واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
رنج و سرمستی بدون بازتاب اکران شد تهران- ایرنا- مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت که فیلم سینمایی رنج و سرمستی از تولیدات این مرکز در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر، بازتاب مثبت و منفی در میان اهالی رسانه و منتقدان نداشت.
سید مهدی طباطبایی نژاد روز جمعه در حاشیه برگزاری جشنواره فیلم فجر به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: خوشحالم که فیلم رنج و سرمستی به کارگردانی جهانگیر الماسی و از تولیدات مرکز سینمای مستند تجربی در دولت دهم ، بازتاب خیلی منفی نداشت و از طرفی این اثر بازتاب مثبتی هم در میان اهالی رسانه و منتقدان نداشت.
وی یادآور شد: به هر حال این اثر سینمایی از جمله فیلم های اولی است و از اینکه این اثر به موضوع دفاع مقدس توجه کرده، قابل قدردانی است.
مدیرعامل مرکزگسترش سینمای مستند و تجربی تاکید کرد: این فیلم می توانست بهتر باشد و الماسی نیز می داند که اگر در بخش فیلمنامه و ساخت کمک بیشتری می شد این اثر سینمایی می توانست از کیفیت مطلوبی برخوردار و جذاب تر باشد.
طباطبایی نژاد ادامه داد: می دانم الماسی مدتی طولانی با دستمزد کم فیلم رنج و سرمستی را به سرانجام رساند و تلاش کردم حداکثر کمک ممکن را برای رسیدن این فیلم به جشنواره داشته باشم.
وی توضیح داد: بودجه این اثر سینمایی حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان بود.
فیلم سینمایی رنج و سرمستی به کارگردانی جهانگیر الماسی که در محل کاخ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد، با استقبال سرد اهالی رسانه مواجه شد و عده ای سالن را هنگام نمایش ترک کردند.
این فیلم چهارشنبه (16 بهمن ماه) در بخش مسابقه سی ودومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد.
رنج و سرمستی داستان زن و شوهری است که یکی از آن ها نماینده مجلس است و دیگری مهندس سازنده موشک که با هم مشکلاتی در زندگی دارند.
داستان با مشکلات این دو آغاز می شود و سپس به دوران جنگ و نحوه اسارت زن می پردازد که آن زمان باردار است و فرزند خود را هم در دوران اسارت به دنیا می آورد. پس از چندی، کودک توسط سرهنگ عراقی که در کل طول فیلم رفتاری هیستیریک از خود نمایش می دهد، کشته می شود. داستان گذری نیز به مقطع حمله آمریکا به عراق دارد و نشان می دهد که سرهنگ عراقی پس از این حمله به ایران فرار می کند و در مرز با این زن روبرو می شود و خجالت می کشد!
طباطبایی نژاد پیش از این، هرگونه اظهارنظر درباره کیفیت فیلم را به تماشاگران واگذار کرده بود.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند همچنین درباره فیلم شهابی از جنس نور به کارگردانی محمدرضا اسلاملو که در چهارمین روز از سی و دومین جشنواره فیلم فجر به نمایش عمومی رسید گفت: وقتی درباره بودجه این اثر و بحث خوردن و بردن هزینه ها صحبت می شود باید اسناد آن نیز ارائه شود موضوع مدیریت مالی این اثر سینمایی یک بحث حقوقی است.
طباطبایی نژاد تاکید کرد: بودجه فیلم شهابی از جنس نور می توانست بهتر خرج شود تا این اثر سینمایی بهتر به چشم آید. این فیلم با وجود هزینه های انجام شده و سختی هایی که کارگردان و گروه تولید کشیده بودند آنچنان که باید و شاید به چشم نیامد.
وی اظهار کرد: بخشی از این امر به دلیل هزینه های تولید فیلم در خارج از کشور و بخشی نیز به دلیل فشارهای وارد شده به تیم تولید کننده در روزهای پایانی تولید است.
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند ادامه داد: پروانه ساخت به نام آقای برادری انتقال پیدا کرده و اگر نقصی در اثر وجود دارد می تواند تا اکران آن برطرف شود.
طباطبایی نژاد گفت: از دستمزد اسلاملو به عنوان کارگردان فیلم شهابی از جنس نور خبر ندارم اما می دانم کارگردانان فیلم شهابی از جنس نور و رنج و سرمستی دستمزد بالایی نگرفتند.
درخلاصه فیلم شهابی از جنس نور آمده است: یک مستندساز ایرانی بعد از جنگ 33 روزه رژیم صهیونیستی علیه حزب الله لبنان برای کشف حقایقی که شنیده به منطقه می رود و با واقعیات بسیاری مواجه می شود.
سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر تا 22 بهمن ماه برپاست.
فراهنگ**1983**9266**1588
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]