واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: جشنواره آثار دانشجویی فرهنگ و هنر پلی به بازار کار است تهران- ایرنا- مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره آثار دانشجویی فرهنگ و هنر فرصتی برای ایجاد ارتباط میان دانشجویان با بازار کار است.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا، نخستین جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر از 10 تا 17 اسفندماه امسال در سالن مرکز آفرینش های کانون پرورش فکری کودکا و نوجوانان در خیابان حجاب برگزار می شود.
این جشنواره به نمایش و فروش آثار حدود 90 هزار دانشجو و استاد 97 مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر سراسر کشور اختصاص دارد.
حمید شاه آبادی مشاور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، امروز (یکشنبه) در یک نشست خبری گفت: مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر با در پیش گرفتن سیاست مهارت ورزی و اشتغال آفرینی پلی میان عرصه آکادمیک و بازار کار حوزه فرهنگ و هنر محسوب می شود.
وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر تحصیل کرده اند احساس مسئولیت می کند و به این دلیل این مراکز تاسیس شده اند.
رئیس موسسه آموزش عالی فرهنگ و هنر گفت: این نگاه که دانش آموختگان رشته های هنری و علوم انسانی پس از فارغ التحصیلی باید به دنبال یک کار اداری و استخدام در یک دستگاه دولتی باشند اشتباه است. دانشجویان این رشته ها باید در آینده نیروی کار مورد نیاز کشور در حوزه فرهنگ و هنر را تامین کنند.
وی اظهار داشت: دانش آموختگان مراکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر سربار بازار کار نیستند و نه تنها توانایی اشتغال آفرینی دارند بلکه می توانند باری از دوش فرهنگ و هنر کشور نیز بردارند.
شاه آبادی گفت: دلیل ایجاد این توانایی در میان دانشجویان مراکز فرهنگ و هنر شیوه آموزشی در این مراکز است. در مراکز فرهنگ و هنر ابتدا مشاغل موجود در این حوزه شناسایی می شود و سپس بر اساس آن دروسی که یک دانش آموخته برای بر عهده گرفتن آن مشاغل نیاز دارد، تدوین می شود.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره گامی جدی برای برقراری ارتباط مستقیم میان دانشجویان و بازار کار است.
وی افزود: در این جشنواره آثار تولید شده به وسیله دانشجویان و اساتید مراکز در بیش از 200 غرفه و در فضایی به وسعت حدود سه هزار متر مربع در معرض نمایش و فروش قرار داده می شود.
شاه آبادی گفت: این جشنواره در هشت بخش معماری (ماکت و طراحی)، گرافیک (تصویرسازی، طراحی نشریات و طراحی پوستر)، نقاشی (نقاشی های عمومی، نقاشی های دیواری، نقاشی ایرانی و طراحی)، عکاسی، سینما (فیلمنامه نوسی و ساخت فیلم کوتاه یک دقیقه ای)، خوش نویسی، موسیقی (تکنوازی سازهای ایرانی و کلاسیک) و مد و لباس (لباس مجلسی، پوشش سر و لباس اقوام) برگزار خواهد شد.
وی گفت: در بخش های جنبی این جشنواره، جلساتی برای ارائه مقالات و برگزاری کارگروه های تخصصی در حوزه های معماری، گرافیک، صنعت تصویر و موسیقی نیز برگزار می شود.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره آثار و تولیدات دانشجویی فرهنگ و هنر گفت: همچنین در هر یک از روزهای برگزاری جشنواره، گروه هایی از استان های مختلف به ارائه برنامه های فرهنگی و هنری بومی استان خود می پردازند.
در این روزها گروههایی از استان های بوشهر، گیلان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، مازندران، آذربایجان و سیستان و بلوچستان به ترتیب برنامه اجرا می کنند.
فراهنگ (3) ** 2024 ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
27/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]