تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زيد بن خالد جُهَنى: پيامبر خدا صلى الله عليه و آله از هيچ نمازى به نماز ديگر مشغول...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802666918




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرورت حمایت از توان داخلی/ مدیریت قراردادها را به شرکای ایرانی بسپاریم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مهتدی گفت:
ضرورت حمایت از توان داخلی/ مدیریت قراردادها را به شرکای ایرانی بسپاریم
رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعتي ايران (ستصا) گفت: در قراردادهایی که در آینده منعقد می شود محوریت را به سازنده و پیمانکار داخلی داده و زمینه را برای حضور شرکت های خارجی با ایجاد جذابیت ها در قراردادهای نفتی فراهم کنیم.


سعيد مهتدي رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعتي ايران (ستصا) در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، اظهار کرد: بیشترین مشکل قراردادهای فعلی عدم تشویق مصرف کنندگان به استفاده از تکنولوژی های داخلی و تاکید بر استفاده از کالاها و تکنولوژهای خارجی است و این مشکل زمینه رشد سازندگان داخلی را تامین نمی کند.  در طول سال های گذشته تحریمها در چند لایه به تدریج از تکنولوژی، دانش،کالا، مصرف کننده نهایی و مشارکت در پروژه را دربرگرفت.
 
وی  گفت:  برای مواجه با تحریم ، آن اندازه بر روی توان داخل آنقدر سرمایه گذاری می شد که بتواند نقش موثرتری درکمک به صنعت نفت کشور داشته باشد  اما قراردادهای کنونی امکان رشد و بهره برداری از توان و ساخت داخل را فراهم نمی کند. اگر در جایی نیز از تولید داخل استفاده شده است بیشتر به دلیل ناچاری و تحریم بوده است و هیچگونه اعتقاد و اعتمادی به محصولات داخلی وجود ندارد.
 
مهتدی تاکید کرد: دو موضوع را در بازنگری قراردادهای نفتی باید در این رابطه در نظر بگیریم  نخست اینکه شرکت های خارجی تشویق شده و در جریان بهبود روابط سیاسی و اقتصادی برای مشارکت و همکاری با پروژه های نفتی اقدام می کنند ولی باید این احتمال را نیز در نظر داشته باشیم که چنانچه شرکت های خارجی در این عرصه وارد نشوند با چه مشکلاتی مواجه خواهیم شد. 

این در حالی است که مجریان پروژه ها به حضور خارجی ها بیشتر اعتقاد داشته و به دنبال استفاده از کالای خارجی هستند، در صورتی که با فرصت دادن به شرکتهای داخلی می توان از تکنولوژی روز استفاده بهینه کرد. همانطور که مشاهده کردید در شرایط تحریم چینی ها از تمامی عرصه های اقتصادی بیشترین منافع را کسب کردند. نباید کاری کنیم بخش خصوصی خودمان بی نصیب بماند و متضر شود.

رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعتي ايران (ستصا)  گفت: اگر خارجی ها در عرصه صنعت صاحب برند و نام نشان شده اند بخاطر اعتمادی است که دیگران به آنها داشته اند. همین رویه را در ایران نیز باید پیش بگیریم و از شرایط موجود برای ایجاد فرصت لازم برای صنعتگر داخلی استفاده کنیم. به همین منظور بهتر است که در قراردادهایی که در آینده منعقد می شود محوریت را به سازنده و پیمانکار داخلی بدهیم. باید برای طرف خارجی زمینه های جذابیت را ایجاد کرده اما بحث مدیریت را به طرف ایرانی واگذار کنیم اگر این فرصت را به صنعتگر داخلی بدهیم قطعا موفق خواهیم شد.
 
مهتدی تاکید کرد: ایجاد انگیزه و جدابیت برای طرف خارجی و مشارکت هرچه بیشتر شرکت های داخلی در پروژه از برنامه ریزی تا اجرا است. در این صورت سازنده خارجی منافعش برای همکاری تامین شده و دانش خود را برای پیشرفت کار ارائه خواهد کرد. برای تولید کننده داخلی نیز حجم تولید بالا به صرفه خواهد بود. در این حالت همان دیپلماسی برد-برد برای صنعتگر خارجی و هم داخلی بطور برابر ایجاد می شود و در نهایت سود کلانی عاید کشور خواهد شد.
 
 
وی تصریح کرد: شرکت های داخلی در درجه اول باید بتوانند از فرصت های موجود در داخل استفاده کنند اما هنوز این اتفاق صورت نگرفته است و کاستی های زیادی در داخل موجود است که باید با مشارکت شرکت های خارجی برطرف شوند.اگر ما محصول با کیفیت بالا تولید کنیم ولی مصرف داخلی نداشته باشد و در پروژه های داخلی حضور فعالی نداشته باشیم در این صورت شرکت های خارجی نیز به ما بی اعتماد شده و برای همکاری رغبت نخواهند داشت. اگر بتوانیم داخلی ها را برای استفاده از محصولات خود متقاعد کنیم بازار خارجی را نیز می توانیم به لیست مشتریان محصولات خود اضافه کنیم .
 
رييس انجمن سازندگان تجهيزات صنعتي ايران (ستصا)  خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بازار خارجی نه می توانیم نفوذ کنیم و نه می توانیم فعال باشیم. البته اگر واقع بین باشیم بخش خصوصی در صورت حمایت دولت توانایی لازم برای حضور در عرصه صنعت داخلی خواهد داشت بیشترین سرمایه مورد نیاز هر صنعتگر داخلی اعتماد است . اگر اعتماد بناشد، سرمایه گذار داخلی انگیزه لازم را از دست خواهد داد.
 
وی گفت: همه فرض را بر این گذاشته اند که تحریم ها از بین رفته  و شرایط تغییر خواهد کرد و شرکتهای خارجی از عقد قرارداد استقبال خواهند کرد. در صورتیکه باید در نظر داشت که ممکن است این شرایط محقق نشود. نباید فرصتها را از دست داد .مگر چند بار ممکن است در مورد قراردادهای نفتی بازنگری صورت گیرد و افراد مختلف از تمام سطوح بخش خصوصی و دولتی برای ارائه نظرات و پیشنهادات خود بصورت گسترده حضور پیدا کنند؟ باید در نظر بگیریم که اگر تحریمها برداشته نشد چه اقدامی صورت خواهد گرفت تا هزینه هایی که در این عرصه صرف شده است هدر نرود .
 
مهتدی یادآور شد: برگزاری این هم اندیشی تاثیر مطلوبی در ارتباطات و ارائه نظرات مناسب برای اصلاح قراردادهای نفتی خواهد داشت. زیرا افراد زیادی از طیف های مختلف در این هم اندیشی حضور خواهند داشت در نتیجه تمام جوانب بررسی و مطالعه می شود.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن