واضح آرشیو وب فارسی:فارس: اداي احترام ستارههاي پاپ به جانبازان
روز گذشته جمعي از خوانندگان نامآشناي پاپ همراه با معاون هنري وزير ارشاد به ديدار جانبازان آسايشگاه ثارالله رفتند و با تقديم شاخههاي گل مهمان سفره پر عشق آنها بودند.
به گزارش جام جم، صبح روز گذشته آسايشگاه جانبازان ثارالله تهران شور و نشاط خاصي به خود گرفته بود و خوانندگان مطرح موسيقي پاپ كشورمان يكي پس از ديگري به اين آسايشگاه مي آمدند تا با جانبازاني كه در آن بستري هستند ديدار كنند.
در اين دعوت علي مرادخاني معاون هنري، علي ترابي مديرعامل انجمن موسيقي ايران، عباس عظيمي رئيس موسسه هنرمندان پيشكسوت، عليرضا پاشايي مدير دفتر موسيقي وزارت ارشاد و چهره هايي از جمله احسان خواجه اميري، خشايار اعتمادي، محسن يگانه، رضا يزداني، امير تاجيك، شهرام شكوهي و سعيد شهروز حضور داشتند.
در ابتداي ورود به آسايشگاه، عظيمي، مسئول بخش فرهنگي اين آسايشگاه به حاضران توضيح داد كه جانبازان اين مركز افرادي هستند كه در جنگ تحميلي قطع نخاع كمري و گردني شده اند. او همچنين توضيح داد كه اين مجموعه از سال 1360 داير شده و هم اكنون 32 جانباز دارد و تاكنون جانبازان زيادي هم در آن به شهادت رسيده اند.
پس از صحبت هاي او مهمانان پله ها را يكي يكي بالا رفتند تا با شاخه هاي گل رز با جانبازان ديدار كنند.
بالاي تخت يكي از جانبازان پر بود از عكس هاي مرحوم ناصر حجازي و كنار آنها هم كاغذي كه رويش به خط درشت نوشته شده بود:
من به جرم باوفايي اين چنين تنها شدم
چون ندارم همدمي بازيچه دل ها شدم
آن طرف تر يكي از جانبازان دست يكي از خوانندگان پاپ را گرفته بود و از مشكلاتشان در آسايشگاه مي گفت و در پايان همه درددل هايش كمي مكث كرد و گفت: نمي خواهم اوضاع براي من بهتر شود. بيا از اين حرف ها بگذريم. من دلم فقط براي مردمم مي تپد. از ما كه گذشت، اما دوست دارم ببينم مردم شاد هستند و مي خندند. حالا مردم تنها بهانه شادي ما هستند.
يك جانباز ديگر سعيد شهروز را كناري كشيده بود و در گوش هم آرام آرام نجوا مي كردند و حرف مي زدند. گاهي هم با لبخند يكديگر را نگاه مي كردند. جانباز آخر حرفش خنديد و به شهروز گفت: فقط خط شكن باش. ما خط شكن بوديم و خط ها را شكستيم. هر روز و روزگاري هم خط هاي خودش را دارد.
محسن يگانه از در وارد شد. شانه هاي جانبازان را بوسيد و به آنها شاخه هاي گل اهدا كرد. بعد نگاهش به آلبوم هاي دوستان خواننده اش افتاد و گفت: حيف شد، يادم رفت برايتان سي دي بياورم.
يكي از جانبازان با لبخند مي گويد: نمي داني اگر پسرم اينجا بود و تو را مي ديد چقدر خوشحال مي شد. بگو و بخندهايشان ادامه پيدا مي كند، با هم عكس يادگاري مي گيرند و حرف مي زنند.
مازيار فلاحي با آرامش و مهرباني با جانبازان حرف مي زد و دردهايشان را مي شنيد. خشايار اعتمادي يك طرف ديگر در حال گفت و شنود بود و ديگر خوانندگان هم هريك مشغول گفت وگو با جانبازان بودند.
ديدار با سرفصل همه خوبي ها
مرادخاني در اين مراسم اهالي رسانه و هنرمندان حاضر را دور هم جمع كرد و گفت: بهتر است بيشتر هنرمندان درباره اين اقدامشان صحبت كنند. اما خوشحالم اين فرصت فراهم شد تا به زيارت عزيزاني بياييم كه سرفصل همه خوبي ها در كشورمان هستند و آينده كشور را تضمين كرده اند.
او افزود: خوشحالم كه توانستيم در روزهايي كه بين اربعين و 28 صفر است فرصت اين ديدار را داشته باشيم و اين موضوع جاي شكر دارد، چرا كه اين ايام، ايام ذكر است.
معاون هنري ارشاد تاكيد كرد: جانبازان عزيز جاودانه هستند و هيچ كس فراموش نخواهد كرد كه آنها چه سختي هايي را تحمل كرده و مي كنند تا ما امروز بتوانيم با آسايش زندگي كنيم. اميدوارم خدا اين توفيق را به ما بدهد كه باز هم بتوانيم به ديدارتان بياييم.
مرادخاني اين اقدام خوانندگان پاپ را ستود و اظهار كرد: اين اقدام نشان مي دهد خوانندگان موسيقي پاپ دغدغه هاي ارزشي، ملي و ديني دارند و خواسته شان سرفرازي ايران اسلامي است.
در ادامه امير تاجيك، خواننده موسيقي پاپ كشورمان ايجاد فرصت ديدار با جانبازان آسايشگاه ثارالله را نشانه آغاز تغييرات در فضاي معاونت هنري دانست و گفت: خوشحالم از اين كه آقاي مرادخاني ما را هم براي اين ديدار خبر كردند و اين فرصت زيبا را در اختيارمان گذاشتند.
در ادامه خشايار اعتمادي گفت: وقتي آدم بتواند با اعتقاد و در اعتقاداتش زندگي كند، حس خوبي به زندگي خواهد داشت. من امروز اينجا كساني را ديدم كه با باورها و اعتقاداتشان زندگي مي كنند و اين برايم بيش از هر چيزي ارزش داشت.او ادامه داد: امروز براي من تلنگر بزرگي بود؛ اين كه جانبازان عزيز از ما سوال كردند چرا در برنامه ها و كنسرت هايمان دعوتشان نمي كنيم؟ اگر ما امروز شاد هستيم و لبخند مي زنيم بايد به خاطر بياوريم كه چه كساني اين لبخندها را روي لب هاي ما كاشته اند و قدردان آنها باشيم. بنابراين فكر مي كنم شاد كردن اين عزيزان وظيفه ماست. ايليا منفرد، خواننده موسيقي پاپ كه بتازگي پدرش بعد از سال ها جانبازي به شهادت رسيده است، ديگر خواننده اي بود كه در اين جمع سخن گفت. او اظهار كرد: حس نمي كنم به آسايشگاه آمده ام. فكر مي كنم اينجا خانه من است و چشمم با تصاويري كه اينجا مي بيند آشناست. چون پدرم را سال ها روي ويلچر ديده ام و حالا هم حس مي كنم آمده ام به عموهايم سر بزنم.
منفرد خطاب به جانبازان ادامه داد: اسلحه شما فلزي بود و امروز اسلحه ما قلم و صداي ماست، اميدوارم بتوانيم گوشه اي از زحمت هاي شما را جبران كنيم و جواب بزرگواري هايتان را بدهيم.
احسان خواجه اميري هم حضور در جمع جانبازان را سعادتي بزرگ دانست و گفت: از همه جانبازان و ايثارگراني كه از جانشان گذشتند، تشكر مي كنم.
او با قدرداني از معاونت هنري وزارت ارشاد براي دعوت از هنرمندان موسيقي پاپ و ديدار از جانبازان آسايشگاه ثارالله گفت: كاري كه ما خوانندگان پاپ در حوزه توليد آثاري با مضمون دفاع مقدس انجام داديم، كار بسيار كوچكي در مقابل كار بزرگ شما جانبازان عزيز است و من به سهم خود از جانبازاني كه از جسم خود گذشتند تا ما امروز با آسايش در خدمت مردم باشيم، صميمانه تشكر مي كنم.
شهرام شكوهي، خواننده بعدي بود كه صحبت كرد. او گفت: من متولد دهه 50 هستم و هنوز موشك هايي را كه زمان جنگ تحميلي از روي سرمان مي گذشت، فراموش نكرده ام. ما جنگ را با همه وجودمان حس كرديم. دوستاني داشتيم كه خانواده شان و حتي خودشان رفتند و برنگشتند. رفتند و اسير يا جانباز شدند. ما تا ابد مديون همه كساني هستيم كه در جنگ حضور داشتند.
محسن يگانه هم گفت: اين كه ما با خيال راحت زندگي مي كنيم، مديون شما هستيم و راحتي و آسايش و لبخند روي لبمان همه از بركت وجود شماست. جاي آنها كه روزي بين شما بودند و حالا نيستند خالي.
در ادامه رضا يزداني گفت: اگر ما خوانندگان خودمان بخواهيم دور هم جمع شويم، آن قدر گرفتاريم كه نمي توانيم، اما وقتي قرار شد به اينجا بياييم، همه با شور و علاقه آمديم. امروز همت معاونت هنري ارشاد باعث شد ما به خاطر جانبازان عزيز همه كارهايمان را رها كنيم و به اينجا بياييم.
مازيار فلاحي هم گفت: ما عاشقانه از حضور جانبازان عزيز در كنسرت هايمان استقبال مي كنيم و از آنها خواهش مي كنيم بيايند تا ما حس كنيم پشتمان گرم است.
مهدي يراحي افزود: پدرم جانباز بود و مشكلات اين عزيزان را از نزديك لمس كرده ام. خوشحالم كه اينجا هستم و اميدوارم بتوانم به اين عزيزان اداي دين كنم. او قطعه اي كوتاه را خواند و تقديم كرد به جانبازان آسايشگاه ثارالله.
در پايان اين ديدار صميمانه هم خوانندگان و جانبازان عكس دسته جمعي گرفتند و در حالي كه چشم هاي برخي حاضران خيس اشك بود، آرام آرام آسايشگاه را ترك كردند.
زينب مرتضايي فرد / گروه فرهنگ و هنر
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]