واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي در گفتگو با برنا: ديدار با ايتام از طرف كسي كه نماد جمهوريت است كاري ارزشمند محسوب ميشود
سيد مهدي طباطبايي نژاد گفت: ديدار با ايتام و خانواده شهدا از طرف كسي كه نماد جمهوريت است كار بسيار باارزش و پسنديدهاي محسوب ميشود.

مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي درباره ديدار رئيس جمهور با خانواده شهدا و ايتام به خبرنگار سينمايي برنا گفت: همه ما بايد ياد شهدا و ايثارگران را زنده نگه داريم زيرا اين امر جزء وظايف اصليمان محسوب ميشود.
سيد مهدي طباطبايينژاد در ادامه افزود: در طول اين چند ماهي كه حسن روحاني رئيس جمهور كشورمان در راس دولت قرار گرفته است به مناسبتهاي مختلف به ديدار ايتام و خانواده شهدا رفته است اين كار از طرف كسي كه نماد جمهوريت است كار بسيار باارزش و پسنديدهاي محسوب ميشود.
وي همچنين گفت: اگر در مورد اين نوع فعاليتها در كشور فرهنگ سازي شود تا ساير مسئولين هم به اين امر بپردازند كار بسيار ارزشمندي است زيرا همواره بايد در نظر داشته باشيم كه فرهنگ عاشورا در ذات تشيع امر جدايي ناپذير از فرهنگ است.
طباطبايينژاد خاطرنشان كرد: از هر دين و مسلكي كه باشيم بايد همواره به ياد ايتام و ستمديدگان كشورمان باشيم و تا آنجا كه ممكن است هر كاري ميتوانيم ب براي آنها انجام دهيم زيرا اين موضوع در واقع با خون ما عجين شده است.
وي با بيان اينكه عاشورا عامل حيات و پويايي زندگي است، خاطرنشان كرد: چه پسنديده است كه رئيس جمهور كشورمان اين وظيفه را به شكل صحيحي در كشور رواج داده است ضمن اينكه نبايد از ياد ببريم كه فرهنگ عاشورا مرام و مسلك تمام تعلقات جامعه ايراني است.
مديرعامل مركز گسترش سينماي مستند و تجربي همچنين گفت: دكتر روحاني علاوه بر وظايف سياسي كشور همواره به مشكلات اجتماعي نيز توجه ويژهاي داشتهاند كه جا دارد در همين جا از اين كارشان تشكر كنم.
گفتني است، روز گذشته حجتالاسلام والمسلمين دكتر حسن روحاني با حضور در مجتمع خدمات بهزيستي و شيرخوارگاه شهيد تركماني ضمن بازديد از بخشهاي مختلف اين مجموعه در فضايي سرشار از محبت و مهرباني كودكان را مورد نوازش قرار داد و با آنان هم كلام شد. كودكان نيز با خواندن سرود و شعر خوشحالي خود را نسبت به لطف و محبت رييس جمهور ابراز كردند.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برنا نيوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]