تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843699508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

50 نویسنده برتر تاریخ کدامند؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۰




Shakespeare-Austen-Homer--011.jpg

رتبه‌بندی چهره‌های شاخص یک حوزه همیشه از علایق عموم جامعه بوده است‌. «گاردین» با بررسی بیش از 800 هزار صفحه ویکی‌پدیا و اولویت‌های نتایج موتور جست‌وجوی «گوگل»، فهرستی از 50 نویسنده‌ی بزرگ تاریخ جهان را منتشر کرده که خواندن آن خالی از لطف نیست. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه‌ی «گاردین» در گزارشی از مشهورترین و تاثیرگذارترین نویسندگان تاریخ ادبیات جهان نام برده و آن‌ها را به ترتیب در فهرست 50 عنوانی قرار داده است. مسلما برای کتاب‌دوستان جالب است بدانند کدامیک از چهره‌های ادبی از اهمیت بیشتری برخوردارند و براساس اطلاعات آماری، بالاترین میزان جست‌وجو حول محور زندگی و آثار کدامیک از نویسندگان مطرح انجام می‌شود. بیشتر نویسندگان این رده‌بندی انگلیسی و آمریکایی هستند. نکته‌ی جالب توجه دیگر مربوط به این تحقیق این است که «امیلی دیکنسون» و «جین آستین» تنها زنانی هستند که موفق شده‌اند به این فهرست 50 عنوانی راه پیدا کنند.

ویلیام شکسپیر

حدس زدن نام صدرنشین این جدول چندان سخت نیست؛ بی‌شک جز «ویلیام شکسپیر» کسی نمی‌تواند رتبه‌ی نخست را در این فهرست به خود اختصاص دهد. پس از بزرگترین نمایشنامه‌نویس و شاعر تاریخ ادبیات انگلیس نام «چارلز دیکنز» رمان‌نویس کلاسیک آثاری چون «اولیور توییست» و «آرزوهای بزرگ» به چشم می‌خورد. اولین نویسنده‌ی آمریکایی که در میان 50 چهره‌ی برتر ادبی جهان قرار گرفته، «مارک تواین» نویسنده‌ی داستان‌های معروف «تام سایر» و «هاکلبری فین» است. «ادگار آلن پو» و «ولتر» رتبه‌های پنجم و ششم را از آن خود کرده‌اند و پس از آن‌ها «اسکار وایلد»، «ولفگانگ ون گوته» و «دانته الیگیری» قرار دارند. مقام نهم و دهم فهرست 50 نویسنده‌ی تاثیرگذار جهان، نصیب «لوییس کارول» خالق رمان به یاد ماندنی «آلیس در سرزمین عجایب» و «هنری دیوید تورو» شده است.

گوته

نام «جین آستین» به عنوان نخستین زن نویسنده‌ در این فهرست خودنمایی می‌کند. خالق شاهکارهای کلاسیکی چون «اما» و «غرور و تعصب» رتبه‌ی یازدهم را دارد و بعد از وی «سموئل جانسون» و «هومر» بزرگترین شاعر یونانی حماسه‌ی «ایلیاد» و «اودیسه» در این رده‌بندی قرار دارند. «لرد بایرون»، «والت ویتمن»، «جان میلتون»، «جفری چاسر»، «ویرژیل» و «ویلیام وردرورث» رتبه‌های 14 تا 19 جدول 50 شخصیت برتر ادبی جهان را از آن خود کرده‌اند.

جین آستین

«استفن کینگ» با کسب رتبه‌ی بیستم‌، اولین نویسنده‌ی معاصری است که نامش در کنار چهره‌های درخشان ادبیات کلاسیک جهان دیده می‌شود. این جنایی‌نویس آمریکایی که به «دیکنز مدرن» شهرت دارد،‌ مجموع رمان‌های تریلر بسیاری را به نگارش درآورده و از محبوبیت بالایی برخوردار است. آثار کینگ که در ژانرهای مختلف ادبی نوشته شده‌اند‌، بارها و بارها دستمایه‌ی ساخت سریال‌ها و فیلم‌های سینمایی شده‌اند که از آن میان می‌توان به «مسیر سبز»، «رستگاری در شائوشنگ»، «درخشش» و «زیر گنبد» اشاره کرد.

استفن کینگ

نام «امیلی دیکنسون» شاعر آمریکایی به عنوان دومین زن این فهرست در رتبه‌ی بیست‌ویکم به چشم می‌خورد و «لئو تولستوی» مشهورترین رمان‌نویس کلاسیک روسیه و خالق «جنگ و صلح» پس از وی قرار گرفته است. «ویکتور هوگو» نویسنده‌ی «بینوایان» بالاتر از «جورج برنارد شاو» نمایشنامه‌نویس بزرگ ایرلندی مقام بیست‌وسوم را تصاحب کرده است. پس از این دو «ناتانائیل هاثورن» خالق «داغ ننگ» و «فئودور داستایوفسکی» نویسنده‌ی سرشناس روس و آفریننده‌ی آثار مهمی چون «برادران کارامازوف» و «جنایات و مکافات» رتبه‌های 25 و 26 را از آن خود کرده‌اند.

داستایوفسکی

«میگوئل دو سروانتس»، «ارنست همینگوی» نویسنده‌ی «پیرمرد و دریا»، «اچ.جی ولز» و «هرمن ملویل» خالق «موی دیک» در رده‌های 27 تا 30 نشسته‌اند. به گزارش گاردین‌، نویسندگانی که رتبه‌های 31 تا 40 رده‌بندی «گاردین» را به دست آورده‌اند، به ترتیب عبارتند از: «رودیارد کیپلینگ»، «سوفوکل» تراژدی‌نویس شهیر یونانی، «سموئل تیلر کولریج» شاعر رمانتیک انگلیسی، «جان کیتس» دیگر شاعر مطرح این دوره،‌ «رابرت برنز»، «پترارک»، «پرسی بیشه شلی» شاعر سرشناس انگلیسی،‌ «جورج اورول» خالق شاهکارهای ماندگاری چون «1984» و «مزرعه حیوانات»، «کریستوفر مارلو» نمایشنامه‌نویس همعصر شکسپیر و «توماس هاردی» آفریننده‌ی رمان‌های «تس» و «جود گمنام».

جورج اورول

نام «ایسکیلوس» یکی از سه تراژدی‌نویس بزرگ یونانی، «جاناتان سوییفت» خالق «سفرهای گالیور»، «رابیندرانات تاگور» شاعر هندی برنده‌ی نوبل ادبیات،‌ «هنریک ایبسن» نمایشنامه‌نویس ایرلندی «خانه عروسک» و «جیمز جویس» در رتبه‌های بعدی 50 نویسنده‌ی برتر تاریخ جهان ذکر شده است. پس از خالق رمان‌های «اولیس» و «بیداری فینگان‌ها»، نام «هنری جیمز» و «آریستوفان» به چشم می‌خورد و سرانجام رتبه‌های 48 تا 50 این فهرست به «الکساندر پوشکین» نویسنده‌ی بزرگ روس‌، «بن جانسون» نمایشنامه‌نویس کلاسیک انگلیسی و «تی.اس. الیوت» شاعر تاثیرگذار انگلیسی و برنده‌ی نوبل ادبیات تعلق گرفته است. انتهای پیام
کد خبرنگار:







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن