تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى آيد و آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853099761




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سانسورهای بی دلیل دیشب تلویزیون از زبان کارگردان برنامه


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: سانسورهای بی دلیل دیشب تلویزیون از زبان کارگردان برنامه

سانسورهای بی دلیل دیشب تلویزیون از زبان کارگردان برنامه

رای پوشش کامل مراسم اختتامیه‌ جشنواره فیلم فجر، باید گفت که نه می‌توان از آقای ضرغامی گله کرد و نه از آقای جنتی؛ چراکه هر کدام از این افراد نشان داده‌اند که عملکردشان در جاهای مختلف کاملا متفاوت بوده است...










حسین فردرو که کارگردانی تلویزیونی مراسم بسیاری را برای تلویزیون عهده‌دار بوده است، درباره‌ی عملکرد صداوسیما درخصوص نحوه‌ی پوشش مراسم اختتامیه‌ی جشنواره فیلم فجر و حاشیه‌هایی که به همراه داشت، معتقد است:‌ در شرایط به وجود آمده نه جای گله از آقای ضرغامی است و نه جای گله از آقای جنتی،‌ وزیر ارشاد.

او که در مقام کارگردان مناظره‌های تلویزیونی هم شناخته می‌شود و کارگردانی برنامه قدیمی «محله بهداشت» و «مسابقه بزرگ» را عهده‌دار بوده است، درباره پخش تلویزیونی مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر تاکید کرد: برای پوشش کامل مراسم اختتامیه‌ی جشنواره فیلم فجر، باید گفت که نه می‌توان از آقای ضرغامی گله کرد و نه از آقای جنتی؛ چراکه هر کدام از این افراد نشان داده‌اند که عملکردشان در جاهای مختلف کاملا متفاوت بوده است؛ پس نمی‌توان عملکرد آنها را زیر سوال برد، به دلیل اینکه هر کدام از آنها در موقعیت‌های مختلف عملکردهای مختلفی داشتند.

*** ضرغامی در وزارت ارشاد عملکرد متفاوتی داشت
وی یادآور شد: به عنوان مثال زمانی که آقای ضرغامی در جشنواره چهاردهم فیلم فجر (معاون وزیر ارشاد) بود، عملکرد دیگری داشت؛ علاوه بر آن خودش نیز بنیانگذار شکل برگزاری جشنواره فجر به شکلی بود که امروزه ما آن‌ را جشنواره اسکاری یا الگوی اسکاری قلمداد می‌کنیم. جا دارد مرور خاطرات کنم و بگویم که در جشنواره چهاردهم فیلم فجر، اختتامیه به شکلی برگزار شد که بزرگان، پیشکسوتان و همچنین برندگان سال‌های قبل می‌آمدند و به یکدیگر جایزه می‌دادند، در حالی که هیچ‌کس تا قبل از آن سال، این کار را نکرده بود و فقط وزرا و شخصیت‌های سیاسی جایزه‌ِ هنرمندان را اهدا می‌کردند.

او ادامه داد: به یاد دارم در چهاردهمین سال برگزاری جشنواره فیلم فجر، خانم فائزه هاشمی و آقای خاتمی در محل برگزاری جشنواره فجر حضور داشتند، این در حالی بود که صدا‌و‌سیما برای نشان دادن چهره‌ی خانم فائزه هاشمی مشکل داشت و مشکلش هم این بود که آن زمان، هفته‌ی ممنوعیت تصویری خانم هاشمی بود، به دلیل اینکه ایشان می‌خواستند نماینده مجلس شوند به همین خاطر تلویزیون اجازه نداشت تصویر او را نشان دهد. همچنین آقای خاتمی در آن زمان از وزارت ارشاد توسط مجلس خلع شد اما با این شرایط، آقای ضرغامی این دو فرد را به محل برگزاری دعوت کرد که پیرو این حضور، در آن سال آقای ضرغامی صداوسیما را به مشکل انداخت.

*** زمان لاریجانی هم اختتامیه تکه‌تکه پخش می‌شد
این برنامه‌ساز همچنین درباره‌ی حذف بخش‌هایی از مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر، گفت: به یاد دارم طی سال‌هایی هم که آقای لاریجانی رییس صداوسیما بودند، پخش مراسم جشنواره فیلم فجر به شکل تکه‌تکه و قطع و وصل پخش می‌شد. این اتفاقی است که الان هم همچنان می‌افتد؛ بر این اساس شخصا هیچ اشکالی از آقای ضرغامی یا از مدیریت نمی‌بینم، بلکه این اشکال را از سیستمی می‌بینم که نمی‌تواند برخی از گره‌هایش را باز کند.

*** اگر فرد دیگری جای ضرغامی بود ...
فردرو در بخشی دیگر از سخنانش با بیان اینکه پوشش نامناسب مراسم اختتامیه‌ی جشنواره فیلم فجر از تلویزیون را می‌توان در دو جریان بررسی کرد، تأکید کرد: شخصا معتقدم که تلویزیون در پوشش چنین مراسمی فقط یک رپورتاژ است؛ بر این اساس نحوه‌ی پخش این جشنواره که به طور مستقیم انجام می‌گیرد و گاهی هم قطع و وصل‌هایی در پوشش صورت می‌گیرد، در حقیقت مربوط به دستورالعمل‌ها و منشور صداوسیماست و به فرد خاصی مربوط نمی‌شود. شاید در حال حاضر که آقای ضرغامی، رییس سازمان صداوسیما هستند نسبت به تجاربی که طی این سال‌ها کسب کردند کمترین فشار به صداوسیما وارد می‌شود، در حالی که شاید اگر فرد دیگری به جای آقای ضرغامی بود پوشش‌های نامناسب‌تری را در برگزاری اینگونه جشنواره‌ها ارائه می‌داد.

*** منشور صداوسیما خیلی سرسخت است
او همچنین تاکید کرد: باید بگویم اگر وقفه‌ای در پخش مراسم اختتامیه‌ی جشنواره‌ی امسال یا سال‌های قبل پیش آمد، به خاطر ناهماهنگی‌های موجود بود؛ چرا که صداوسیما در شرایط خاصی است که بدون هماهنگی نمی‌تواند هیچ‌کاری را انجام دهد. به نظر من نسبت به تجاربی که آقای ضرغامی طی این سال‌ها کسب کرده‌اند، خیلی خوب عمل می‌کنند؛ ضمن اینکه لازم است جشنواره‌هایمان را نسبت به سال‌های مختلف مقایسه کنیم و به این موضوع بپردازیم که چرا باید این انتظار را داشته باشیم که امسال یک تحول خاصی در برگزاری جشنواره اتفاق بیافتد، بر این اساس با توجه به نوع منشوری که صداوسیما دارد و توقعاتی که در این شرایط از صداوسیما می‌رود، به این مقدار ارائه مراسم اختتامیه جشنواره فجر هم باید دست‌مریزاد گفت؛ چرا که منشور صداوسیما خیلی سرسخت است؛ ضمن اینکه توقعات بی‌شماری هم در این شرایط از صداوسیما می‌رود.

وی به گفته‌هایش اضافه کرد: در حال حاضر وضعیت به گونه‌ای شده است که اگر به عنوان مثال 100 میلیون نفر صداوسیما را تشویق کنند در آینده‌ی صداوسیما هیچ اتفاقی نمی‌افتد ولی اگر در مقابل سه نفر از صداوسیما انتقاد کنند بنای تلویزیون لرزیده می‌شود.

*** مسئله‌ عدم حضور حسین پاکدل
این کارگردان تلویزیون در بخشی دیگر از گفت‌وگویش با ایسنا درباره عدم حضور حسین پاکدل به عنوان مجری اختتامیه جشنواره فیلم فجر، خاطرنشان کرد: من هم مثل همه تعجب کردم که عدم حضور آقای پاکدل از جمله شروط صداوسیما باشد؛ فکر نمی‌کنم به دلیل اینکه پخش مراسم برای صداوسیما باشد، لزوما می‌تواند در انتخاب مجری هم دخالت کند چراکه برنامه‌های سازمان مربوط به خودش است و در مقابل برنامه‌های وزارت ارشاد هم مربوط به خودش است؛ بر این اساس جا دارد بگویم طی این 30 سال یک چیز را یاد گرفتم و آن هم این است که هیچ چیزی بی‌دلیل نیست.

فردرو همچنین مطرح کرد: مسئله‌ عدم حضور حسین پاکدل به عنوان مجری اختتامیه جشنواره فجر می‌تواند از عالم سیاست باشد؛ چرا که روزی آقای پاکدل در زمان آقای لاریجانی نفر دوم صداوسیما بودند و در عین حال هم رییس پخش صداوسیما بودند و فقط یک مجری معمولی نبودند، بر این اساس من فکر نمی‌کنم برخوردی که با ایشان شده به خاطر شخصیت هنری‌شان بوده باشد چرا که احساس می‌کنم به خاطر مناسبات سیاسی بوده که در روابط‌شان با تلویزیون تأثیر گذاشته است.

*** پنیر را به دست کسانی دادند که قبلا هم پنیر داشته‌اند
این کارگردان تلویزیون در بخشی دیگر از صحبت‌هایش درخصوص جایگاه جشنواره بین‌المللی فجر طی سال‌های برگزاری در سطح بین‌المللی، بیان کرد: فکر می‌کنم جایگاه این جشنواره نسبت به خاورمیانه و آسیا قابل طرح و اهمیت است. روز گذشته که در مراسم اختتامیه جشنواره حضور داشتم وقتی در سالن برج میلاد ابهت جشنواره را در تعداد نفرات برگزیده و سایر مسائل می‌دیدم واقعا پیش خودم گفتم دست مریزاد به تمام نهادهایی که برای برگزاری چنین جشنواره‌ای زحمت کشیدند؛ چرا که هر نهادی برای خدمت‌گذاری به این جشنواره در حد خودش کار کرده بود و توانسته بود یک وجهه‌ای به جشنواره بدهد، این در حالی است که پیش از این برای حضور 400 - 500 نفر در تالار وحدت مشکلات بزرگی در برگزاری این مراسم حاکم بود اما در حال حاضر چند سالی است که این جشنواره با اصول پیش می‌رود.

وی سپس با بیان اینکه باید به دولت آقای جنتی دست مریزاد گفت، اینگونه عنوان کرد:‌ واقعا دولت آقای جنتی دست مریزاد دارد؛ چرا که در زمینه کارهای مختلف سینمایی هنری افراد باتجربه‌ای را وارد کار کرده است؛ در حالی که ما طی این سال‌ها مشکلات زیادی برای تعویض افرادی داشتیم که فقط مثل یک پرنده نشسته بودند تا پنیر را از دست هم بزنند ولی واقعا در حال حاضر حداقل پنیر را دست کسانی داده‌اند که قبلا همین پنیر دست‌شان بوده و بیشتر بلد هستند که با آن چه کار کنند.

فردرو همچنین در ادامه با تأکید بر اینکه این فیلم‌ها هستند که به جشنواره فجر ارزش می‌دهند، تصریح کرد: جشنواره فیلم فجر بدون فیلم‌های خوب نمی‌تواند جایگاهی پیدا کند بر این اساس بنده شخصا در این جشنواره مشکلی نمی‌بینم و معتقدم که سهم صداوسیما در برگزاری این جشنواره فقط یک رپورتاژ است.

*** تفاوت اسکار با فجر؟
این کارگردان تلویزیون در پایان در خصوص تفاوت جایگاه جشنواره فیلم فجر با سایر جشنواره‌های بین‌المللی همچون اسکار گفت: جا دارد بگویم اسکار به عنوان یک جریان بین‌المللی واقعا طی این سال‌ها راه افتاده است و به نوعی قوانین، شکل برگزاری و همچنین اهدافش سال به سال خیلی شفاف‌تر و واضح‌تر می‌شود. زمان برگزاری جشنواره‌ای با عنوان جشنواره فجر همزمان در ایام دهه فجر ایجاب می‌کند که یک نگاه انقلابی و توجه به شهدا را نیز داشته باشیم بر این اساس شک نکنید که اگر این مراسم به عنوان مثال در ایام نوروز هم برگزار می‌شد باز هم نحوه برگزاری، برندگان و سایر مسائلش قطعا تفاوت می‌کرد ولی در جشنواره‌ای مثل اسکار چنین مسائلی انقدر واضح تأثیرگذار نخواهد بود.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن