واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تاثير مساجد در اكران مردمي فيلم هاي عمار/ هر كسي با هر تواني مي تواند فيلم هاي عمار را اكران كند
عوامل برگزاري اكران هاي مردمي جشنواره فيلم عمار از ظرفيت مردمي اين جشنواره و جايگاه مساجد به عنوان پايگاه مردمي هنر انقلاب سخن گفتند.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد ناصر حسيني پور دبير اجرايي اكران هاي مردمي فيلم عمار در نشست خبري جشنواره عمار كه امروز چهارشنبه 4 دي ماه در مسجد جواد الائمه برگزار شد، گفت: فيلم هاي هنري ما در سال هاي اخير در تراز انقلاب نبود يعني مردم در اين فيلم ها زندگي نمي كردند و اين فيلم ها از جنس مردم، دغدغه ها و معضلات آنها نبود.
وي ادامه داد: جشنواره فيلم عمار فيلم هايي كه درد دين داشتند اما تريبوني براي اظهار اين درد نداشتند به اكران در آورد. اگر خداوند مي خواست در جامعه امروز قرآني را نازل كند شايد به دوربين آويني قسم مي خورد چون آويني با دوربينش به فكه رفت و حماسه ها را نشان داد.
نويسنده كتاب "پايي كه جا ماند" در ادامه با اشاره به خاطرات خود در برخورد با مردمي كه از اين مضامين ديني و انقلابي تاثير گرفته اند گفت: يكي از مادران شهيد كه منزل خود را براي اكران فيلم هاي عمار مهيا كرده بود به ما گفت همان طور كه دوست داشته است دعاي كميل در منزلش برگزار شود زماني كه فيلم "ننه علي" را ديده اين فيلم برايش مثل زيارت عاشورا بوده است.
همچنين در خاطرم هست زماني كه كتاب من به يكي از زندان هاي دورود رفت، يكي از مجرمان آنجا كه اين كتاب را خوانده بود بعد از بخشيده شدن و بيرون آمدن از زندان يك كتابفروشي باز كرد.
دبير اجرايي اكران هاي مردمي فيلم عمار ادامه داد: فيلم عمار از همه ظرفيت هاي مردمي بهره گرفته است مثل جنگ كه تمام عوامل جبهه و پشت جبهه در آن مردمي بود و هر كس در بخشي از جبهه ها رزمندگان را حمايت و پشتيباني مي كرد.
در ادامه اين جلسه حامد بامروت نژاد دبير اجرايي چهارمين جشنواره فيلم عمار با اشاره به پتانسيل مردمي فيلم عمار عنوان كرد: جشنواره عمار تلاش دارد تا در حد بضاعتش فضا را تغيير دهد. اين جشنواره سعي مي كند فيلم هايي را كه با مردم ارتباط برقرار مي كند و براي آنها جذاب هستند اكران كند. اين مردم همه نوع قشري از زنان خانه دار تا اهالي مسجد، مدارس و دانشگاه ها را در بر مي گيرد. بسياري از مردم ما دسترسي به سالن هاي سينما ندارند و ما سعي كرديم كه با كمك مردم اين فيلم ها را از خانواده يك شهيد در مشهد گرفته تا يك بوستان در دامغان نمايش دهيم. ما روحاني داشتيم كه در مسجد با استفاده از لپ تاپ خود فيلم هاي عمار را نمايش مي داد.
بامروت نژاد در بيان دليل خود از برگزاري اين نشست در مسجد جوادالائمه گفت: اين نشست خبري براي يك اعلام همگاني است تا همه كساني كه دل در گرو انقلاب دارند همت كرده و فيلم هايي را كه شايد در بقيه مكان ها ظرفيت چنداني براي ديده شدن ندارند به نمايش در آورد. تاكيد ما بر مسجد بود زيرا مساجد پايگاه هاي اوليه هنر انقلاب هستند. مساجد از اول اسلام يك پايگاه مردمي بودند كه در خدمت انقلاب قرار گرفته و هنر انقلابي را ياري رساندند.
وي اضافه كرد: مسجد جوادالائمه پايگاه افرادي همچون مرحوم اميرحسين فردي است كه در اينجا كارگاه هاي داستان خواني برگزار مي كرده و يا كارگرداني مثل فرج الله سلحشور سال 57 در اين مسجد نمايشنامه حر را اجرا كرد.
بامروت نژاد با اشاره به اين كه تا كنون 2 هزار نفر تقاضاي اكران هاي مردمي در سراسر كشور را داده اند گفت: علاقمندان مي توانند از طريق سامانه پيامك يا ثبت نام در سايت جشنواره آمادگي خود را براي اكران فيلم هاي عمار اعلام كنند و ما اين آمادگي را داريم كه به صورت همزمان با برگزاري چهارمين جشنواره فيلم عمار در 32 استان و ساير شهرهاي كشور اين فيلم ها را اكران كنيم.
دبير اجرايي اكران هاي مردمي فيلم عمار با اشاره به خاطرات خود از اكران فيلم هاي عمار يادآور شد: يكي از خاطرات خوب من در زمينه اكران فيلم هاي عمار اين است كه با اكران يكي از مجموعه هاي فيلم هاي عمار در يكي از روستاها، يكي از روستائيان بعد از ديدن فيلمي كه درباره خانواده شهيد رضايي نژاد و دختر او بود نام نوه خود را آرميتا گذاشت.
چهارمين جشنواره فيلم عمار از 17 تا 21 دي ماه برگزار مي شود.
كد خبر: 2202417
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۴:۵۷
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]