واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: مؤسسات نيازمند هدايت موقوفات در مسير قرآن هستند
گروه مؤسسات قرآني مردمنهاد: نياز است تا با همكاري رسانهها شاكله وقف در بين مردم احياء شده و اين موقوفات در مسير قرآن هدايت شوند، زيرا وقف تنها چيزي است كه در حوزه آموزش قرآن و كمك به مؤسسات پايدار بوده و مقطعي نيست.
حجتالاسلام مهدي اميديان، مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي استان لرستان در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا)، با بيان اينكه در حال حاضر بيش از 5 هزار نفر در حال فراگيري قرآن در استان لرستان هستند، گفت: در حال حاضر بيش از 300 كلاس آموزش قرآن در 52 مؤسسه و 100 خانه قرآن روستايي اين استان در حال برگزاري است.
وي در ادامه تصريح كرد: در حال حاضر مكان اين 52 مؤسسه قرآني اين استان داراي مساحت 7 هزار متر مربع هستند، كه از بين اين مؤسسات، مكان پنج مؤسسه ملكي، مكان دو مؤسسه وقفي، مكان يك مؤسسه نيز اهدايي و مكان 44 مؤسسه قرآني استيجاري است.
وجودي بيش از 5 هزار جلد كتاب در مؤسسات قرآني استان لرستان
اميديان با بيان اينكه اين مؤسسات در حال برگزاري 130 كلاس آموزش قرآن هستند، افزود: اين مؤسسات داراي هزار جلد كتاب تفسيري، 2 هزار جلد كتاب معارفي و 2 هزار جلد قرآن هستند.
وي در رابطه با امكانات آموزشي مؤسسات قرآني استان تصريح كرد: اين مؤسسات داراي 1050 صندلي براي استفاده 5 هزار نفر، 54 بخاري، 24 كولر، 39 دستگاه رايانه و 20 دوربين عكاسي هستند.
مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي استان لرستان اظهار كرد: با توجه به مطالب فوق ميتوان گفت كه امكانات موجود در مؤسسات قرآني جوابگوي نياز قرآني استان نيست و با اين روند و امكانات نميتوان به تدابير مقام معظم رهبري رسيد.
فعاليت بيش از 200 مربي قرآن در لرستان
وي در ادامه با بيان اينكه 200 مربي قرآن در اين استان در حال فعاليت هستند، گفت: تا كنون نيز اين امكانات تنها از طريق اداره كل تبليغات اسلامي در اختيار اين مؤسسات قرآني قرار گرفته است و با توجه به فضا و نيازي كه وجود دارد، ميطلبد براي رسيدن به مدينه فاضله همه دستگاهها خود را در امر آموزش و فرهنگسازي قرآني مسئول بدانند و در اين حوزه وارد شده و به مؤسسات كمك كنند.
اميديان اظهار كرد: در حال حاضر تنها دو مسجد و حسينيه با مؤسسات قرآني همكاري ميكنند و نياز است تا علاوه بر همكاري مساجد و حسينيهها با مؤسسات قرآني، آموزش و پرورش نيز وارد شده و مكان در اختيار مؤسسات قرار دهد.
احياء كردن شاكله وقف قرآني در جامعه
وي با اشاره به احياء كردن وقف در بين جامعه، افزود: نياز است تا با همكاري رسانهها و ... شاكله وقف در بين جامعه احياء شده و اين موقوفات در مسير قرآن هدايت شوند، زيرا وقف تنها چيزي است كه در حوزه آموزش قرآن و كمك به مؤسسات پايدار بوده و مقطعي نيست.
مديرعامل اتحاديه مؤسسات قرآني ـ مردمي استان لرستان بيان كرد: موقوفات موجود نيز حاصل تلاش و همت گذشتگان است و نياز است تا خيران نيز به حوزه قرآن وارده شده و در اين زمينه فعاليت كنند تا بتوان با استفاده از اين امكانات و مكانهاي موجود در استان منويات مقام معظم رهبري را تحقق بخشيد.
وي در ادامه بيان كرد: محوريت فعاليت مؤسسات قرآني استان آموزش قرآن به كودكان است، زيرا كودكان اميد آينده و ريشههاي جامعه هسند و اين گروه اثرات زيادي برروي خانواده خود دارند، در نتيجه با فرهنگسازي فراگيري قرآن در براي اين گروه ميتوان قرآن را وارد خانهها كرد و حداقل كاري كرد كه اين افراد در بزرگسالي خود با روخواني و روانخواني قرآن آشنا باشند.
اميديان در پايان خاطرنشان كرد: اگر بودجه قرآني تصويب شده در مسير خود قرار گيرد بسياري از مشكلات قرآني بهويژه مشكلات مؤسسات قرآني حل خواهد شد.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]