محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843260446
به مناسبت سالروز درگذشت استاد بنان
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: به مناسبت سالروز درگذشت استاد بنان
بنان بدون اندک مکثی، با چنان مهارت و استادی «درآمد حصار» را میخواند و به «سه گاه» فرود میآید که روح اله خالقی بی اختیار برخاسته و او را در آغوش گرفته و میبوسد و....
جاودانگی آوای ایرانی بر حریر حنجره استاد
بنان نه تنها در آواز قدیمیو کلاسیک ایران استاد بود، بلکه در نغمات جدید و مدرن ایران نیز تسلط کامل داشت. تصنیف زیبا و روح پرور «الهه ناز» او بهترین معرف این ادعاست.
با ما بودی، بی ما رفتی
چون بوی گل به کجا رفتی؟
تنها ماندم، تنها رفتی
«استاد غلامحسین بنان» در اردیبهشت ماه سال 1290 خورشیدی در تهران خیابان زرگنده (قلهک)، در خانواده ای متمول و صاحب جاه، به دنیا آمد. پدرش «کریم خان بنان الدوله نوری» و مادرش دختر شاهزاده محمد تقی میرزارکنی (رکن الدله) برادر ناصرالدین شاه یا پسر محمد شاه قاجار بود. اولین استاد او پدرش بود و دومین استاد، مرحوم "میرزا طاهر ضیاءذاکرین رثایی" و سومین استادش مرحوم "ناصرسیف" بوده اند.
«مرتضی نی داوود» نخستین کسی بود که به استعداد او در پی برد، بنان به نواختن ارگ و خواندن تصنیف و گاهی آواز روی آورد. گاهی هم به تشویق مادرش از آموزشهای پسر خاله خود برخوردار میشد. در سال 1296ش در مهمانی بزرگی که بنان الدوله راه انداخته بود، غلامحسین شش ساله به پیشنهاد مادر پشت ارگ نشست و قطعه ای نواخت و تصنیفی خواند. کودک شش ساله خیلی مورد توجه تحسین مهمانها قرار گرفت، ازآن شب به بعد،که پدر به استعداد پسر پی برده بود، او را پیش استادان بزرگ برای آموزش موسیقی و آواز فرستاد.
بنان موسیقی را از «مرتضی نی داوود» و آواز را از «میرزا ضیاء الدین رضایی» فرا گرفت و از آنها نکتهها آموخت و از ردیفهای موسیقی ایرانی آگاهی کامل یافت. اگر چه در مدرسه ثروت مشغول تحصیل بود اما بیشتر توجه او به موسیقی و آواز بود. بعدها در انجمن موسیقی ملی با کلنل وزیری مشغول کار شد. بنان در این انجمن سالهای سال خواننده بود.
غلامحسین بنان در سال 1315 خورشیدی به سمت بایگان در اداره کل کشاورزی استخدام شد و بعد از چندی به شرکت «ایران بار» که مرکز آن در اهواز بود منتقل گشت. پس از چند سال به معاونت آن اداره منصوب شد. در سال 1321 به تهران آمد و بنا به پیشنهاد مرحوم «فرخ» که وزیر خواربار بود، به سمت منشی مخصوص وزیر به کار پرداخت.
بعد از تغییر کابینه، به اداره کل غله و نان منتقل شد و چندی کفالت اداره دفتر و کارگزینی و مدتی هم مسؤولیت تحویل کوپن نان تهران را بر عهده داشت.
بنان در سال 1321 خوانندگی را در رادیو آغاز کرد، درآن زمان، شادروان روح الله خالقی مسوولیت رادیو را بر عهده داشت، روزی که بنان با عبدالعلی وزیری جهت امتحان به رادیو میروند در دفتر روح اله خالقی، ابوالحسن صبا هم نشسته بوده، از بنان میخواهند که برای ایشان قطعه ای بخواند و او «درآمد سه گاه» را آغاز میکند و صبا هم با ویلن او را همراهی میکند. هنوز «درآمد» تمام نشده بود که خالقی به صبا میگوید: «شما نواختن ویولن را قطع کنید» و به بنان اشاره میکند «گوشه حصار» را بخواند و بنان بدون اندک مکثی، با چنان مهارت و استادی «درآمد حصار» را میخواند و به «سه گاه» فرود میآید که روح اله خالقی بی اختیار برخاسته و او را در آغوش گرفته و میبوسد و آینده وی را در هنر آواز درخشان پیش بینی میکند.
صدای بنان، بسیار لطیف و شیرین، زیبا و خوش آهنگ بود، کوتاه میخواند ولی درهمین کوتاهی، ذوق و هنر بسیار نهفته است، غلتها و تحریرهای او چون رشته مروارید غلطانی، به هم پیوسته و مانند آب روان است.
از سال1321 صدای غلامحسین بنان، همراه با همکاری عده ای از هنرمندان دیگر از رادیو تهران به گوش مردم ایران رسید و دیری نگذشت که نام بنان زبانزد همه شد و شیفتگان فراوانی در سراسر کشور پیدا کرد. خالقی او را در ارکستر انجمن موسیقی شرکت داد و با ارکستر شماره یک نیز همکاری خود را شروع کرد و از بدو شروع برنامه همیشه جاوید «گلهای جاویدان» بنا به دعوت استاد ارجمند «داود پیرنیا» با آن همکاری داشت.
بنان مردی مبادی آداب، خوش لباس، خوش بیان و بذله گو و مجلس آرا بود. موقع آواز خواندن همیشه لبخندی روی لبهای این هنرمند میشکفت. و میگفت: «این لبخند، قیافه مرا در هر حال برای بیننده و شنونده آوازم قابل تحملتر میکند» خانه بنان در بلندیهای جمال آباد شمیران، یادگارهای او را دارد. شاید هم اکنون نیز بتوان «حالا چرا» را در عشاق و بوسلیک، «امروز مها خویش ز بیگانه ندانیم» را در ابوعطا، «به یاد صبا» را در سه گاه و «همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی» را در ماهور و هزاران اثر دیگر را را در آن سربالاییها شنید و لذت برد و هنر سحرآفرین او را تحسین کرد.
بعدها از کلاسهای «روح الله خالقی»، «ابوالحسن صبا» و «مرتضی محجوبی» و دیگر هنرمندان بهرهها برد. بنان خود بارها گفته بود که من پیشرفت خود را در موسیقی مرهون صبا و خالقی میدانم. میگویند بنان بمترین صدای مردانه را داشت و صدای او در ردیف آواشناسی، صوت متوسط بود. اما لطافت و قدرت صدا از ویژگیهای آوای او بود.
بعدها به صلاحدید «کلنل وزیری» و «خالقی»، صدایش را پایینتر هم آورد و چنین بود که صدایش گرم و گیرا و دلانگیز شد. « صبا» میگفت: «بعضی تحریرها را هیچ کس به جز بنان نمیتواند درست بخواند». تحریر در اصطلاح موسیقی به معنی پیچیدگی در آواز، کشش صدا، غلت دادن آواز و پیراستن آواز از خشونت و زواید است. «فرهاد فخرالدینی» میگوید: «بنان» به طرز عجیبی بر صدای خود مسلط بود و من هرگز ندیدم نتی را خارج، یا کم و زیاد بخواند. بنان در انتخاب شعر و درست ادا کردن آن، بیش از اندازه دقت میکرد و در نتیجه وقتی شعر را میخواند آنچنان را آنچنانتر میکرد.
بنان در انتخاب شعر و موسیقی، سخت خوش سلیقه بود.
«روح الله خالقی» میگوید: «صوت بنان لطیف ترین صدایی است که من در عمر خود شنیده ام» اگر به یکی از تصنیفهای بنان گوش بسپاریم، خواهیم دید که در اجرای آواز بنان، شکستن کلمه، نابجا خواندن، درنگ یا شتاب بی جا در سرتاسر تصنیف حتی یک بار هم دیده نمیشود. اوج، جای خود را دارد و فرود هم. اینجاست که هنر تبلور پیدا میکند و بنان را در صدر مینشاند. نوع ادای کلمات، جدا از آواز و همراهی موسیقی هم آهنگ در بیان بنان، خود شعری جداگانه است.
«علی تجویدی» میگوید: «مرا عاشقی شیدا» را هیچ خواننده ای توان اجرا نداشت جز بنان، که آنرا به درستی خواند و اجرا کرد. بنان علاوه بر شعرهایی که از سرودههای «رهی معیری» از سرودههای «نواب صفا» نیز استفاده میکرد: یاد باد آن همدلی، آن همدمی، آن همرهی ساز محجوبی و آواز بنان، شعر رهی.
از کارهای به جا مانده بنان میتوان به «بوی جوی مولیان» در بیات اصفهان که «روح الله خالقی» آنرا ساخته بود اشاره کرد. کار دیگری که نام بنان را بر سر زبانها انداخت و تا امروز هم اعتبار خود را حفظ کرده است تصنیف زیبا و پر مفهوم «من از روز ازل» ساخته استاد «مرتضی محجوبی» در مایه سه گاه است.
در سال 1332 به پیشنهاد شادروان خالقی به اداره کل هنرهای زیبای کشور منتقل شد و به سمت استاد آواز هنرستان موسیقی ملی به کار مشغول شد و در سال 1334 ریئس شورای موسیقی رادیو شد.
بنان در 27 آذر ماه 1336 با اتومبیل شخصی در جاده کرج با کامیونی که فاقد چراغ ایمنی عقب بود تصادف میکند و در این سانحه چشم راست خود را از دست میدهد و به همین خاطر همیشه از عینک دودی استفاده میکرده است، این اتفاق تاثیر شدیدی در روحیه او داشت. بنان پس از این ماجرا دچار افسردگی شد ولی همچنان با قدرت به کار خود ادامه میداد.
در سال 1346 نیز به عنوان اعتراض بر ابتذال خوانی در رادیو، خواندن را کنار گذاشت و زمان ریاست «قطبی» به طور کلی از رادیو قهر کرد و خانه نشین شد. غلامحسین بنان از ابتدا در برنامههای گلهای جاویدان و گلهای رنگارنگ و برگ سبز شرکت داشته که رهاورد این همکاریها دهها برنامه گلهای جاویدان، گلهای رنگارنگ و برگ سبز است و برنامههای متعدد و گوناگون دیگری که از این خواننده بزرگ و هنرمند به یادگار مانده است.
گفتنی است وی در آواز به مکتب علینقی وزیری و روح الله خالقی گرایش داشت و یکی از هنر آموزان آواز در هنرستان موسیقی ملی و عضو ارکسترهای مختلف رادیو تهران بود. از جمله آثار او میتوان به صفحات گرامافون همراه با نوازندگان مختلف و برنامههای رادیویی همراه با ارکستر گلها و تکنوازان آن اشاره کرد.
بهترین آثار او عبارتند از آواز دیلمان «تنها»، ماهور با پیانوی «رضا محجوبی»، همایون با «مرتضی محجوبی» و از دیگر تصانیف و قطعات این هنرمند برجسته میتوان به کاروان، من از روز ازل، نوای نی، من بی دل، ساقی، آهنگ از «محجوبی»، دیدی ای مه آهنگ از «یاحقی»، مشتاق و پریشان، دیدار یار آهنگ از «وزیری»، حالا چرا آهنگ از «خالقی» اشاره کرد. «احمد ابراهیمی» و «کاوه دیلمی» از شناخته شده ترین شاگردان این هنرمند برجسته به حساب میآیند.
بنان در طول فعالیت هنری خود، حدود 450 آهنگ اجرا کرد و آنچه که امتیاز مسلم صدای او را پدید میآورد، زیر و بمها و تحریرات صدای اوست که مخصوص به خودش است.
بنان نه تنها در آواز قدیمی و کلاسیک ایران استاد بود، بلکه در نغمات جدید و مدرن ایران نیز تسلط کامل داشت. تصنیف زیبا و روح پرور «الهه ناز» او بهترین معرف این ادعاست.
بعد از انقلاب، چندین بار از ایشان برای اجرای برنامه در رادیو دعوت به عمل آمد اما بنان دیگر حوصله آن سالها را نداشت. در سالهای آخر عمر تنها سرگرمی استاد خاطرات گذشته و گوش دادن به نوارهای زیبای خود بود. یاد و خاطره استاد بنان را میتوانید در "نور و نوا" که به یاد او تدوین و پرداخته شده است زنده کنید و یاد تندیسی بیافتید که در خانه، جای او را پر کرده است.
وی عضو شورای موسیقی رادیو، استاد آواز هنرستان موسیقی تهران و بنیانگذار انجمن موسیقی ایران بودهاست.
غلامحسین بنان مدتها بود که مبتلا به ناراحتی جهاز هاضمه شده بود و از طرف دیگر حنجره اش نیز آمادگی بیان نیازهای درونیش را نداشت و به همین دلیل اندک اندک از خواندن اجتناب ورزید و از صحنه هنر کناره کشید و دیگر حدود بیست سال آخر عمر را تقریبا فعالیت چشم گیری نداشت و روز به روز ناراحتی جهاز هاضمه او را بیشتر رنجور میکرد و متاسفانه کوششهای پزشکان و خاصه مراقبتها و از خود گذشتگیهای «پری بنان» همسر وفادار و مهربانش هم مؤثر نیفتاد و سرانجام غلامحسین بنان گنجینه آواز کلاسیک ایرانی درساعت 7 بعدازظهر پنجشنبه هشتم اسفندماه سال 1364 خورشیدی در بیمارستان ایرانمهر قلهک جهان را بدرود گفت.
پری بنان همسروفادار و مهربانش به احترام او ساعتهای خانه بنان را از آنروز تا کنون متوقف کرد. روی قبر بنان در امام زاده طاهر کرج نوشته شده الهه ناز ...
کتاب "از نور تا نوا" به کوشش دکتر داریوش صبور در مورد زندگی این خواننده بزرگ موسیقی سنتی ایران منتشر شده است.
همچنین کتاب "رویای هستی" به کوشش شهرام آقایی پور که حاوی زندگینامه، اطلاعات متن ترانهها، نام آهنگسازها، نتها و عکسهای استاد بنان است توسط انتشارات پازینه تهران به زیور طبع آراسته گردیده است.
کارنامه هنری استاد غلامحسین بنان
گلهای جاویدان
گلهای جاویدان بدون شماره در «شور»
گلهای جاویدان بدون شماره در «سه گاه»
گلهای جاویدان بدون شماره در «همایون» با سنتور رضا ورزنده
گلهای جاویدان شماره ۹۲ در «بیات ترک و ابو عطا»
گلهای جاویدان شماره ۹۳ در «شور» با ویولون استاد مهدی خالدی
گلهای جاویدان شماره ۹۸ در «ابو عطا» با تار لطف اله مجد
گلهای جاویدان شماره ۱۱۸ در «ماهور» با ویولون استاد علی تجویدی و سنتور رضا ورزنده
گلهای جاویدان ۱۱۸مکرر در «ابو عطا» با ویولون استاد مهدی خالدی
گلهای جاویدان ۱۲۴ در «بیات ترک»
گلهای جاویدان شماره ۱۲۸ در«شوشتری»
گلهای جاویدان شماره ۱۲۹، گلهای جاویدان ۱۳۰
گلهای جاویدان ۱۳۱ در «سه گاه»، گلهای جاویدان شماره ۱۳۲ در «دشتی»
گلهای جاویدان شماره ۱۳۶
گلهای جاویدان شماره ۱۳۷ در «چهار گاه» با پیانو استادمرتضی محجوبی و استاد علی تجویدی
گلهای جاویدان شماره ۱۳۸
گلهای جاویدان شماره ۱۳۹ در «سه گاه» با استاد جلیل شهناز
گلهای جاویدان شماره ۱۴۳ در «شور»
گلهای جاویدان شماره ۱۴۵ در «شور» با سنتور رضا ورزنده
گلهای رنگارنگ
گلهای رنگارنگ شماره ۱۰۳ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۰۹ در «سه گاه»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۲۶ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۳۴ در «افشاری»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۳۶ در «سه گاه»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۴۰ الف در «افشاری»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۴۰ ب در «افشاری»
گلهای رنگارنگ شماره ب مکرر
گلهای رنگارنگ شماره ۱۴۹ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۷۱ در «شور»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۷۲ در «شور»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۷۴ در «سه گاه»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۷۶ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۱۹۰ در «سه گاه»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۰۱ در «ابو عطا»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۰۵ در «افشاری»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۱۰ در «بو سیلک»
گلهای رنگارنگ ۲۱۰ ب مکرر در «بوسیلک»
گلهای رنگارنگ ۲۱۱ در «سه گاه»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۲۸ در «افشاری»
گلهای رنگارنگ شماره ۳۳۰در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۳۲ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۳۴ در «دشتی و ماهور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۳۷ در «ماهور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۴۲ در «شور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۴۵ در«همایون»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۴۹ در «شور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۵۰ در «دشتی»
گلهای رنگارنگ بختیاری (محلی)، شماره ۲۵۱
گلهای رنگارنگ شماره ۲۵۲ در «همایون»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۵۴ در «اصفهان»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۵۶ در «شور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۵۷ در «ماهور»
گلهای رنگارنگ شماره ۲۶۵ در «اصفهان»
برگ سبز
برگ سبز شماره ۲۷ در «سه گاه»
برگ سبز شماره ۳۱در «افشاری»
برگ سبز شماره ۴۶ در «سه گاه»
برگ سبز شماره ۶۳ در «اصفهان»
برگ سبز شماره ۸۳ در «سه گاه»
برگ سبز شماره ۱۰۷ در «اصفهان»
برگ سبز شماره ۱۴۵ در «همایون»
و برنامههای متعدد و گوناگون دیگری که از این خواننده بزرگ و هنرمند به یادگار ماندهاست.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]
صفحات پیشنهادی
استاد صباغیان نقاش خراسانی درگذشت
استاد صباغیان نقاش خراسانی درگذشت مشهد- ایرنا-استاد قدیر صباغیان طوسی نقاش بزرگ خراسانی درگذشت روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی روز سه شنبه با اعلام این خبر افزود قدیر صباغیان متولد سال 1313 مشهد بود و علاقه وافر او به نقاشی باعث شد تا با مکاتبه و ارسال نمونپایان خبرهای ضد و نقیض درباره درگذشت محمد علی کشاورز: حال استاد خوب است
پایان خبرهای ضد و نقیض درباره درگذشت محمد علی کشاورز حال استاد خوب است خبرهای تأیید نشده از درگذشت محمد علی کشاورز بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون حکایت می کنند ولی یک منبع نزدیک به وی از مساعد بودن حال کشاورز خبر داد به گزارش نامه نیوز این خبر از نیمه شب گذشته در میان محافلاستاد قدیر صباغیان درگذشت
سهشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵ ۱۴ استاد قدیر صباغیان نقاش برجسته خراسانی درگذشت به گزارش خبرنگار هنری خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خراسان این استاد پیشکسوت نقاشی دوشنبه شب 28 بهمن در سن 79 سالگی دار فانی را وداع گفت پیکر استاد صباغیان امروز با حضور عموم هنرمندان و علاقپیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر برادران سلحشور
پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر برادران سلحشور حضرت آیتالله خامنهای در پیام تسلیتی درگذشت مادر برادران سلحشور را تسلیت گفتند به گزارش نامه نیوز مراسم ختم والده فرجالله سلحشور کارگردان و فیلمساز سینمای ایران در مسجد بلال تهران آغاز شد در ابتدای این مراسم متن پیابه مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفت طراحی عکس شهدای هستهای کشور توسط یک جوان سیستانی
به مناسبت سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران صورت گرفتطراحی عکس شهدای هستهای کشور توسط یک جوان سیستانییک جوان سیستانی به مناسبت 22 اسفند ماه سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران عکس شهدای هستهای ایران را با تربت پاک شهدا در زاهدان طراحی کرد رمضان نورا امروز در گفتوبیانیه حزب الله لبنان به مناسبت 22 بهمن
بیانیه حزب الله لبنان به مناسبت 22 بهمن انقلاب اسلامی که باعث تحول وضعیت ایران و جهان اسلام شد به مثابه خلاصه تلاشهای نسلهایی است که جانفشانی کرده و در این زمینه همه توان خود را در راستای تحقق اراده و آرزوهایشان به منظور به دست گرفتن امور حاکمیت خود و مقدرات کشورشان به کار گرفبیانیه حزبالله لبنان به مناسبت 22 بهمن
بیانیه حزبالله لبنان به مناسبت 22 بهمن حزب الله لبنان با اشاره به فرا رسیدن سی و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران تأکید کرد که انقلاب اسلامی ایران را به کشوری کلیدی در سطح منطقه و جهان تبدیل کرده است آفتاب در بیانیه امروز سه شنبه 22 بهمن حزب الله لبنان بهجدید ترین عکس های مرجانه گلچین به مناسبت سالروز تولدش
جدید ترین عکس های مرجانه گلچین به مناسبت سالروز تولدش جدید ترین عکس های مرجانه گلچین به مناسبت سالروز تولدش مرجانه گلچین شنبه 3 اسفند 1392بیانیه حزبالله لبنان به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران
سهشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱ ۴۶ حزبالله لبنان به مناسبت فرا رسیدن سیوپنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران اعلام کرد انقلاب اسلامی ایران را به کشوری کلیدی در سطح منطقه و جهان تبدیل کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پایگاه خبری شبکه العالم گزارش داد حتسلیت ابوترابیفرد به مناسبت درگذشت برادر نماینده دشتی و تنگستان
چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹ ۱۷ نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز درگذشت برادر نماینده دشتی و تنگستان را تسلیت گفت به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمدحسن ابوترابی فرد نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت درگذشت سید محسن پورفاطمی برادر آبیانیه ستاد بازسازی عتبات عالیات به مناسبت سالروز انفجار حرم مطهر امامین عسکریین(ع )
بیانیه ستاد بازسازی عتبات عالیات به مناسبت سالروز انفجار حرم مطهر امامین عسکریین ع ستاد بازسازی عتبات عالیات به مناسبت سالروز انفجار حرم مطهر امامین عسکریین ع بیانه ای صادر کرد به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ستاد بازسازی عتبات عالیات به مناسبت سالروز انفجار حرم مطهر ادانلود مجموعه اهنگ های حامد زمانی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلام
حامد زمانی خواننده پاپ ایرانی ست وی از کودکی شروع به قرائت قران کرد در کلاسهای موسیقی سنتی شرکت کرد و دوره آواز سنتی را گذراند و در ادامه این روند به موسیقی پاپ روی آورد موضوع کارهای او اغلب مذهبی و یا در واکنش به اتفاقات سیاسی روز ایران است در مجموعه حاضر سعی شده پر مخاطب تاستاد علیرضا فرهمند، روزنامهنگار پیشکسوت درگذشت+ عکس
استاد علیرضا فرهمند روزنامهنگار پیشکسوت درگذشت عکس استاد علیرضا فرهمند صبح امروز شنبه درگذشت به گزارش نامه نیوز استاد فرهمند روزنامهنگار پیشکسوت و مترجم رمان ریشهها الکس هیلی صبح امروز شنبه در پی تحمل دوره سخت بیماری سرطان ریه در بیمارستان سجاد تهران گذشت وی دبیرپیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت حاجی حیدری
پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت حاجی حیدری رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت مجاهد صادق و صابر مرحوم حاجی حیدری را تسلیت گفتند ابوالفضل حاجی حیدری عضو فقید حزب موتلفه اسلامی روز پنجشنبه اول اسفند دار فانی را وداع گفت به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر از پایگمراسم ششمین سالروز شهادت عماد مغنیه در لبنان برگزار شد
مراسم ششمین سالروز شهادت عماد مغنیه در لبنان برگزار شد خبرگزاری رسا ـ مراسم ششمین سالروز شهادت عماد مغنیه با حضور مسؤولان مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین و شخصیتهای مختلف با سخنرانی رییس شورای اجرایی حزب الله در زادگاه این شهید برگزار شد به گزارش خبرگزاری رسا مراسم بزرگداشتپيام تسليت رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مناسبت درگذشت حاج حيدري
۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۵ ۱۴ب ظ پيام تسليت رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مناسبت درگذشت حاج حيدري درپي درگذشت حاج ابوالفضل حاج حيدري آيت الله هاشمي رفسنجاني پيامي به اين شرح صادرکرد به گزارش خبرگزاري موج متن اين پيام به شرح ذيل است انالله و انااليه راجعون خبردرگذشت شادروان مرحوم حاجابه مناسبت سالروز انتصاب آیت الله خامنهای به امامت جمعه تهران
به مناسبت سالروز انتصاب آیت الله خامنهای به امامت جمعه تهران حضرت آیت الله سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب روز 24 دی ماه 1358با حکم حضرت امام خمینی ره رهبر کبیر انقلاب اسلامی به عنوان امام جمعه تهران منصوب شدند 1392 10 24-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها