واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
سعید سهیلی: کلاشینکف براساس یک عکس ساخته شد تهران- ایرنا- کارگردان فیلم سینمایی کلاشینکف گفت که این اثر سینمایی بر اساس یک عکس شکل گرفت و به سرانجام رسید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی کلاشینکف در هشتمین روز از سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
سعید سهیلی کارگردان این اثر سینمایی در این نشست خبری افزود: همیشه در ذهن من یک عکس شکل می گیرد و وقتی آن عکس مرا درگیر می کند به قدری به آن فکر می کنم تا داستان آن خلق شود.
وی یادآور شد: تصویر اولیه من این بود که پسری دست دختربچه ای را گرفته و در دست دیگرش اسلحه کلاشینکف وجود داشت و این تصویر تبدیل به فیلمنامه اثر و ساخت آن شد.
کارگردان فیلم کلاشینکف توضیح داد: چند فیلم هست که در دوران کودکی و نوجوانی مرا درگیر کرده بود که از جمله آن می توان به فیلم لئون و فیلم های تنگنا و قیصر اشاره کرد.
سهیلی ادامه داد: یادم نمی آید که چرا تصاویر فیلم لئون را انتخاب کردیم به دلیل تاثیر نوستالژیک این آثار باشد.
وی اظهار کرد: برای هر فیلمی می توان 100 پایان بندی طراحی کرد. حس من این بود وقتی عادل نمی تواند در واقعیت به خواسته های خود برسد در عالم بین مرگ و زندگی به خواسته هایش برسد و اتفاقات ذهنی اش تحقق یابد.
به گفته این کارگردان سینما، قهرمان اصلی فیلم عادل است که کلاشینکف دارد و کلاشینکف هم می تواند قهرمان باشد.
سهیلی درباره انتخاب بازیگران این اثر سینمای نیز گفت: با اکثر بازیگرانی که می خواهم قرارداد ببندم اول درباره دستمزد و بعد هم درباره عنوان بندی صحبت می شود. اینبار هم همین اتفاق افتاد. بعضی بازیگران مثل رضا عطاران قیمت ندارند و وی غنیمتی برای سینمای ایران است.
وی توضیح داد: عطاران شرط کرد که اسمم در تیتراژ به عنوان بازیگر دوم درج شود زیرا من بازیگر اول فیلم نیستم و این بازیگر اصرار داشت که این اتفاق رخ دهد. بعد از خواهش به من امر کرد که اینکار را انجام دهم و من از وی تشکر می کنم که همیشه برای کار خود اهمیت قائل است.
کارگردان فیلم سینمایی کلاشینکف توضیح داد: علاقه ای به دوربین روی دست و تکان خوردن بیش از حد دوربین ندارم و دوربین با سه پایه معنا دارد مگر اینکه دوربین روی دست به فیلم کمک کند. بیشتر تلاش کردیم زاویه چشم خود و مردم باشیم.
سهیلی اظهار کرد: نباید خیلی درگیری ها را در فیلم ها به تصویر بکشیم اما تلخی ها باید به گونه ای به تصویر بکشد که مخاطب اذیت نشود. در زد و خوردها نیز تلاش شده که اثر منفی روی مخاطب گذاشته نشود.
به گفته وی، برخی بازیگران ما نقش های کوتاهی داشتند و همین بازیگران در فیلم های مهم نقش اول را بازی می کنند و به این اثر لطف داشتند.
رضا عطاران نیز در این نشست افزود: دیالوگ ها برخی اوقات از سوی من پیشنهاد شد و در این راه از سعید سهیلی کمک گرفتیم.
موسوی صداگذار این اثر سینمایی توضیح داد: هرجایی از فیلم که صدا پرحجم است به دلیل تاثیر روانی بوده است.
ناصر چشم آذر نیز گفت: در فیلم کلاشینکف از اوایل دی ماه اولین بار نسخه ناقص فیلم را دیدم و با مشکلاتی که به لحاظ فنی ایجاد شده بود نسخه کامل را ندیدم اما بر اساس حس و حال فیلم و شخصیت ها، موسیقی این فیلم تولید شد.
وی توضیح داد: از دوربین روی دست فراری ام و بسیاری از فیلم های خوب تاریخ سینما نیز در درگیری ها از دوربین روی دست استفاده نکرده اند.
فیلم کلاشینکف در بخش سودای سیمرغ سی و دومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد. سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر سه شنبه 22 بهمن با معرفی آثار برتر به کارخود پایان می دهد.
فراهنگ(3)**1983**9303**1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]