تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802406916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شناخت مردم از فرهنگ ایرانی و اسلامی نیازمند الگو سازی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

شناخت مردم از فرهنگ ایرانی و اسلامی نیازمند الگو سازی است زنجان-ایرنا- یک کارشناس مطالعات فرهنگی گفت: شناخت عموم مردم از فرهنگ ایرانی و اسلامی نیازمند الگوسازی است.


مونا کلانتری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فرهنگ ایرانی و اسلامی ظرفیت های بسیار زیادی دارد و بهره گیری هدفمند از آن نتایج مفیدی به همراه دارد.
وی یادآورشد: بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی دارای ابعاد فرهنگی و اجتماعی فراوان و تحلیل و بررسی آنها ارزشمند است.
کلانتری افزود: یکی از محورهای مهم بیانات رهبری به موضوع تهاجم فرهنگی اختصاص دارد و اینکه بیگانگان می خواهند بر ذهن ملت و رفتار جوانان، نوجوانان و حتی کودکان اثرگذار باشند.
وی اظهارکرد: بسیاری از متفکران توجه خود را به زبان یا نماد معنادار معطوف می کنند و به روشن کردن مفاهیم ضمنی می پردازند.
این استاد دانشگاههای استان زنجان گفت: انسانها تحت شرایط فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی و تحت شرایط عوامل اقتصادی به هویت هایی دست می یابند و این هویت ها یکدست و یکپارچه نیستند.
وی یادآور شد: هویت ها توسط فرایندهایی ساخته می شوند و توسط فرایندهایی دیگر از میان می روند و در نهایت دستگاههای گفتمانی پیچیده ای در کار تولید هویت ها فعال هستند.
کلانتری افزود:در زندگی اجتماعی امروزی نیز مفهوم شیوه زندگی معنای خاصی به خود می گیرد و هر چه نفوذ و کشش سنت ها کمتر می شود زندگی بیشتر بر حسب تاثیرات متقابل عوامل محلی و جهانی باز سازی می شود.
وی اظهار کرد: بنابراین افراد بیشتر ناچار می شوند که شیوه زندگی خود را از میان گزینه های مختلفی انتخاب کنند.
این پژوهشگر گفت:به دلیل باز بودن زندگی اجتماعی کنونی و همچنین به علت تکثر یابی زمینه های عمل و تنوع مراجع ، انتخاب شیوه زندگی بیش از بیش در ساخت هویت شخصی و فعالیت روزمره اهمیت دارد.
وی یادآورشد: در دوران معاصر تحت تاثیر جریانات نوسازی و نوگرایی، تامل و بازاندیشی بیشتری در کنش های هویت های انسانی صورت می گیرد و هم نهادها و هم سازمانهای مدرن و رده بندی های مستتر در آنها نقش موثری در تحمیل هویت های بیرونی ایفا می کنند.
کلانتری افزود: افراد نیز در تعدیل این تاثیرات و مقاومت در برابر عوامل ساختاری و فرهنگی و در بازسازی هویت های فردی و اجتماعی نقش فعالانه ای ایفا می کنند و بنابراین هویت یابی جریانی تعاملی و دو سویه است.
وی اظهار کرد: این مقاومت در واقع بخشی از همان بازتابندگی هویت شخصی در دوران معاصر است .
این کارشناس مطالعات فرهنگی گفت:باز اندیشی در زندگی اجتماعی مدرن در برگیرنده این واقعیت است که عملکردهای اجتماعی پیوسته باز سنجی می شوند و در پرتو اطلاعات تازه درباره خود آنها اصلاح می شوند و در واقع خصلت شان را به گونه اساسی دگرگون می سازند.
وی یادآورشد:مردم درباره جهان اجتماعی، درباره خود، آینده و شرایط زندگی شان اندیشه هایی دارند که تنها اندیشه هایی نیستند که به نحو مستقل درباره جهان، معلوم و داده شده باشند.
کلانتری افزود: این اندیشه ها به طور ثابت به جهانی که خود توصیف می کنند وارد می شوند. با این کار آنها جهان را تغییر می دهند و این تغییر بعضی اوقات کاملا بنیادین است.
وی اظهار کرد: درواقع بازاندیشی ایجاد یک ارتباط دوطرفه میان آن چه در ذهن ما می گذرد و آن چه در اطراف ما رخ می دهد و شکل گیری این بستر یکی از نشانه های جامعه مدرن است.
این استاد دانشگاه گفت: برنامه ریزی و توجه بیانات مقام معظم رهبری گامی موثر و اساسی در ارتقای سطح شناخت مردم به ویژه جوانان از فرهنگ غنی ملی و سنتی کشور است.
596/7320
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن