تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر جوانى كه در سن كم ازدواج كند ، شيطان فرياد بر مى‏آورد كه : واى برمن ، واى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804429725




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پويايي حوزه و دانشگاه در گروي پژوهش‌محوري است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: پويايي حوزه و دانشگاه در گروي پژوهش‌محوري است
گروه انديشه: كارشناس پژوهش اداره آموزش و پرورش خرمدره گفت: پژوهش، ملت‌ها را به حركت درآورده و مدارس را زنده نگه مي‌دارد و دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه را پويا و بالنده نگه مي‌دارد.


ناصر عزيزي، كارشناس پژوهش اداره آموزش و پرورش خرمدره در گفت‌و‌گو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از زنجان، گفت: از عوامل بسيار مهم در شناخت مشكلات جامعه و يافتن راه حل براي آن‌ها، پژوهش و تحقيق است.

وي با بيان اين‌كه پژوهش از دو بعد داراي اهميت است، ابراز كرد: بعد نخست اهميت اين مقوله اين است كه پژوهش راه‌گشاي حل مشكلات فردي و اجتماعي است و بعد دوم اين‌كه پژوهش با افزايش دانسته‌هاي انسان به او كمك مي‌كند تا در انتقال يافته‌هاي خود به ديگران در حل مشكلات جامعه كمك مضاعف كند.

كارشناس پژوهش اداره آموزش و پرورش خرمدره اظهار كرد: نكته مهم در پژوهش اين است كه خود پژوهش نيز نيازمند آموزش است؛ چراكه پژوهش در حقيقت يك فن است و روش‌هاي مختلفي دارد كه يادگيري و به كار بستن آن‌ها جز با آموزش ميسر نيست.

نقش مدارس در نهادينه‌كردن فرهنگ پژوهش

عزيزي با اشاره به نقش مدارس در نهادينه‌كردن فرهنگ پژوهش، عنوان كرد: مدارس به‌عنوان زمينه اصلي تفكر و تفحص مسائل مبتلا‌به در جامعه شناخته مي‌شوند، در صورتي كه مدارس بايد با رويكرد پژوهش‌محور، برنامه‌هاي درسي خود را تدوين كنند و آن‌ها را به اجرا در آورند و اين مسير با توجه به سند تحول بنيادين، نقش مطلوبي در توسعه ملي و گسترش دانش و تكنولوژي ايفا مي‌كند.

وي تصريح كرد: متأسفانه امروزه در مدارس تنها ارائه واحدهاي درسي به‌صورت تئوري انجام مي‌شود و تحقيق كاربردي بنا به علل مختلف صورت نگرفته و طرح مسئله ميان برخي از معلمان مرسوم نيست و همين موضوع سبب شده است كه روند تحقيق در آموزش و پرورش پيشرفت چنداني نداشته و عامل ديگر نيز عدم اطلاع از روش‌هاي تحقيق است.

اين مقام مسئول تأكيد كرد: پژوهش، ملت‌ها را به حركت درآورده و مدارس را زنده نگه مي‌دارد و دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه را پويا و بالنده نگه مي‌دارد. پژوهش، سرمايه‌اي هميشگي است چون زاينده و پاينده و اصطلاحاً خودباور است و اين امر اگر در جايي آغاز شود و درست شروع و حمايت شود، محال است متوقف شود و در حقيقت پژوهش قلب آموزش است.

عزيزي با اشاره به مهم‌ترين موانع پژوهشي پيش‌ روي پژوهشگران نوجوان، خاطرنشان كرد: از مهم‌ترين موانع پژوهشي مي‌توان به آموزش‌هاي نظري و حافظه‌محور، نبود روحيه پژوهشگري ميان دانش‌آموزان به دليل جهل بر مسئله پژوهش و عدم دسترسي كامل دانش‌آموزان به منابع تحقيقاتي از طريق پايگاه‌هاي اينترنتي مدارس به دليل نبود نيروي انساني متخصص جهت هدايت و نظارت بر فعاليت دانش‌آموزان، اشاره كرد.

اين كارشناس پژوهش در پايان يادآور شد: شايد مهم‌ترين مانع در پژوهش در كشور ما و به‌ويژه در مدارس، عدم تخصيص بودجه كافي براي خريد تجهيزات وابزار آموزشي مناسب است يعني سرمايه‌گذاري نكردن در زمينه پژوهش، با توجه به اين‌كه اين مورد در موانع ديگر نيز تأثيرگذار بوده تأثير آن واضح و مشخص و از اهميت بالايي برخوردار است.

چهارشنبه 4 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن