تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):همه خوبى‏ها با عقل شناخته مى‏شوند و كسى كه عقل ندارد، دين ندارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819546596




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كتاب‌هاي آموزشي براي پدر و مادرها بنويسيد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: كتاب‌هاي آموزشي براي پدر و مادرها بنويسيد
پيشنهاد يك نويسنده كودك و نوجوان اين است كه كتاب‌هاي آموزشي ويژه پدر و مادرها هم نوشته شود؛ زيرا مواد درسي و شيوه‌هاي آموزشي تغيير كرده و پدر و مادرها، شيوه جديد را نمي‌شناسند. خوب است كتاب‌هايي منتشر شود كه به پدر و مادرها بگويد چگونه مي‌توانند به فرزندانشان در يادگيري بهتر دروس كمك كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر، حسين فتاحي، نويسنده كودك و نوجوان، كتاب‌هاي كمك آموزشي را به دو دسته تقسيم و بيان كرد: يك دسته كتاب‌هاي آموزشي كه اصطلاحا، «حل‌المسائل» ناميده مي‌شوند، نه تنها فايده‌اي براي دانش‌آموزان ندارند كه قدرت تحليل و تمركز بر موضوعات درسي را از آنها گرفته و بچه‌ها را به تنبلي عادت مي‌دهند. اين‌گونه كتاب‌ها بسيار خطرناك هستند؛ چرا كه لقمه را مي‌جوند و در دهان دانش‌آموز مي‌گذارند، بدون اين‌كه به او فرصت دهند تا فكر كند و به دنبال راه حل بگردد.

نويسنده مجموعه داستان‌هاي «پيامبران» بخش ديگري از كتاب‌هاي آموزشي را كتاب‌هايي سودمند دانست و افزود: اما كتاب آموزشي به معني حل‌المسائل نيست. گاهي اين كتاب‌ها چون يك مربي رفتار مي‌كنند؛ به اين معني كه كلمات كليدي را استخراج مي‌كنند و توضيح مي‌دهند. اگر انتخاب اين‌گونه كتاب‌هاي آموزشي، آگاهانه باشد و طرز استفاده از آن به بچه‌ها آموزش داده شود، مي‌تواند به يادگيري بهتر بچه‌ها كمك كند.

فتاحي پيشنهاد داد: كتاب‌هاي آموزشي ويژه پدر و مادرها هم نوشته شود. چرا كه مواد درسي و شيوه‌هاي آموزشي تغيير كرده و پدر و مادرها، شيوه جديد را نمي‌شناسند. خوب است كتاب‌هايي تأليف و منتشر شود كه به پدر و مادرها بگويد چگونه مي‌توانند به فرزندانشان در يادگيري بهتر دروس كمك كنند. از سوي ديگر نوع و شيوه كتاب‌هاي آموزشي مي‌تواند تغيير كند. امروز بسياري مفاهيم را در قالب داستان و به شيوه غيرمستقيم مي‌توان به بچه‌ها آموزش داد.

اين نويسنده كودك و نوجوان وجود جشنواره‌هايي چون جشنواره كتاب‌هاي آموزشي رشد را مؤثر دانست و افزود: اگر برگزاركنندگان جشنواره‌هايي اين‌چنين، تعريف درست و هدف مشخصي از جشنواره و كتاب آموزشي داشته باشند مي‌توانند به دانش‌آموزان كمك كنند تا مطالب درسي خود را بهتر فرا گيرند و چه خوب كه اين جشنواره‌ها شيوه‌هاي جديد آموزشي را معرفي و تبليغ كنند.

به گفته حسين فتاحي، امروز پدر و مادرها فرصت نظارت بر فرزندانشان را ندارند و دل خود را به كتاب‌هاي آموزشي خوش كرده‌اند و فكر مي‌كنند اين كتاب‌ها، جاي خالي آنها را پر مي‌كند. از سوي ديگر نخستين و جدي‌ترين كتابي كه بيشتر بچه‌ها با آن سروكار دارند كتاب درسي و به دنبال آن كتاب‌هاي كمك درسي است؛ چه خوب كه نظارت جدي‌تري بر تأليف و انتشار اين كتاب‌ها وجود داشته باشد.

كد خبر: 2199868

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۱۳:۱۵

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن