محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842137153
پردهبرداري از تنديس ابنسينا در آكادمي علوم جمهوري بلاروس
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: پردهبرداري از تنديس ابنسينا در آكادمي علوم جمهوري بلاروس
رييس بنياد بوعلي سينا گفت: پس از تأليف قانون، طولي نكشيد كه اين كتاب نه تنها در عالم اسلام بلكه در حوزه علمي اروپا نيز از مقبوليتي بي نظير برخوردار شد، قانون 7 قرن مهمترين منبع پزشكي جهان بوده است.
به گزارش خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي و امور بينالملل بنياد بوعليسينا، «همايش بوعليسينا، نابغه شرق» به مناسبت اعلام هزاره تأليف كتاب قانون بوعليسينا در سالهاي 2012 و 2013 از سوي يونسكو؛ در مينسك، پايتخت بلاروس و با همكاري سازمان يونسكو، سفارت جمهوري اسلامي ايران در بلاروس، رايزن سفارت جمهوري اسلامي، بنياد علمي و فرهنگي بوعليسينا، آكادمي علوم بلاروس، پژوهشگاه فلسفه آكادمي ملي علوم بلاروس و دانشگاه پزشكي بلاروس برپا شد.
بنابراين گزارش، بيش از 120 مقاله تخصصي به دبيرخانه همايش ارسال شد و صاحبنظراني از كشورهاي بلاروس، اوكراين، بلغارستان، قزاقستان، تاجيكستان، جمهوري آذربايجان و جمهوري اسلامي ايران مقالاتي را در موضوعات نقش ابنسينا در توسعه فلسفه امروزي، حكمت و عرفان در آثار شيخالرئيس، طب سنتي از ديدگاه ابوعليسينا، تحليل نموداري خداشناسي ابنسينا، تعليم و تربيت از ديدگاه ابنسينا، و نقش بوعليسينا در پيشرفت دانش پزشكي ارائه كردند.
در اين همايش، سفراي كشورهاي عراق، فلسطين و هند در بلاروس، اساتيد دانشگاه پزشكي بلاروس، نمايندگاني از وزارت فرهنگ بلاروس، آكادمي علوم بلاروس و جمع زيادي از دانشجويان رشتههاي پزشكي و فلسفي حضور داشتند.
*مديركل يونسكو: پيام زندگي ابنسينا درك ديگران در عين تفاوتهاي فرهنگي است
ايرينا بوكووا، مديركل يونسكو در پيامي به اين همايش گفت: مشاركت در كنفرانس بينالمللي بزرگداشت «ابنسينا، نابغهاي از شرق» كه به مناسبت هزارمين سالگرد تأليف كتاب قانون ابنسينا به عنوان اولين دايرةالمعارف شناخت بدن انسان، يك لذت و افتخار بزرگ است. مفتخرم كه به اين دانشمند بزرگ دوران طلائي اسلام اداي احترام نمايم. او در ايران امروز به دنيا آمد و اكثر آثار او به زبان عربي است و متعلق به كلّ بشريت است. از آثار او تا قرنها به عنوان يك مرجع در اروپا و آسيا استفاده ميشد.
مديركل يونسكو، بوعليسينا را نماد واضح توانايي ذهن انسان دانست و گفت: ابنسينا نماد واضح توانايي ذهن انسان با ظرفيت سرشاري از دانش و فرهنگ در زمينههاي مختلف، اعم از فلسفه، اخلاق، رياضيات، نجوم و زمينشناسي است و الگوي مناسبي براي همه ماست.
بوكووا اهداي جايزه اخلاق در علم و فناوري يونسكو به نام بوعليسينا توسط جمهوري اسلامي را به پاس خدمات علمي ابنسينا كار ارزندهاي ذكر كرد كه در سالهاي اخير اهداء ميشود. وي در پيامش سالگرد هزاره تأليف كتاب قانون را فرصتي براي پيدايش روشهاي جديد علمي در زمينه پزشكي خواند و گفت: از طرف يونسكو اين سالگرد در جهت تولد روشهاي جديد علمي اختصاص يافته است. همچنين فرصتي است براي درك و آشنايي روش و فرهنگهاي مختلف كه با هم در طول تاريخ تلاش كردهاند. دانش هيچ مرزي ندارد. اين پيام زندگي ابنسينا است با مطالعات و مسافرتهاي متعدد خود. ابنسينا نشان داد كه ما ميتوانيم در عين تفاوتهاي فرهنگي همديگر را درك كنيم. در زماني كه ما به آخرين دستاوردهاي فناوري دست يافتهايم به عقيده من مردم توقعات بيشتري براي خود قائل هستند. زنان و مردان جوان به دنبال آموزش با كيفيت، دسترسي به فرصتهاي يادگيري و فرصتهاي ايجاد شغل هستند.
ايرينا بوكووا در اين پيام ابنسينا را مدل كاملي براي ترويج صلح و گفتگو دانست و افزود: براي تمامي پژوهشگران جوان كه به دنبال تعالي و رسيدن به جايگاهي فراتر از ديگران هستند و با هدف همكاري در تمامي فواصل جغرافيايي و مرزها در جهت استفاده از علم به عنوان يك بستر جهاني براي ترويج صلح و تعامل و گفتگو است، ابنسينا يك مدل كامل است. اين ديدگاه يونسكو است و نهايت و لغايت كار ما توسعه همكاريهاي آموزش و پرورش، علوم، فرهنگ، ارتباطات و اطلاعات است. در اين راستا، من از همه شركتكنندگان در كنفرانس بينالمللي تشكر ميكنم و براي همه شما موفقيت در تلاشهايتان را آرزومندم.
*هزار سال در محضر قانون بوعليسينا
آيتالله غياثالدين طه محمدي، رئيس بنياد بوعليسينا نيز در اين همايش مقاله خود را با عنوان «هزار سال در محضر قانون بوعليسينا» ارائه كرد. وي در اين مقاله با اشاره به سال جهاني قانون ابنسينا گفت: ما در اينجا گرد آمدهايم تا به ابنسيناي بزرگ اداي احترام كنيم و به تلاش علمي او ارج بگذاريم. من به عنوان يك ايراني از اهالي شهر باستاني همدان، شهري كه آرامگاه ابنسينا را چون جان در برگرفته است؛ از طرف مردم شهرم، همدان و مردم كشورم، ايران به شما درود ميفرستم. حسين بن عبدالله بن سينا معروف به ابنسينا و ملقب به شيخالرئيس، در طول بيش از هزار سالي كه چهره در نقاب خاك كشيده است، از چنان شهرت و اعتباري برخوردار بوده است كه ضرورتي نميبينم در اينجا به شرح حال او بپردازم. تنها به سخن جُرْجْ سارْتُنْ در كتاب «مقدمهاي بر تاريخ علم» اكتفا ميكنم كه درباره او گفته است: «جامع العلوم، فيلسوف، طبيب، رياضيدان، منجم، پرآوازهترين دانشمند اسلام؛ و يكي از مشهورترين دانشمندان همه ملتها، كشورها و اعصار».
آيتالله محمدي درباره تأليف كتاب قانون توسط بوعليسينا گفت: اگر چه از متن قانون ميتوان دريافت كه ابنسينا در تدوين آن از كتب جالينوس، آثار حنين بن اسحق، آثار محمدبن زكرياي رازي، كتاب المائه ابوسهل مسيحي، كاملالصناعه اهوازي استفاده كرده است و در مباحثي كه به فلسفه مربوط ميشده از ارسطو كه بارها در قانون، نظر او را بر جالينوس ترجيح داده است و در مواردي از اصطلاح «خوز» كه طبيبان و صاحبنظران طبي خوزستان كه مصداق روشن آن جندي شاپور بوده است، استناد كرده و در مواردي از اقوال هنديان مطالبي نقل كرده است، امّا اين ادعا كه طب ابنسينا همان طب جالينوسي است كه اندكي ارتقا يافته است به هيچوجه درست نيست؛ چه او بارها نظر جالينوس را نقل و رد كرده است.
نماينده ولي فقيه در استان همدان درباره تأثير كتاب قانون بر حوزههاي علمي اسلامي و اروپا اضافه كرد: پس از تأليف قانون، طولي نكشيد كه اين كتاب نه تنها در عالم اسلام كه در حوزه علمي اروپا نيز از مقبوليتي بي نظير برخوردار شد. در پي اين مقبوليت عام كه چندين سده استمرار داشت با اطمينان ميتوان گفت قانون در پيشرفت دانش پزشكي و تربيت پزشكان و تأليف و تدوين كتب پزشكي بسيار مؤثر افتاده است و دانشمندان بسياري با قرائت و تدريس و ترجمه و شرح و اقتباس و استناد به قانون، براي پيشرفت علم طب كوشش كردهاند.
رئيس بنياد بوعليسينا با يادآوري تدوين قانون به بركت نبوغ شيخالرئيس در اين باره گفت: ابنسينا با نبوغ خويش، با تدوين قانون، تمامي دانش پزشكي را كه ميراث بشري بود، يكجا گرد آورد و به آن سامان داد و هم بسيار بر آن افزود. هم بُعد علمي پزشكي از طريق قانون، قوام و استحكام يافت؛ هم بُعد عملي آن براي پزشكان، كارآمد شد. او تمامي موضوعات مهم علم پزشكي را در يك كتاب گرد آورد كه در آن زمانها به لحاظ آسان شدن حمل آن مورد توجه پزشكان و دانشجويان بوده است.
5ويژگي متمايز قانون ابن سينا
آيتالله محمدي با طرح اين پرسش كه قانون چه ويژگي داشته كه در هزاره گذشته مورد اقبال واقع شده، در پنج زمينه به اين پرسش پاسخ گفت: اول اينكه قانون فقط كتاب طبي نيست كه براي معالجه بيماران به كار آيد، بلكه يك كتاب آموزشي و داراي اصول برنامه ريزي علمي خاص براي آموزش پزشكي است. دوم مشتمل بودن قانون بر اصول و قوانين كلي طب است. سوم اختصار و حسن تأليف، يكي ديگر از محاسن قانون است. چهارمين ويژگي قانون اين است كه اين كتاب در سطحي عالي، از هنرِ تنظيم و تبويبِ مباحثِ مختلفِ طبِ نظري و عملي برخوردار است. پنجمين ويژگي مهم قانون، سهم آن در فرهنگ و زبان و ادبيات پزشكي است كه قطعاً سهم قانون به لحاظ حضور تاريخي طولاني در مجامع علمي و تربيت عالمان طب، بسيار تاثير گذار بوده است.
وي درباره تدوين كتاب قانون به عنوان متن آموزشي گفت: قانون فقط يك كتاب طبي نيست كه براي معالجه بيماران بكار آيد، بلكه يك كتاب آموزشي نيز هست يعني داراي اصول برنامهريزي علمي خاص براي آموزش پزشكي است و ميدانيم تدوين كتاب درسي كاملاً يك امر فني است و قانون، به همين لحاظ داراي تدوين فني است. در قانون، هر كتاب به چند تعليم يعني آموزش تقسيم شده و اين موضوع با صراحت هدف ابنسينا را از تدوين آن به عنوان يك كتاب درسي، كاملاً مشخص كرده است. قطعاً اين مزيت يكي از مرجِّحات مهم حضور علمي قانون در سراسر مراكز علمي جهان بوده است.
آيتالله محمدي درباره تأثير كتاب قانون در ادبيات عربي و فارسي، سهم اين كتاب را در گسترش ادبيات پزشكي قابل توجه دانست و افزود: كتاب قانون به صورت خاص در مورد زبان فارسي و عربي فرهنگ سازي عظيمي كرده و در جريان ترجمه آن به زبانهاي ديگر، بسياري از تعبيرات و اصطلاحات و لغات آن اعم از عربي و فارسي، اغلب به زبانهاي ديگر منتقل شده و جزء فرهنگ بشري شده است و از اين نظر ابنسينا هم به فرهنگ عمومي پزشكي و گسترش ادبيات آن و هم به فرهنگ و زبان فارسي و عربي خدمت بسيار كرده است.
رئيس بنياد بوعليسينا در پايان از تصحيح انتقادي متن كامل عربي قانون در بنياد بوعليسينا به عنوان تحفه علمي در هزارمين سالگرد تأليف كتاب قانون از طرف اين بنياد به جامعه علمي خبر داد و گفت: تا پايان سال جاري، كتاب اول قانون با فهرست اصطلاحات مرتبط با آن چاپ و منتشر خواهد شد.
سفير ايران در بلاروس: پاسداشت بوعليسينا، متعلق به جامعه بشري است
محمدرضا صبوري، سفير جمهوري اسلامي ايران در بلاروس، ديگر سخنران اين همايش علمي بود كه پاسداشت مرد علم و عمل و حكيم و فيلسوف بزرگ ايراني، شيخالرئيس بوعليسينا را كاري ماندگار و متعلق به جامعه بشري دانست.
وي ابنسينا را يكي از نامآوران عرصه علم، فرهنگ و هنر ذكر كرد و گفت: وي از جمله كساني است كه گذشت قرون و اعصار نه تنها غباري بر آوازه و شهرت او ننشانده بلكه همواره جهانيان اين نام جاويد و فراموش نشدني را از نسلي به نسل ديگر سپردهاند. ما امروز در اين جمع بزرگ و در اين مكان علمي آشنا، در پايتخت زيباي كشور دوست بلاروس گرد هم آمدهايم تا از مقام و جايگاه علمي و دانشمندي سخن بگوييم كه خدمات او به جامعه بشري در طول بيش از هزار سال همچنان از قرني به قرن ديگر انتقال يافته و امروز اين امانت بزرگ در دستها و قلمها و فكرهاي ماست و ما براي بزرگداشت او به احترام خدمات بي بديل او به بشريت باورهايمان را به آيندگان ميسپاريم.
صبوري با اشاره به بي رقيب بودن ابنسينا در هزاره گذشته؛ وجود اين دانشمند جهاني ايراني را مايه افتخار بشريت ذكر كرد و افزود: در پهنه وسيع ممالك اسلامي و مغرب زمين از عصر بوعليسينا تا به امروز كه بيش از يك هزار سال ميگذرد چنين فيلسوف و دانشمندي تا اين اندازه مورد توجه جهانيان پاي به عرصه وجود ننهاده است. تسلط بينظير او در طب و حكمت باعث شد تا آثار او در شرق و غرب عالم، جانشين كتب حكما، فلاسفه و دانشمندان پيش از خود گردد. از طرفي كمتر شخصيتي را در جهان علمي ميشناسيم كه در سنين نوجواني به مرتبهاي از دانايي رسيده باشد كه به او القاب بزرگي چون شيخالرئيس، شرفالملك، ذواللسانين، جالينوس اسلام و... را نسبت دادهاند.
سفير جمهوري اسلامي در بلاروس با طرح اين پرسش كه بوعليسينا چه كرده است كه اينهمه مورد احترام نسلهاي بشري است؛ گفت: آنچه امروز بر ما آشكار است اين است كه در عالم علم از ابوعلي 450 اثر به ثبت رسيده است كه از آن ميان تنها نزديك به 240 اثر به دست ما رسيده است. 200 اثر در رابطه با فلسفه و 40 اثر در موضوعات پزشكي كه جزو خدمات علمي ماندگار وي به بشريت است.
فلسفه ابن سينا از ديگر صاحب نظران فلسفه متمايز بود
تانيووا سلامتشايووا، يكي از اساتيد مؤسسه شرق شناسي در آكادمي علوم روسيه نيز در اين كنفرانس حضور داشت و به سخنراني در خصوص شخصيت و آثار فلسفي ابنسينا و مقايسه وي با متفكران و دانشمنداني چون اقبال و ابن مسكويه پرداخت.
اين استاد شرق شناسي آكادمي علوم روسيه در مقاله خود گفت: خيلي از دانشمندان در علم فلسفه تأكيد ميكنند كه ابنسينا تحت تأثير تفكرات ارسطو قرار گرفته است، اما به عقيده من فلسفه ابنسينا جنس ديگري دارد چرا كه وي پنجرههاي ديگري را در علم فلسفه براي علاقهمندان و فيلسوفان باز كرده است.
تاتيانا گراردوونا، مدير گروه سلامتي و حفظ بهداشت عمومي دانشگاه دولتي بلاروس نيز طي قرائت مقاله علمي خود عنوان كرد كه كتاب قانون ابنسينا از ديرباز در مراكز علمي، پزشكي دنيا مورد توجه همگان بوده است.
در پايان بخش اول اين كنفرانس تنديس يادبود ابنسينا از طرف سفير جمهوري اسلامي ايران به آكادمي ملي علوم بلاروس اهدا شد كه با استقبال و تقدير و تشكر مسئولين اين مركز علمي روبه رو شد.
اين كنفرانس با همت رايزني فرهنگي سفارت جمهوري اسلامي ايران و با مشاركت بنياد علمي فرهنگي به گزارش براساس اين گزارش، روابطعمومي و امور بينالملل بنياد بوعليسينا، نمايشگاه ابنسيناي بزرگ از منظر جهانيان كه تابلوهايي از تمبرهاي چاپ شده كشورهاي مختلف جهان از 70 سال پيش تاكنون درباره بوعليسينا؛ تصاوير خيالي شيخالرئيس در كتب لاتين، عبري و ايتاليايي و ... همايشهاي بينالمللي بوعليسيناشناسي را در بر ميگرفت؛ داير كرد كه مورد استقبال و بازديد دانشجويان و اساتيد شركتكننده در همايش و ميهمانان و سفراي عراق، فلسطين و هندوستان قرار گرفت.
همچنين نمايشگاه كتبي از ابنسينا با مشاركت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي در بلاروس و بنياد بوعليسينا در اين همايش داير شد.
انتهاي پيام/
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]
صفحات پیشنهادی
قادريفر مطرح كردتعامل وزارت علوم با معاونت علمي رياست جمهوري براي حركت پرشتاب فناوريهاي نو
قادريفر مطرح كردتعامل وزارت علوم با معاونت علمي رياست جمهوري براي حركت پرشتاب فناوريهاي نو دبير ستاد هفته پژوهش گفت وزارت علوم سعي دارد با تعامل و همافزايي با دانشگاهها و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري جريان پرشتاب فناوريهاي سخت و نرم با عمق بيشتر را دنبال كند به گزارشآيت الله شبيري زنجاني: عيب است كه همه علوم ترقي مي كند اما ما تنزل مي كنيم
آيت الله شبيري زنجاني عيب است كه همه علوم ترقي مي كند اما ما تنزل مي كنيم آيت الله شبيري زنجاني در ديدار با جمعي از طلاب جوان شاهين شهر نسبت به تنزل علمي در حوزه ها هشدار داد و گفت اين عيب است كه همه علوم ترقي مي كند اما ما تنزل مي كنيم و ديگر شيخ مرتضي انصاري در بين ما به وجودتوسعه بدون شناخت درست انسان امكان پذير نيست/ تحول علوم انساني نيازمند تغيير مباني است
توسعه بدون شناخت درست انسان امكان پذير نيست تحول علوم انساني نيازمند تغيير مباني است يك محقق و پژوهشگر فلسفه گفت به هيچ توسعه و پيشرفتي نخواهيم رسيد مگر اين كه اول به شناخت توانايي هاي انسان رسيده باشيم بنابراين اولين گام اين است كه به انسان و به آن چيزهايي كه وابسته به انسانآسيبها و ظرفيتهاي علوم جديد در ايران بررسي مي شود
آسيبها و ظرفيتهاي علوم جديد در ايران بررسي مي شود مجله علوم انساني زاويه شبكه چهار سيما امشب با حضور دكتر نعمت الله فاضلي و دكتر ابراهيم فياض نقش حوزه هاي علميه آسيبها و ظرفيتهاي علوم جديد در حوزه علوم انساني را به چالش مي كشد به گزارش خبرگزاري مهر آسيبها و ظرفيتهاي علوم جديهمیشه ساقدوش اما بدون عروس، راز نامعلوم بازیگر مشهور؛ عکس و فیلم
همیشه ساقدوش اما بدون عروس راز نامعلوم بازیگر مشهور عکس و فیلم پیتر اوتول هنرپیشه ایرلندی را ناکام ترین نامزد اسکار می دانند او هشت بار نامزد اسکار شد و هشت بار دست خالی ماند به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز به نقل از شبکه بی بی سی فارسی پیتر اوتول ناکام ترین نامزد اسکار درفراخوان دانشگاه علوم پزشكي شيراز براي لباس اتاق عمل
فراخوان دانشگاه علوم پزشكي شيراز براي لباس اتاق عمل دانشگاه علوم پزشكي شيراز با هدف ايجاد بهترين پوشش براي لباس بيماران در اتاق عمل فراخوان طراحي لباس اعلام كرد به گزارش خبرنگار مهر فراخوان طراحي لباس به منظور طراحي بهترين پوشش براي لباس بيماران در اتاق عمل به نحوي كه درعلوم انساني بايد بر اساس جهان بيني خودمان استوار باشد/ نقش علوم انساني در پيشرفت كشور
علوم انساني بايد بر اساس جهان بيني خودمان استوار باشد نقش علوم انساني در پيشرفت كشور يك عضو كميته فرهنگ و تمدن اسلام و ايران شوراي عالي انقلاب فرهنگي با اشاره به اينكه نگاه غرب به بشريت تاريخ و انسان يك نگاه مادي است و فرهنگشان بر اساس آن نظرات مادي استوار است گفت بنابراين ماوزيرعلوم: با كساني كه بخواهند فضاي دانشگاهها را برهم بزنند، برخورد خواهد شد
وزيرعلوم با كساني كه بخواهند فضاي دانشگاهها را برهم بزنند برخورد خواهد شد وزير علوم تحقيقات و فناوري گفت با هر فرد و گروهي كه بخواهد در دانشگاهها مسير اختلاف و برهم زدن آرامش را پي بگيرد حتماً با آنان برخورد خواهد شد به گزارش خبرنگار ما فرجيدانا ديروز در نشست مسئولان دفايكصدو پنجمين جلسه مجمع عمومي فرهنگستان علوم برگزار شد/ رئيس سازمان انرژي اتمي عضو فرهنگستان علوم شد
يكصدو پنجمين جلسه مجمع عمومي فرهنگستان علوم برگزار شد رئيس سازمان انرژي اتمي عضو فرهنگستان علوم شد به گزارش خبرآنلاين به نقل از روابط عمومي فرهنگستان در بخش اول جلسه با رأي گيري كتبي استادان منتخب فرهنگستان علوم براي مراسم بزرگداشت مشترك فرهنگستانها در سالهاي 1391 و 1392 انتخاآيا وزارت علوم به اعتراضهاي دانشجويان رسيدگي ميكند؟؛ تغيير رياست دانشگاه هنر خواست اصلي دانشجويان است
آيا وزارت علوم به اعتراضهاي دانشجويان رسيدگي ميكند تغيير رياست دانشگاه هنر خواست اصلي دانشجويان است دانشجويان دانشگاه هنر طي هفتههاي اخير در چند مورد دست به اعتراض زده و خواهان تغيير رياست آن هستند پايين آمدن سطح آموزش جذب هيئت علمي از طريق غيرمعمول شفاف نبودن چرخه مالي واساسنامه بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء ابلاغ شد
اساسنامه بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء ابلاغ شد اساسنامه بنياد بينالمللي علوم وحياني اسراء از سوي حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهور و رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي براي اجرا به وزارت علوم ابلاغ شد به گزارش خبرگزاري مهر رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي اساسنامه اين بنياد بينآكادمي اسكار 7 نامزد بهترين چهرهپردازي را معرفي كرد
آكادمي اسكار 7 نامزد بهترين چهرهپردازي را معرفي كرد آكادمي اسكار فهرست كوتاه هفت فيلم را به عنوان نامزدهاي دريافت جايزه بهترين چهرهپردازي منتشر كرد به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا طبق اعلام آكادمي علوم و هنرهاي سينمايي آمريكا فيلمهاي اخاذي آمريكايي باشگاه خريدتشكيل كارگروه علمي آموزشي شوراي عالي ايرانيان در وزارت علوم
تشكيل كارگروه علمي آموزشي شوراي عالي ايرانيان در وزارت علوم رئيس مركز همكاريهاي علمي بين المللي وزارت علوم از تشكيل كارگروه علمي آموزشي شوراي عالي ايرانيان در اين وزارتخانه و بررسي جلسه با روساي دانشگاههاي تهران خبر داد ارسلان قرباني در گفتگو با خبرنگار مهر درباره اقدامات وزارت-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها