تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اداى امانت و راستگويى روزى را زياد مى‏كند و خيانت و دروغگويى باعث فقر و نفاق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805443215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با رویکرد تخریب نمی توان روحیه نقد پذیری را سنجید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: با رویکرد تخریب نمی توان روحیه نقد پذیری را سنجید
برخی افراد که با اتخاذ روش های تخریبی تحت عنوان انتقاد موفق نشدند دستاوردهای دیپلماتیک و اقتصادی دولت را مستتر کنند فضاسازی و جریان سازی جدیدی را شروع کرده اند و قصد دارند با یک کار هماهنگ، میزان نقد پذیری دولت را زیر سوال ببرند و به نظر می رسد حملاتی که طی روزهای اخیر بر علیه مشاوران و برخی مسئولین دولتی انجام می‌شود درهمین راستا عملیاتی شده است.
آفتاب: سرویس سیاسی - انتقاد در حقیقت نوعی عیار سنجی است برای یافتن نقاط ضعف و قوت و هدف آن ارائه راهکار سازنده برای اصلاح  نقاط ضعفی است که قابل ترمیم است اما تخریب در حقیقت نوعی اعلام غیرواقع ،خلاف واقع و یا گاهی بزرگ کردن یک چیز بسیار کوچک است که  قصد آن اصلاح نیست و دقیقا مرز میان انتقاد و تخریب در نیت و قصد اصلاح است.

به زبان ساده تر معنای انتقاد به نوعی ارزشیابی منصفانه است که توسط یک کارشناس انجام می‌شود. زرگر با توجه به علم و تخصص خود از 24 عیاری که طلای خالص دارد یک عدد را به عنوان عیار طلا اعلام می‌کند، این یعنی نقد ولی چه بسا آهنگری، همان طلا را با نیتی خاص بی ارزش بداند و این یعنی همان تخریب.

این روزها پس از اینکه برخی افراد با اتخاذ روشهای تخریبی تحت عنوان انتقاد موفق نشدند دستاوردهای دیپلماتیک، اقتصادی و هسته‌ای کشور را مستتر کنند فضاسازی و جریان سازی جدیدی را شروع کرده اند و قصد دارند با یک کار هماهنگ میزان نقد پذیری دولت را زیر سوال ببرند و به نظر می رسد حملاتی که طی روزهای اخیر بر علیه مشاوران و برخی مسئولین انجام می‌شود درهمین راستا عملیاتی شده است.

این فعالیت‌ها در حالی انجام می‌شود که دولت یازدهم، به ویژه شخص رئیس جمهور بارها در سخنرانی‌های خود از انتقاد و نقد سازنده بسیار استقبال کرده و در موقعیت های مختلف علاوه بر اینکه خواستار فعالیت دانشگاهیان و اساتید برای ورود به عرصه نقد شد اعلام کرد که اگر جلوی نقادی و انتقاد گرفته شود فعالیت منتقدین زیرزمینی می‌شود.

مضاف بر این، توجه دولت به مقوله نقد تا حدی در نظر دولتمردان مهم است که رئیس جمهور منقدین را به داشتن روحیه سقراط وار برای انتقاد تشویق کرد و در دومین برنامه زنده خود سخنانش را با این جمله شروع کرد: نقد بسیار خوب است و انتقاد باید صورت بگیرد. امری که نشان دهنده توجه دولت به مقوله انتقاد است.

البته گروه های تخریبی از همین سخنان تفسیر به رای کرده و مدعی هستند که دولت بر خلاف گفته های خود عمل می کند. اما توجه به اقدامات عملی دولت در حوزه انتقاد نیز نشان می‌دهد این جریان سازی قصد اصلاح ندارد زیرا انتشار متن حقوق شهروندی و درخواست از مردم و کارشناسان برای ارائه نظرات در این حیطه، فعالیت و درخواست مسئولین تیم اقتصادی دولت از مردم وکارشناسان برای ارائه نظرات خود در رسانه های عمومی و شبکه ‌های اجتماعی از جمله در مورد نحوه اجرای هدفمندی یارنه‌ها، درخواست رئیس جمهور روحانی از اساتید و حقوقدانان برای اظهار نظر در مورد مذاکرات هسته‌ای، عذر خواهی رسمی رئیس جمهور در مورد نحوه توزیع سبد کالا، اتفاقی که برای اولین بار از سوی رئیس جمهور نظام اسلامی انجام شد ... همگی مصداق عینی است از تمایل و علاقه عملی دولت به نقد و انتقاد.

لذا به نظر می رسد نه تنها انتقاد سازنده به معنی واقعی کلمه، مانعی در جهت پیشبرد برنامه‌های دولت نیست بلکه بیان آن سرعت اصلاح امور را نیز افزایش می‌دهد مسئله‌ای که دولت تدبیر و امید هم در عمل هم در گفتار به خوبی تا بحال رعایت کرده‌ است و افرادی که قصد مانور منفی روی این مقوله را دارند اهداف دیگری به جز اصلاح را پیگیری می‌کنند.




مطالب مرتبط
رییس‌جمهور: نقد و انتقاد سازنده و دلسوزانه به دولت کمک می‌کند
انتقاد نشان دادن راه درست است، نه تخریب دولت


تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن