تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):گريه مؤمن از (درون) دل اوست و گريه منافق از (ظاهر و) سرش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834541442




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جوابيه پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي درباره يك خبر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: جوابيه پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي درباره يك خبر
روابط عمومي پژوهشگاه علوم انساني در پاسخ به مطلبي كه تاريخ 1392/10/01 به نقل از سايت رجانيوز در خبرگزاري فارس منتشر شده بود، جوابيه اي را ارسال كرده است.


توضيح فارس:

آنچه در ادامه مي آيد، جوابيه روابط عمومي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي به خبر شماره 13921001000462 است كه در تاريخ اول ديماه 92 به نقل از سايت رجانيوز در گروه فضاي مجازي خبرگزاري فارس منتشر شده بود. خبرگزاري فارس ضمن انتشار اين جوابيه، از افراد، مجموعه ها و رسانه هاي ارزشي انتظار دارد اختلافات كوچك و بزرگ خود را نه در رسانه ها، كه در محيطي دوستانه و با الهام از تعاليم اسلامي حل و فصل نمايند. چه، هر دو طرف اين ماجرا، شخصيت هايي ارزشي و علمي هستند كه اقداماتي از اين دست ممكن است خداي ناكرده، نه تنها به نتيجه مورد نظر منتج نشود، بلكه آثاري سوء نيز به بار بياورد.

سردبير محترم خبرگزاري فارس

با سلام؛

در تاريخ 30/09/1392 آن خبرگزاري محترم به نقل از سايت رجا نيوز، از قول آقاي مهدوي‌زادگان مسائلي را درخصوص نوع رابطة اداري ايشان با يكي از واحدهاي پژوهشي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، به بهانة روز وحدت حوزه و دانشگاه، مطرح كرده‌اند. در اين خصوص جوابيه روابط عمومي پژوهشگاه در خصوص اين اظهارات كه با واقعيت در تضاد آشكار بوده و باعث تعجب ديگر همكاران پژوهشگاه شده است، به منظور انتشار در آن خبرگزاري به حضورتان ارسال مي شود.

1- ادعا شده است كه آقاي مهدوي زادگان از پژوهشگاه اخراج شده است. ذكر لفظ اخراج، يكي از نكاتي است كه تكرار آن در مجامع خاص و عام توسط يك فرد روحاني كه ادعاي اخلاقيات هم دارند، جاي تعجب فراوان دارد. چون كسي كه اطلاع كافي از قوانين و مقررات آموزش عالي داشته باشد، اين مطلب بيهوده را به‌زبان نمي‌آورد. به‌نظر مي‌رسد مطرح كردن آن توسط اين روحاني و خلط آن با فضاي ارزشمند وحدت حوزه و دانشگاه و بدون مستند، مي‌تواند نوعي سوءاستفاده از لباس مقدس روحانيت باشد. چرا كه ايشان در هيچ جمعي نمي‌گويند چگونه به‌عنوان عضو هيأت علمي و يك تافتة جدا بافته از همة اعضاء هيأت علمي ديگر، سال ها يك روز كمتر از سايراعضاي هيأت علمي پژوهشگاه در محل خدمت خود حضور مي‌يابند و (علي‌رغم تذكرات مكرر مسئولين اداري پژوهشگاه)، هيچ‌گاه قائل به انجام اين تعهد شرعي و قانوني خود نيستند و به‌صورت دائمي غيبت دارند و مطرح شدن پروندة غيبت‌ خود را به‌صورت غيراخلاقي در هيأت رسيدگي به تخلفات اعضاي هيأت علمي و صدور رأي محكوميت ايشان به‌دليل غيبت در هيأت بدوي رسيدگي به تخلفات را، با موضوع وحدت حوزه و دانشگاه خلط مي‌كنند. آيا اين موضوع صرفاً به‌خاطر عدم تمكين ايشان به قواعد و مقررات اداري نبوده و ديگر آنكه ربطي به مراتب عالية ادعايي! ندارد.

2- تغيير و جابجايي آقاي مهدوي‌زادگان از اتاق قبلي گروه به اتاق جديد (به تعبير ايشان دخمه) جزء توقعات فزاينده و بي‌حد و حصري است كه به همان رويكرد و تلقي تافتة جدا بافته اين عضو هيأت علمي برمي‌گردد. در همين اتاق 129 (به تعبير ايشان دخمه) دو عضو محترم هيأت علمي نيز حضور داشتند و ايشان كه مدتها در يك اتاق بزرگ 24 متري حضور داشتند، وهن خود مي‌دانستند در كنار ساير اعضاء محترم هيأت علمي قرار بگيرند، كما اينكه هم‌اكنون كه همان دو عضو محترم هيأت علمي با ايشان در آن اتاق مستقر شده‌اند، ايشان كمترين حضور را در اين اتاق دارند. البته حضور ايشان در پژوهشگاه در كل هفته حدود دو روز و نيم است (20 ساعت اداري از 40 ساعت موظف حضور) و كلاً ايشان از قبل از ظهر روز دوشنبه تا پايان وقت اداري روز چهارشنبه در پژوهشگاه حضور دارند.

3- هيچ‌گاه به صورت رسمي واحدي تحت عنوان پژوهشكدة علوم سياسي در تشكيلات سازماني پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، نَه در گذشته نَه هم‌اكنون، وجود خارجي نداشته است.

توضيح اينكه آقاي مهدوي‌زادگان عضو هيأت علمي رسمي آزمايشي گروه «تحقيقات سياسي اسلامي» بوده كه در تغيير و تحولات سازماني پژوهشگاه كه توسط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ارديبهشت ماه سال 1392 ابلاغ شده، نامي از گروه تحقيقات سياسي اسلامي وجود ندارد.

4- انجام كار پژوهشي در حوزه‌هاي فقه، قرآن و كلام در تشكيلات سازماني جديد در حوزه‌ها و واحدهاي جديد پژوهشگاه تعريف شده است كه جايگاه سازماني آنها در پژوهشكده‌هاي حكمت معاصر، حقوق، گروه علوم قرآني و مركز تحقيقات امام علي (ع) به‌صورت روشن تعريف شده است و هر يك از واحدهاي مذكور داراي پست سازماني خاص اعضاي هيأت علمي است.

5- برگزاري درس‌گفتارهاي عدالت‌پژوهي يكي از مواردي است كه آقاي مهدوي‌زادگان پژوهش راجع به‌ آن‌را به تأسي ازبيانات مقام معظم رهبري در پژوهشگاه علوم انساني ادعا كرده است. در اين خصوص بايد به ايشان يادآوري كرد برگزاري پژوهش‌هايي از اين دست‌ منحصر به درس گفتارهاي ايشان نبوده و از ديرباز درس گفتارهايي چون "تمدن اسلامي"، "بيداري اسلامي"، "فلسفة تاريخ"، "انقلاب اسلامي"، "اخلاق سياسي"، "اخلاق و سياست" و ... در پژوهشگاه داير بوده است.

6- درخصوص موارد مورد اشاره در نامه مربوط به معاون وقت پژوهشي وزارت علوم به پژوهشگاه در مورد ارتقاي ايشان از مرتبه استادياري به دانشياري، گفتني است با توجه به اينكه آقاي مهدوي زادگان سنوات قانوني لازم براي اين ارتقا را طي نكرده( 4 تا 5 سال) و تنها دو و نيم سال سابقه رسمي-آزمايشي دارند، ارتقاي ايشان بر خلاف مقررات است. در اين باره، پاسخي مستدل تهيه و به معاون پژوهشي وقت وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ارائه شده است.

7- در خاتمه، درخصوص صدور حكم كارگزيني آقاي مهدوي‌زادگان در مركز تحقيقات امام علي (ع)، ذكر اين نكته ضروري است كه با توجه به تغيير و تحول تشكيلات، عناوين، واحدها و شماره پست‌هاي سازماني پژوهشگاه، واحد و شماره پست تمامي اعضاي هيأت علمي اين پژوهشگاه تغيير پيدا كرده است و لازم است اعضا از جانب يك واحد با عنوان مصوب و رسمي، اعلام نياز آن واحد را به حوزة رياست يا مجموعة امور اداري پژوهشگاه ارائه نمايند، كه تا اين تاريخ هيچ واحدي با توجه به عدم قابليت‌هاي علمي و كارهاي ضعيف پژوهشي ايشان كه اغلب در حدّ خطابه است، نسبت به مشارُاليه اعلام نيازي ارائه ننموده است. اما چون رياست پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي خود مستقيماً رئيس مركز تحقيقات امام علي (ع) نيز هستند، براي اينكه آقاي مهدوي‌زادگان فاقد جايگاه مشخص اداري نباشند، حكم كارگزيني استخدامي مشارٌاليه را براي اين مركز صادر نمودند. ضمن اينكه تحصيلات حوزوي آقاي مهدوي‌زادگان با مأموريت‌ها و وظايف سازماني اين مركز و ضرورت پژوهش در حوزه‌هاي فقهي، سياسي در رابطه با ولايت و امامت اميرالمؤمنين علي عليه‌السلام، ني تطابق و هماهنگي دارد و ايشان مي توانند به فعاليت هاي علمي خود مانند گذشته ادامه دهند. هم اكنون حكم كارگزيني استخدامي مشارٌاليه نيز براي اين مركز صادر شده اما متأسفانه ايشان با پاك كردن صورت مسألة غيبت و عدم اعتراف به حضور تقريباً دو روز و نيم در هفته از چهار روز موظفي، با بي‌تقوايي لطف ابراز شده از جانب پژوهشگاه را مقدمه‌چيني براي اخراج خطاب نموده اند. ايشان حتي مركز تحقيقات امام علي (ع) كه كارهاي برخي از اعضاي هيأت علمي آن بسيار مورد توجه بوده و به ساير زبان‌هاي خارجي نيز ترجمه شده، داراي يك مجلة علمي پژوهشي و برگزاركنندة چندين كنگرة ملي و بين‌المللي بوده و مأموريت‌هاي آن از جانب شوراي‌عالي انقلاب فرهنگي به پژوهشگاه محول شده است را مركزي تهي از فعاليت پژوهشي عنوان نموده و شأن تحقيقات دربارة مولي الموحدين اميرالمؤمنين عليه‌السلام را چنين پائين آورده اند.

جاي اين پرسش همچنان باقي است كه آقاي مهدوي‌زادگان كه با تلاش‌هاي همين مديريت به‌عنوان عضو هيأت علمي رسمي آزمايشي به استخدام پژوهشگاه درآمدند، چگونه به‌صورت كذب اذعان مي‌كنند كه به‌عنوان تنها عضو روحاني در پژوهشگاه مشغول به‌فعاليت هستند، درحاليكه علي‌رغم مانع‌تراشي‌هاي ايشان سه نفر روحاني محقق و پژوهشگر توانا در پژوهشكده‌هاي اقتصاد، حكمت معاصر و شوراي نقد و بررسي متون در دورة جديد به‌عنوان روحاني و عضو هيأت علمي به جمع اعضاء افزوده شده اند.

درخاتمه از ايشان به‌عنوان يك روحاني انتظار مي‌رود كه بجاي عنوان كردن اين مطالب نامربوط اگر شكوائيه‌اي در مورد احكام صادره براي خود را دارند، چرا به مراكز قانوني مرتبط با موضوع همانند ديوان عدالت اداري، مراجعه و پيگيري نكرده‌اند و بيشتر از طريق سايت و يا پيامك، آنهم توسط مراكزي كه در جريان ريز مسائل امور دانشگاهي نيستند، جوسازي مي‌نمايند؟

با احترام

روابط عمومي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن