واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مجوز فعاليت ۱۲ خانه قرآني بردخون صادر شد
گروه خبرنگاران افتخاري / حامد فكوري: رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان ديّر در همايش عاشورائيان ولايتمدار بردخون گفت: ۱۲ خانه قرآني با صدور مجوز رسمي در بردخون فعاليت ميكنند.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا)، حجتالاسلام سيدابراهيم سعيدي، رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان ديّر در همايش عاشورائيان ولايتمدار بخش بردخون اظهار كرد: تا سال ۱۳۸۹ هيچگونه مجموعه قرآني در بردخون وجود نداشت اما در سال ۹۰ و ۹۱ با تلاشهاي مسئولان ادارهكل تبليغات اسلامي استان و شهرستان مجوز ۱۲ خانه قرآني صادر شده است.
وي افزود: خانههاي قرآني در شهر و روستاها با هماهنگي دارالقرآن و اتحاديه قرآني سازمان تبليغات اسلامي به امر تدريس سطوح مختلف قرآن و مهارتآموزي آن اشتغال دارند و با استفاده از شيوههاي نوين ياددهي و بهرهگيري از اساتيد قرآني در اين زمينه تلاش ميكنند كه تا به حال موفقيتهاي زيادي را كسب كرده است.
سعيدي اضافه كرد: در اين مدت تعداد ۱۹۰مصحف شريف قرآن، ۴۸۰ جلد كتاب ديني، ۴۰۰ حلقه سي دي آموزشي مذهبي به ارزش حدود ۱۵ ميليون ريال بين ۱۲ خانه قرآني و چهار تابلو وايت برد، چهار دوربين عكاسي و فيلمبرداري به ارزش هشت ميليون ريال بين چهار خانه قرآني فعال و باسابقه توزيع شد.
اين مبلّغ فرهنگي با بيان اينكه فراگيري احكام از نظر قرآن و سنت و از ديدگاه علما و مراجع، داراي ضرورت و اهميت ويژهاي است، عنوان كرد: در جهت افزايش بصيرتافزايي مخاطبان اين اداره تعداد ۲۰ جلد اجوبه الاستفتائات مقام معظم رهبري به تشكلهايي شامل هيئتهاي مذهبي، كانونهاي فرهنگي، مراكز قرآني، اعطا شد.
اين مقام مسئول خاطرنشان كرد: در اين دوره كه تبليغات گسترده دشمن به صورت مسموم و هدفدار تهاجم خود را بر اقشار مختلف مردم ايران اسلامي آغاز كرده، قرآن و علوم ديني نقش ويژه و اثرگذاري در پاسداري از عقايد و سنگرهاي عقيدتي مردم دارد كه همه تلاش خود را براي حضور و تأثير قرآن در همه عرصههاي زندگي افراد جامعه به كار ميگيريم و نيازمند مشاركت و همراهي مسئولان و دلسوزان هستيم.
در ادامه، اسماعيلي، كارشناس قرآني اداره تبليغات اسلامي شهرستان دير نيز گفت: در شهرستان ديّر دورههاي متعدد آموزشياري روخواني و روانخواني قرآن، دوره تربيت معلم روخواني و روانخواني قرآن كريم براي تربيت مدرسان قرآني آغاز شده است كه در مدت سه ماه و هفت ماه با شيوههاي نوين آموزش قرآن آشنا ميشوند.
وي افزود: خيّران و نهادهاي فرهنگي ميتوانند در گسترش امور قرآني و فعاليتهاي مرتبط مشاركت كنند تا با ياري آنان همه افراد جامعه به سمت قرآن و عملي ساختن دستورات و مسيرهاي قرآني گام بردارند.
همچنين، عبدالرسول صالحي، رئيس آموزش و پروش شهرستان دير در اين آئين به رابطه اهميت نماز و برپايي آن در اول وقت اشاره كرد و گفت: به حمدالله تاكنون نماز جماعت با همكاري روحانيون در مدارس به نحو احسن انجام شده است.
وي با بيان اينكه بايد جايگاه و ارزش نماز را در جامعه، خانه و مدرسه نهادينه كنيم، گفت: اگر مربيان و معاونان پرورشي مطالعه و با امور نماز و قرآن آشنايي نداشته باشند نهادينه كردن ارزشهاي قرآني امكانپذير نيست و پرورش بدون نگاه تربيت و پرورش بدون ديدگاه تربيتي امكانپذير نخواهد بود.
در ادامه اين آئين، حجتالاسلام محمد حميدينژاد، امامجمعه شهر آبدان گفت: آموزش دانشآموزان با مباني و احكام ديني با استفاده از دانشهاي امروزه و با استفاده از نظرات كارشناسان و روانشناسان غربي و بعد از آن آميختن با احكام ديني و سفارشات اولياءالله است.
امامجمعه آبدان افزود: تهيه جزوه از تجربيات و تحقيقات ائمه جماعات و استفاده از اين تجربيات در مدارس بايد از برنامه هاي آموزش و پرورش باشد.
حجتالاسلام سيدعلي حسيني، امام جمعه بندر دير نيز گفت: برگزاري جلسه پرسش و پاسخ، آراستگي ظاهري، برخورد خوب با جوانان، دست دادن و مصافحه با دانشآموزان بعد از نماز، مخاطبشناسي و نحوه صحبت كردن با دانشآموزان و تواضع، فروتني و برجسته كردن نقاط مثبت دانشآموزان از موارد هر چه بهتر برگزار شدن نماز جماعت در مدارس است.
ابراهيم مختارزاده، معاون پرورشي و تربيت بدني آموزش و پرورش دير نيز در اين آئين ضمن ارائه گزارشي از اقامه نماز سال گذشته تصريح كرد: به مديران در خصوص لحاظ كردن زنگ نماز در برنامه درسي مدارس تأكيد شده است.
وي همچنين يادآور شد: حضور در نماز جمعه نيز بايد در فعاليتهاي فرهنگي و پرورشي مدارس قرار گيرد تا دانشآموزان از اين فريضه الهي فيض كامل ببرند. حضور روحانيون در نماز جماعت مدارس باعث تقويت حوزه فرهنگي ميشود.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]