واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فرماندار بوانات: طرح های عمرانی بوانات 200 فرصت شغلی ایجاد می کند شیراز – ایرنا - فرماندار شهرستان بوانات گفت: با بهره برداری از 20 طرح عمرانی و خدماتی این شهرستان در دهه مبارک فجر برای حدود 200 نفر فرصت شغلی ایجاد می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد اسدالهی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: برای اجرای این طرح ها رقمی در حدود 84 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی ادامه داد: این طرح ها شامل 15 طرح در زمینه توسعه کشاورزی شامل پرورش دام، طیور و ایجاد گلخانه کشت صیفی جات است که با اعتباری بیش از 55 میلیارد ریال به مرحله بهره برداری رسیده اند.
فرماندار بوانات گفت: در حوزه بهداشت و درمان هم چندین پروژه عمومی با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 450 میلیون ریال اجرا و آماده بهره برداری شده اند.
اسدالهی اظهار کرد: در بحث مقاوم سازی مسکن شهری و روستایی نیز در این ایام شاهد بهره برداری از دو هزار واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال خواهیم بود.
وی گفت: همچنین همزمان با این ایام فرخنده، شاهد افتتاح شبکه دیجیتال تلویزیونی در بخش مرکزی و مزایجان شهرستان نیز خواهیم بود.
اسدالهی، با اشاره به آغاز عملیات اجرایی شهرک صنعتی سنگ بوانات هم گفت: همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر به طور همزمان کلنگ احداث 150 واحد فرآوری سنگ در شهرک صنعتی سنگ این شهرستان به زمین زده خواهد شد.
فرماندار بوانات، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص تحقق حماسه اقتصادی در کشور افزود: آغاز عملیات احداث این تعداد واحد فرآوری سنگ با توجه به رشد نامطلوب صنعت در این شهرستان، علاوه بر ایجاد تحولی عظیم در حوزه صنعت شهرستان، شعار حماسه اقتصادی را نیز عینیت می بخشد.
وی، در خصوص اجرای برنامه های فرهنگی در دهه مبارک فجر نیز گفت: برپایی نمایشگاه کتاب، غبار روبی امامزادگان شهرستان، دیدار با خانواده معظم شهدا، تجلیل از هنرمندان و برگزاری جشن عمومی در طول دهه فجر، غبار روبی گلزار شهدا و برگزاری یادواره شهدا از جمله این برنامه ها است.
فرماندار بوانات افزود: همزمان با این ایام برنامه دیدار و ملاقات مستقیم مردم با مسوولان، نشست پرسش و پاسخ فرماندار و مسوولان شهرستان در بخش های مختلف و ویزیت رایگان بیماران در روز 22 بهمن ماه نیز پیش بینی شده است.ک/2
678/ 667
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]