محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1846183437
مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني/1درخواست مؤدب از شاگرادان مرحوم عمراني/ درج اشعار زنده ياد عمراني در كتابهاي درسي
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني/1درخواست مؤدب از شاگرادان مرحوم عمراني/ درج اشعار زنده ياد عمراني در كتابهاي درسي
علي محمد مؤدب گفت: از شاگرداني كه در مكتب زندهياد عمراني نفس كشيده و بزرگ شدهاند خواهش ميكنم، چراغ حسينيه شعر را روشن نگاه دارند تا چراغ مدرسهاي كه مد نظر او بود خاموش نشود.
به گزارش خبرنگار كتاب و ادبيات خبرگزاري فارس، مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني با عنوان «ابلاغ شاعرانه گرما و روشني» روز گذشته در حوزه هنري برگزار شد.
* عليپور: زنده ياد عمراني در حوزه كار با زور و تزوير مبارزه ميكرد
بر اساس اين گزارش، منوچهر عليپور شاعر، ناشر و از دوستان مرحوم عمراني اظهار داشت: بسيار خرسندم كه در محفلي به ياد خليل شعر ايران حضور دارم. او براي من از برادر نزديكتر بود. بيش از دو دهه با اين شاعر آشنايي داشتيم و يك دهه نيز در آموزش و پرورش جشنوارههايي دانشآموزي را برگزار ميكرديم. جشنوارههايي چون در «طواف حريم شهادت» كه در شملچه برگزار ميشد.
وي افزود: آقاي عمراني خود را فداي آموزش كرد، شايد اگر بجاي اينكه به پرورش دانشآموزان ميپرداخت كه هدفش بود، به شعر پرداخته بود، از يك نظر شايد خيلي مظلوم واقع نميشد. اما فرصتي را كه ميتوانست براي خود بگذارد، صرف نسل جوان كرد و معلمياش به شاعري چربيد.
عليپور تصريح كرد: از منظر زبان شعر جسارتهايي در كارهاي آقاي عمراني ديده ميشود كه اگرچه ممكن است خطرهايي به زبان شعر وارد كند، اما قابل تقدير است. عمراني در حوزه كار با زور و تزوير مبارزه ميكرد و اگر ميديد به دانشآموز هنرمندي جفا ميشود، تا حد توان در پي حل مشكل او برميآمد تا اين دانشآموز به حوزه نويسندگي برگردد. اين شاعر متعهد براي معلمان نيز كنگرههاي متعدد برگزار كرد و در پس پشت هر يك از كنگرهها خليل عمراني حضور داشت. به ياد دارم چند سال پيش سه دوره كتاب سال دانشآموزي برگزار كرديم و مرحوم عمراني تلاش بسيار كرد تا آنگونه كه شايسته دانشآموزان مؤلف است از آنها تقدير شود.
وي در ادامه به روحيه زندهياد خليل عمراني اشاره و نگاه و زبان او را حسيني خواند و گفت: او در نگاه، زبان و مباحث شعري حسيني بود. در شعر او عاشورا، حضرت علي(ع) و فاطمه زهرا (س) تجلي يافتهاند. اين موارد ديدگاههاي خليل عمراني است. از اين رو تلاش داريم جاي شعرهاي عمراني را كه در كتب درسي خالي است با مشورت گروه مؤلفان پر كنيم. زيرا آقاي عمراني تا به امروز اين سهم را در كتابهاي درسي نداشت، اما پس از مشورت با گروه تأليف درسي آنها كوتاهي را پذيرفتهاند و قرار است در دوره تأليف جديد كتابها اشعار زندهياد عمراني را ببينيم.
عليپور در خاتمه سخنان خود به كتابي اشاره كرد كه به زودي در خبرگزاري فارس از آن رونمايي ميشود و بيان كرد: در اين كتاب به زندگي، اشعار، ويژگيهاي زباني، بن مايهها، جسارتهاي او در حوزه شعر و چهره انقلابيش اشاره شده است. عمراني شاعر انقلابي بود و همواره با جرأت حرف هاي خود را در اشعارش عنوان ميكرد، تلاش كنيم با يادداشتهاي خود درباره شعر و انديشه عمراني اين چهره را براي نسل جوان معرفي نماييم. عمراني شاعري بزرگ بود كه علاقمند به معرفي ديگران بود و اكنون وظيفه ماست كه او را به جامعه بشناسانيم.
در ادامه اين مراسم عباس كلهر از شاگردان مرحوم عمراني اشعاري درباره خليل ادبيات انقلاب خواند.
* حسن نژاد: زنده ياد عمراني جانانه از حريم ولايت دفاع ميكرد
سردار حسننژاد از دوستان زندهياد خليل عمراني در سخناني كوتاه ابراز داشت، آنچه كه در همه جلسات و برنامهها شاهد بوديم، روحيه انقلابي و بسيجي مرحوم عمراني بود. اين روحيه در تمام رفتارهاي آن شاعر تجلي داشت. در مسائل و مباحث هيچگاه به تشريفات قائل نبود و آنچه واقعيت داشت با نگاه ولايي مطرح ميكرد.
وي افزود: در جريانات سال 88 به صراحت و بدون پيراهه ايده خود را بيان ميكرد كه شايد اين موارد در ذائقه خيلي از افراد خوش نيامد، اما روحيه انقلابي و ولايي او كه نشان از خط فكرياش را داشت بارز بود. او جانانه از حريم ولايت دفاع ميكرد. بدون هرگونه وابستگي حزبي و جناحي در راه ولايت استوار بود.
* قاسمي: زلالي شفافي، تعهد و پايبندي به اصول و ارزشها در زندگي شاعرانه و شخصي زنده ياد عمراني به كرات ديده ميشد
در اين مراسم حميد قاسمي كارشناس ارشد الهيات و از شاگردان مرحوم عمراني ضمن بيان خاطرهاي گفت: گاهي عنوان ميشود كه يك شاعر چه نسبتي به اثر پيدا ميكند آيا به واقع بايد اين هماني اتفاق بيفتد و ...؛ درباره زندهياد عمراني واقعا اين مطلب و پيوند با اثرش مشهود بود كه ناگسستني است، زلالي شفافي، تعهد و پايبندي به اصول و ارزشهايي كه باور داشت در زندگي شاعرانه و شخصياش به كرات ديده ميشد.
وي گفت: بنده در جريان زندگي آقاي عمراني بودم، ايشان به معناي واقعي كلمه متعهد بود چه خوب است كه اگر كسي حرفي را ميگويد يا كاري را ميكند آن را باور داشته و در خودش عيان كند. به اين معنا استاد عمراني را اينگونه ميبينم، در مراسم مختلف از انسانيت مرحوم عمراني بسيار شنيدهام، حتي يك راننده تاكسي كه همكلاسي دوران كودكي مرحوم عمراني بود، از تفاوت اين شاعر در دوران تحصيل و انسانيتش سخن گفت.
* حشمتيان: خليل عمراني يك انسان كاملا وارسته بود
در پايان اين مراسم فرشته حشمتيان معاون رييس سازمان نشر آثار و ارزشهاي مشاركت زنان در دفاع مقدس در جملاتي ابراز داشت: حدفاصل و مرز وابستگي و وارستگي بايد مشخص شود. خليل عمراني يك انسان كاملا وارسته بود.
وي با اشاره به اينكه عمراني حد فاصل بين وارستگي و وابستگي بود افزود: عمراني انساني وارسته بود. در طول 8 سالي كه با عمراني توفيق همكاري مديريتي را داشتم هرگز برايش مهم نبود كه در كجا و پشت چه ميزي بنشيند؛ زماني مدير كل استان هرمزگان بود و زماني هم كه سمت مشاور معاون وزير به او پيشنهاد شد پذيرفت.
رئيس سازمان نشر آثار و ارزش هاي زنان و دفاع مقدس ادامه داد: زماني كه عمراني در اين سازمان بود بيشتر مشاور معنوي ما بود و من از مشورت هاي معنوي ايشان بهره زيادي بردم.
حشمتيان به زماني كه عمراني در بيمارستان بود اشاره و اظهار كرد: شاگردان استاد با چشماني نگران براي وي دعا مي كردند كه بسيار ارزشمند است؛ حاصل كار استاد شاگرداني هستند كه به مسير او وفادارند.
وي تصريح كرد: بسياري از خانواده ها در رفاه كامل هستند اما عارضه اي همچون بيماري يا مشكل اخلاقي و... سبب مي شود كه آسايش نداشته باشند و در مقابل افرادي هم هستند كه هيچ ندارند اما همه چيز دارند.
وي عمراني را از قشر متوسط جامعه دانست و تصريح كرد: عمراني از قشر متوسط اما قانع بود؛ در دوران مديريت خود به جاهاي محروم مي رفت و با قشر محروم زندگي مي كرد به طوري كه شاگردان او از مناطق مختلف و حتي از خانواده هاي مرفه در جلسات مشاعره عمراني شركت كنند.
حشمتيان در پايان اظهار داشت: عمراني شعرهاي خوبي مي سرود عمراني حساسيت خاصي در عرصه دفاع مقدس داشت.
وي در پايان خاطرهاي از زنده ياد عمراني مطرح كرد.
در اين مراسم عليرضا معيني ضمن گراميداشت ياد خليلي عمراني غزلي خواند.
* درخواست مودب از شاگردان و دوستان مرحوم عمراني براي روشن نگاهداشتن حسينيه شعر
علي محمد مؤدب از شاعران كشورمان در مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني اظهارداشت: برخيها به زندهياد عمراني «عمو خليل» لقب داده بودند، او دوستان و شاگرداني داشت كه امروز در اين مراسم حاضر هستند.
وي در ادامه ضمن بيان اينكه چه خوب است براي شاعران در قيد حيات و آنها كه درگذشتهاند يادداشتي بنويسيم، گفت: سنت خوبي است اگر بر شعر شاعران و آيا آثار نويسندگان يادداشتهايي نوشته شود زيرا اين مهم به ترويج ادبيات كمك ميكند. البته اين موضوع پس از كوچ اهالي ادب نيز بايد رعايت شود، از شاگردان و دوستان زندهياد عمراني بيش از هر چيز انتظار داريم روحيه او را داشته باشند چون تنها آدميت است كه ميماند.
مؤدب ضمن بيان اينكه پس از درگذشت قيصر امينپور، تمامي روزنامهها از هر جناحي اين خبر را منعكس كردند، درباره استاد عمراني نيز با عزتي بسيار اخبار تشييع پيكرش و حتي درگذشتش در مطبوعات منعكس شد، گفت: خليل عمراني فردي بزرگي بود كه حتي رئيس جمهور نيز براي درگذشت او پيام تسليت داد.
اين شاعر تصريح كرد: در زمان جنگ در روستاي ما دكتر كوثري پزشك پير و بداخلاقي بود كه مادران ما بچههاي روستايي در هنگام بيماري ما را نزد او ميبردند اما او هيچگاه پول نميگرفت گاهي هم به ديگران كمك ميكرد. در عالم ما خليل عمراني دكتر كوثري است، آن زمان كه دكتر كوثري از دنيا رفت پزشكان شهر همه با هم قرار گذاشتند تا طي يك زمانبندي چراغ مطب او را روشن نگاه دارند اما متاسفانه نفسانيات اجازه اين مهم را نداد. بنده از عزيزاني كه در مكتب زندهياد عمراني نفس كشيده و بزرگ شدهاند خواهش ميكنم، چراغ حسينيه شعر را روشن نگاه دارند تا مدرسهاي كه مد نظر او بود چراغش خاموش نشود.
در ادامه مراسم مرادي و فاطمه طارمي از ديگر شاگردان مرحوم خليل عمراني غزل خواندند.
* پيشنهاد محقق در راستاي تهيه يادنامه براي هنرمندان در قيد حيات و كوچ كرده
جواد محقق، نويسنده در ادامه اين برنامه ضمن بيان اين جملات كه زندهياد عمراني دوست و همكار آموزش و پرورشيام بود، تصريح كرد: يكي از ويژگيهايي كه خيلي از ما در عرصه ادبيات و هنر از آن غفلت ميكنيم، ويژگي معلمي است. نه شاعر كم داريم و نه داستان نويس اما افرادي كه ضمن اين هنر ويژگي معلمي داشته باشند كم هستند، بايد وقت و فرصتي كه ميتواند صرف خلاقيت فردي شود در اختيار ديگران قرار گيرد و تعدادي از تازه راه افتادههاي مسير را از مسيرهاي پر تلاطم و لغزنده عبور داد. اگر دقت كنيد در طول همين سالها پس از انقلاب در شهرهاي محتلف گاهي مهرههاي زيادي را در عرصه ادبيات و هنر داشتهايم، اما در برخي شهرها هستههاي ادبي تشكيل شد و حدود 50 شاعر بودند كه تربيت شدند، اما گاهي حاضر نميشدند وقتشان را براي افراد پائينتر صرف كنند.
وي ادامه داد: فردي چون آقاي عمراني در دير و بوشهر و بعد در تهران اين ويژگي را اجرايي كرد و به تعبير خودم ميگويم كه همه جا دنبال مهره ميگردند، اما اگر هزار مهره داشته باشيم ولي يك بند براي گردهمايي آنها نداشته باشيم تسبيح بوجود نميآيد تا ذكر گفته شود، پس بايد به فكر بندهاي اتصال گشت زيرا تعداد اين افراد زياد نيست.
محقق گفت: آقاي عمراني دبير آموزش و پرورش بود و از سالهاي اول انقلاب در اردوهاي شعر و قصه و ... با او شركت كرده و آشنا بودم، او شاگرد پروري ميكرد، نميگويم مريد پروري، البته كم نيستند افرادي كه در پي مريد پروري هستند، ولي آقاي عمراني علاوه بر اين ويژگي چند ويژگي ديگر داشت كه يكي از آنها مهرباني بود، به ندرت دلخوري از او پيش ميآمد، اين مهرباني در كنار تخصص در عرصه ادبيات در حيطه كاري كه ميكرد باعث بركاتي شده كه برخي دوستان امروز از آن حرف ميزنند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تمام اتفاقاتي كه در عرصه ادبيات، هنر و ساير شاخهها افتاده محصول چنين افرادي است كه بدون امكانات اين فضا را براي رشد ديگران بوجود آوردند. من پيشنهاد ميكنم و به سهم خودم حاضرم بخشي از كار را بر عهده بگيرم و براي برخي دوستان يادنامه را عهدهدار شوم، بايد كمك كنيم اين يادنامهها نه پس از مرگ بلكه در زمان حيات عزيزان نيز منتشر شوم.
* جعفريان: عمراني هرگز مدعي نبود
محمد حسين جعفريان هم در اين مراسم گفت: وقتي آدمهايي را كه نميشناسيد براي اولين بار در كنار شما قرار ميگيرند در شما نسبت آنها حس مغناطيس يا دافعه ايجاد ميشود و اين حس اوليه براي ادامه ارتباط بسيار تعيين كننده است.
وي ادامه داد: اولين باري كه عمراني را ديدم حس وصف ناشدني در من ايجاد شد و آرامش و خشنودي در جلسات مختلفي كه او را مي ديدم در من بوجود ميآمد.
اين مستند ساز با بيان اينكه عمراني مدعي نبود افزود: افرادي دافعه ايجاد مي كنند كه بيشتر از لياقتشان مدعي هستند و يا اينكه حرف از كارهايي ميزنند كه انجام ندادهاند و شايد كمتر كسي باشد كه وقتي در كنارش قرار مي گيريد هيچ كدام از اين امواج منفي را نداشته باشد اما زماني كه در كنار اين مرد قرار مي گرفتم نمي توانستم احساس كنم كه آدمي منفي است.
اين شاعر به تعبيري كه قزوه از عمراني به عنوان "بابا"ي ادبيات داشته اشاره و اظهار كرد: بي ترديد يكي از نام هايي كه لايق اين عنوان در ادبيات است نام خليل عمراني است ، اين جريان را امروز به گونه اي شاهد هستيم كه شاگردانش به اساتيدي تبديل شدهاند.
جعفريان در پايان رباعي خود را به مناسبت بزرگداشت زنده ياد خليل عمراني خواند.
انتهاي پيام/
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني/2انتقاد قزوه از خانهاي فتنه ساز/ برخي از شوراي شهر سالي 100 ميليون دريافت
مراسم بزرگداشت زندهياد خليل عمراني 2انتقاد قزوه از خانهاي فتنه ساز برخي از شوراي شهر سالي 100 ميليون دريافت ميكنند مدير مركز آفرينشهاي ادبي حوزه هنري گفت برخي از شوراي شهر سالي 100 ميليون تومان به طور متوسط بودجه ميگيرند و ديگران را متهم ميكنند در حالي كه شاعراني چون زندهنماينده مردم تهران در مجلس:مرحوم «خليل عمراني» شاگردان زيادي براي ادبيات انقلاب پرورش داد
نماينده مردم تهران در مجلس مرحوم خليل عمراني شاگردان زيادي براي ادبيات انقلاب پرورش داد نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت مرحوم خليل عمراني در عمر كوتاه خود شاگردان زيادي در ادبيات انقلاب اسلامي پرورش داد كه امروز در جامعه برجسته هستند به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهظهر امروز برگزار شد؛نشست ادبي در خارگ به ياد مرحوم « خليل عمراني»
ظهر امروز برگزار شد نشست ادبي در خارگ به ياد مرحوم خليل عمراني به مناسبت سالگرد وفات خليل عمراني شاعر آييني برجسته استان بوشهر محفلي ادبي در كتابخانه عمومي شهيد مهدوي خارگ برپا شد به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر در اين نشست كه ظهر امروز يا حضور شاعران نقادان و هنرمندان برگزارش فارس از مراسم سالگرد خليل عمراني در شهر «دير»خليل انقلابي بود و انقلابي ماند/ عمراني ميگفت مرا به هدايا
گزارش فارس از مراسم سالگرد خليل عمراني در شهر دير خليل انقلابي بود و انقلابي ماند عمراني ميگفت مرا به هدايا عادت نده امام جمعه شهرستان ديّر با اشاره به انقلابي بودن و انقلابي ماندن مرحوم عمراني از نقش بي بديل ايشان در عرصه هاي مختلف انقلاب اسلامي گفت به گزارش خبرنگار كتاب و ابزرگداشت هنري زندهياد استاد «علي اشرف والي» در خانه هنرمندان ايران
بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي در خانه هنرمندان ايران مراسم بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي امروز جمعه 29 آذر در خانه هنرمندان ايران برگزار ميشود به گزارش حوزه تجسمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي خانه هنرمندان ايران مراسم بزرگداشت هنري زندبزرگداشت هنري زندهياد علي اشرف والي در خانه هنرمندان
بزرگداشت هنري زندهياد علي اشرف والي در خانه هنرمندان مراسم بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي جمعه 29 آذر در خانه هنرمندان ايران برگزار ميشود به گزارش خبرگزاري مهر مراسم بزرگداشت هنري زندهياد استاد علي اشرف والي نگارگر خوشنويس تذهيب نگار و نقاش ايراني با حضور جمعبزرگداشت خليل عمراني برگزار شد انتقاد عليرضا قزوه از خانه شاعران
بزرگداشت خليل عمراني برگزار شد انتقاد عليرضا قزوه از خانه شاعران بزرگداشت زندهياد خليل عمراني در حالي در حوزه هنري برگزار شد كه عليرضا قزوه بشدت از خانه شاعران انتقاد كرد وي در بخشي از سخنانش با اشاره به اينكه اين روزها خانه شاعران نه خانه شعر بلكه خانه ضدشعر است گفت ديگر چنخستين سالگرد بزرگداشت شاعر انقلابي خليل عمراني
نخستين سالگرد بزرگداشت شاعر انقلابي خليل عمراني بوشهر واحد مركزي خبر اجتماعي نخستين سالگرد بزرگداشت شاعر انقلابي خليل عمراني با قرائت پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در بوشهر برگزار شد وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي دراين پيام خليل عمراني را خوشه اي پربار از خلوت گزيدگان خداي لطيفدر مراسم سالگرد درگذشت خليل عمراني عنوان شداعتراض شديد اللحن قزوه به خانه شاعران و اتهام دولتي بودن
در مراسم سالگرد درگذشت خليل عمراني عنوان شداعتراض شديد اللحن قزوه به خانه شاعران و اتهام دولتي بودن عليرضا قزوه شاعر و مدير مركز آفرينش هاي حوزه هنري گفت خانه شعر اين روزها خانه ضد شعر و فتنه ساز شده و فكر مي كنم ديگر چاره اي نداريم جز اينكه اين خانه كه از اموال بيت المال استسلسله گزارشات روزنامه جمهوري اسلامي از اقدامات عمراني بنياد 15 خرداد در سراسر كشور(26) احداث خانههاي بهداشت و
سلسله گزارشات روزنامه جمهوري اسلامي از اقدامات عمراني بنياد 15 خرداد در سراسر كشور 26 احداث خانههاي بهداشت و مدارس در شهرها و روستاهاي استان مازندران تلاشي درجهت محروميتزدايي بنياد 15 خرداد استان مازندران فعاليت خود را از سال1362 آغاز كرده است و تاكنون داراي 6 شعبه فعال ميباشبه ياد زندهياد آقا جابر معافيمرخصي 85 روزه براي يك مسئول روابط عمومي
به ياد زندهياد آقا جابر معافيمرخصي 85 روزه براي يك مسئول روابط عمومي چقدر زود شد 85 روز هر چند اين 85 روز براي ما هشتاد و پنج سال شد و گاهي ميگويم هشتاد و پنج سال دوري از آقا جابر برايم كافي است كه ناگهان صداي هستي مانند رفتن ناگهاني تو مرا به خود ميآورد به گزارش خبرگزاري فاتقديم قطعه سرنوشت به زندهياد ناصر عبداللهي
تقديم قطعه سرنوشت به زندهياد ناصر عبداللهي عمران طاهري خواننده موسيقي پاپ با انتشار يك قطعه آن را به زنده ياد ناصر عبداللهي خواننده جنوبي كشورمان تقديم كرد به گزارش خبرگزاري مهر در اين تك آهنگ كه با عنوان سرنوشت به مناسبت هفتمين سال درگذشت زندهياد ناصر عبداللهي منتشر شدهعضو كميسيون عمران مجلس خبر داداختصاص 2500 ميليارد تومان از بودجه عمراني به بنياد مسكن
عضو كميسيون عمران مجلس خبر داداختصاص 2500 ميليارد تومان از بودجه عمراني به بنياد مسكن عضو كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي گفت براي رفع مشكلات روستاهاي كشور 2 هزار و 500 ميليارد تومان از بودجه عمراني كشور به اين امر اختصاص يابد به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان قائمشهر كمال علي-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها