واضح آرشیو وب فارسی:مهر: ديدار معاون فرهنگي وزير ارشاد از شهر كتاب مركزي
سيد عباس صالحي معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي روز شنبه 23 آذر به بازيد از فروشگاه مركزي شهر كتاب پرداخت.
به گزارش خبرگزاري مهر، سيدعباس صالحي معاون فرهنگي وزارت ارشاد و جمعي از مديران اين معاونت وزارت ارشاد، عصر ديروز شنبه 23 آذر به بازديد از فروشگاه مركزي شهر كتاب پرداخته و با مسئولان شهر كتاب گفتگو كردند.
علي شجاعي صائين مديرعامل خانه كتاب، داريوش مطلبي معاون فناوري اطلاعات خانه كتاب، محمودرضا برازش مديركل دفتر امور چاپ وزارت ارشاد و محمدرضا وصفي از افرادي بودند كه در اين ديدار، صالحي را همراهي ميكردند. در اين برنامه مژگان امجد مدير فروشگاه مركزي، علي اصغر محمدخاني معاون فرهنگي و بينالملل، لطفالله ساغرواني مدير نشر هرمس، سيد محمدرضا امامپور معاون مالي و اداري و فريد مدرسي مدير مركز تحقيق و توسعه شهركتاب نيز حضور داشته و درباره تجربيات خود با معاون فرهنگي وزير ارشاد گفتگو كردند.
در جريان گفتگو ميان مديران وزارت ارشاد و موسسه شهركتاب، مهدي فيروزان توضيحاتي درباره شكلگيري و اهداف شهركتاب و همچنين چگونگي توسعه فرهنگي و اقتصادي اين موسسه ارائه داد و برنامههاي آتي شهركتاب را در حوزههاي فرهنگي و تجاري تشريح كرد. فيروزان در بخشي از صحبتهاي خود گفت: ما در شهركتاب بر اين باوريم كه كار فرهنگي را نميتوان با بخشنامه پيش برد و اين كار نياز به همدلي و گفتگو با اهالي فرهنگ و مخاطبان دارد. شهركتاب با همين ديدگاه راهاندازي شد و با همفكري و همدلي مردم و دوستداران فرهنگ توانست در چارچوب اقتصاد فرهنگ توسعه پيدا كند.
مديرعامل شهركتاب شرحي از برنامهها و نشستهاي فرهنگي مؤسسه فرهنگي و بين المللي شهركتاب ارائه داده و اين فعاليتها را عاملي براي پيوند مردم با كتاب دانست. تلاش براي استقلال اقتصادي كتاب و كالاهاي فرهنگي و عدم وابستگي به يارانه، استراتژي همراه كردن خريد كالاي فرهنگي همراه با تفريح و لذت، منظومه كالاهاي فرهنگي با همراهي گفتگوهاي فرهنگي در يك مكان، توليد فكر از طريق معرفي انديشه، نقد انديشه و گفتگو درباره آن، انتشار آثار برتر در حوزه علوم انساني براي تقويت اقتصاد انديشه، بازشناسي ردپاي فرهنگ و تمدن ايران اسلامي در ديگر كشورها و احيا و معرفي آنها به ايران و جهان، گسترش فروشگاه هاي زنجيره اي در شهرستان ها براي تقويت اقتصاد فرهنگ و فرهنگ كتابخواني، ايجاد فضايي واحد براي پاسخگويي به نيازهاي فرهنگي همه سنين، طبقات و گرايش هاي جامعه، گفتگوهاي بين فرهنگي، ترجمه آثار كتاب و موسيقي ايران به زبان هاي خارجي توسط ناشران خارجي، نحوه تعامل با فروشندگان خارجي، تامين كالاهاي فرهنگي و ورود آنها به داخل كشور، چگونگي حمايت از توليدكنندگان داخلي و اهميت دادن به فرهنگ ايراني و اسلامي و همچنين حركت به سمت شعار سوپر ماركت فرهنگي و اقتصاد فرهنگ از موضوعاتي بودند كه فيروزان در سخنانش به آنها اشاره كرد.
وي طي بازديد مديران وزارت ارشاد از بخشهاي مختلف فروشگاه مركزي شهركتاب افزود: ايجاد فروشگاه مركزي با تنوع محصولات و فعاليتهاي فرهنگياش، بر اين اساس بوده كه تبديل به پايگاهي براي همه اعضاي خانواده شود تا هم از محيط آن لذت ببرند و هم متناسب با نيازهاي خود و خانوادهشان خريد فرهنگي داشته باشند.
وي تاكيد كرد: ما سعي داريم در شهر كتاب به سمتي برويم كه همه اعضاي يك خانواده از پدربزرگ و مادربزرگ تا فرزند و نوه، به اتفاق، به فروشگاه بيايند و هم به خواندن كتاب ترغيب شوند و هم بتوانند نيازهاي فرهنگيشان را به صورت يكجا تهيه كنند.
سيدعباس صالحي نيز در اين ديدار ضمن اهداي لوح تقدير در قدرداني از خدمات شهركتاب، بر همراهي و همكاري شهر كتاب با معاونت فرهنگي وزارت ارشاد تاكيد كرد.
كد خبر: 2196122
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۴ - ۱۶:۰۶
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]