد: معنای عرض اندام اقتصادی و شکوفایی کشور در بازارهای جهانی این نیست که برای پیشرفت نگاه به بیرون داشته باشیم و ظرفیت های داخلی را نادیده بگیریم، بلکه باید با ارتقای سطح کیفی محصولات خود جایگاه مناسبی را کسب کرده و به رونق تولید و اشتغال در داخل کشور کمک کنیم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: عده ای درگذشته پیشرفت کشور را با نگاه به بیرون معنی می کردند و معتقد بودند باید مرزها را برای واردات باز کرده و به تعبیر خودشان با دنیا از این طریق تعامل داشته باشیم، در صورتی که در آن زمان هم نتایج آنرا در کشور دیدیم که به افزایش سطح طبقاتی و به گسترش تفکرات لیبرالیستی منجر شد.
7236/587/ 1495
انتهای پیام /*




15/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن