تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):براستى كه اين زبان كليد همه خوبيها و بديهاست پس سزاوار است كه مؤمن بر زبان خود م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860303611




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آثار فرهنگی هنری با بهره گیری از فناوری های روز تولید شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مشاور وزیرارشاد: آثار فرهنگی هنری با بهره گیری از فناوری های روز تولید شود تهران- ایرنا- مشاور مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: آثار و محصولات فرهنگی ، هنری و سینمائی وزین و ارزشمند بسیاری در کشور تولید می شود که در صورت بهره مندی از آخرین فناوری های روز می تواند نام ایران اسلامی را در جهان امروز پر آوازه کند.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بابک دربیکی به ویژگی های نمایشگاه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال امسال که توسط وزارت ارشاد برگزار می شود اشاره و این رویداد را فرصت مغتنمی برای تولید کنندگان محصولات فرهنگی و صاحبان اندیشه دانست.
وی، پیوند اقتصاد و فرهنگ را یکی از ویژگی های بارز نمایشگاه فناوری اطلاعات عنوان کرد و یادآور شد: در این نمایشگاه، بخش دولتی در جایگاه واقعی خود که همان سیاست گذاری و نظارت است قرار گرفته و بخش خصوصی با اجرای نمایشگاه ،تصدی گری را عهده دار شده است.
دربیکی افزود: با گسترش همکاری میان دو حوزه مهم و تاثیر گذار فرهنگ و اقتصاد می توان شاهد تحول اساسی در تولید انبوه محتوای فرهنگی ، شیوه های آموزشی و ارائه آثار با کیفیت تر و مطلوب تر بود.
مشاور وزیر ارشاد در ادامه با تاکید بر ضرورت آشنائی و پیوند بیشتر تولیدکنندگان محتوا در کشور با آخرین دستاوردهای دیجیتالی افزود: جهش بزرگ در عرصه تولیدات فرهنگی، هنری و آموزشی جز با دیجیتالی شدن این محصولات ممکن نیست.
دربیکی نمایشگاه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال را فرصت مغتنمی برای تولید کنندگان محصولات فرهنگی و صاحبان اندیشه دانست و از آنان دعوت کرد با ارائه آثار خود بستر و زمینه انتشار فرهنگ ایرانی اسلامی به فراسوی مرزها را فراهم سازند.
وی رویکرد نوین وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی در زمینه تولیدات فرهنگی را تعامل، هدایت و حمایت برشمرد و اظهار داشت: راه تولید و انتشار آثار و محصولات مبتنی بر ارزشها و باورهای ایرانی و اسلامی باز است.
مشاور وزیر ارشاد در ادامه به حضور سایر کشورها در نمایشگاه فن آوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال اشاره کرد و افزود: عرضه آخرین دستآوردهای شرکت های مختلف کشورمان در این نمایشگاه نشانگر توانمندی ها و ارزش های فرهنگی کشور در زمینه فن آوری اطلاعات است.
دربیکی همچنین به برنامه های پیشنهادی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس شورای اسلامی در حوزه فناوری اطلاعات اشاره کرد و افزود: حمایت از بخش های دولتی و غیر دولتی در زمینه تولید و عرضه اطلاعات و خدمات نوین از جمله وظایف وزارت ارشاد است و این وزارتخانه حمایت از رسانه ها و آثار فرهنگی و هنری دیجیتال را وظیفه اصلی خود می داند.
وی در عین حال افزود: هماهنگی و همکاری با مراکز فعال در زمینه فضای مجازی و مراکز تولیدات دیجیتال از دیگر وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فن آوری اطلاعات است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارشاد با تاکید براینکه انسجام فعالیت های رسانه های دیجیتال در حوزه فن آوری اطلاعات و ارتباطات موجب همگرایی و هم افزایی میان فعالان و علاقه مندان این حوزه می شودگفت: براین باوریم همکاری و تعامل سازنده وزارت ارشاد و بخش خصوصی در برپائی این نمایشگاه تجربه ای مغتنم دراین حوزه خواهد بود.
دربیکی افزود: برای سپردن امور مردم به خود آنان در درجه اول باید به آن ها اعتماد کرد و تصدی گری دولتی در حوزه های مختلف را به بخش خصوصی سپرد.
به گفته وی توانمند سازی بخش خصوصی جز از طریق مشارکت جدی آنان در سطوح مختلف ممکن نخواهد بود.
نمایشگاه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال 8 تا11 اسفندماه امسال در محل دائمی نمایشگاههای تهران برگزار می شود.
فراهنگ(1)**1355**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن