تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868591209




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فانی: معلمان تهدیدها را به فرصت تبدیل کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

فانی: معلمان تهدیدها را به فرصت تبدیل کند تهران - ایرنا - وزیر آموزش و پرورش در پیامی در آغاز به کار دانشجو معلمان دومین دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان با تاکید بر اینکه معلمین می توانند الگویی برای دانش آموزان آینده باشند افزود : آنها باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند.


به گزارش روز شنبه آموزش و پرورش ، در پیام تصویری علی اصغر فانی خطاب به دانشجو معلمان دومین دوره کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان در بهمن ماه امسال ضمن قدردانی از آنها آمده است: معلمی، همانطوری که امام راحل فرمودند یک شغل نیست، بلکه یک رسالت است و آن رسالت انبیا است، معلمی یک کار مشخص نیست، بلکه یک هدایت گری برای نسل آینده است.
وی افزود: به طور کلی در کشورهای دنیا، سرمایه انسانی مهمترین سرمایه است و معلمین، افرادی هستند که زیر ساخت سرمایه انسانی یک کشور را تربیت می کنند؛ می توانیم ادعا کنیم که لازمه توسعه پایدار در کشور، تقویت معلم و تربیت معلم و تکریم از معلم است و دانشجو معلمان بدانند که رسالت سنگینی در آینده به عهده آنهاست.
فانی در پیام خود خطاب به دانشجو معلمان آورده است: تلاش کنید خودتان را به گونه ای بسازید که بتوانید نقش الگویی در آینده در بین دانش آموزان ایفا کنید، البته ممکن است در فرآیند پژوهش و تربیت با مشکلاتی مواجه شوید، تهدید هایی سراغ شما بیاید، امروز توصیه این است که ما باید بتوانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم. یک دانشجو معلم خوب که می خواهد یک معلم خوب شود، باید بتواند تهدید ها را به فرصت ها تبدیل کند.
در این پیام آمده است :مسوولیت پذیری را در خودتان تقویت کنید، دانش آموز پژوهشگر، نیاز به معلم پژوهشگر دارد. امروز ما در دانشگاه فرهنگیان تلاش کنیم که خودمان را طوری بسازیم که بتوانیم، دانش آموزان آینده را، به خوبی و در طراز جمهوری اسلامی تربیت کنیم.
وی افزود: وزارت آموزش و پرورش، اعتقاد دارد که دانشگاه فرهنگیان به عنوان مرکزی است که می خواهد نیروی انسانی آینده را تربیت کند، دانشگاه فرهنگیان، به عنوان مرکزی که می خواهد نیروی انسانی فعلی آموزش و پرورش را بهسازی کند، یک دانشگاه استراتژیک و یک دانشگاه اساسی و مهم است.
این پیام می افزاید : وظیفه ما خدمتگزاران آموزش و پرورش کاهش مشکلات موجود در دانشگاه فرهنگیان است باید تلاش کنیم زمینه های آموزش، پژوهش و رفتاری دانشجویان را به نحو احسن، اصلاح نماییم و دانشگاه فرهنگیان را به نقطه ای برسانیم، که به عنوان یک دانشگاه موفق و دارای توانمندی های علمی، پژوهشی و فرهنگی بتواند، در جامعه شناخته شود، یقینا رشد معارف دینی و ملی در دانشجو معلمان، از اهدافی است که دانشگاه فرهنگیان دنبال می کند.
فراهنگ ** 1630 ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




26/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن