تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819573988




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كوتاه آموزشي


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه آموزشي
وزارت علوم: دانشگاه ها به افراد حقيقي و حقوقي بدهكاري سنگين دارند

معاون اداري مالي وزارت علوم با اشاره به بدهي سنگين دانشگاه ها به افراد حقيقي و حقوقي، از علت افزايش و كاهش بودجه دانشگاه ها، بدهكاري مراكز آموزش عالي به پيمانكاران و كسري بودجه دانشگاه ها، گفت.

محمد حسين اميد - عضو هيأت علمي دانشگاه تهران و معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دررگفتگوبا مهر با بيان اين كه سالي كه به پايان آن نزديك مي شويم براي آموزش عالي كشور از نظر اعتبارات مالي سال بسيار بدي بود، ادامه داد: البته ما در جريان مشكلات دولت هستيم، متاسفانه سال گذشته هم براي دانشگاه ها سال بدي بود و فكر مي كنم آموزش عالي در ميان دستگاه هاي دولتي بدترين وضعيت را داشت.

وي نتيجه اين تجميع و مشكلات مالي را بدهي سنگين دانشگاه ها به افراد حقيقي و حقوقي اعلام كرد و گفت: در هزينه هاي جاري، دانشگاه ها نزديك به يك هزار ميليارد تومان به افراد حقيقي و حقوقي، دستگاه ها، آب، برق، گاز و شركتهاي طرف قراردادشان بدهكار هستند. در بخش عمراني هم سال گذشته تخصيص ها در حد 10 درصد بود و پروژه ها راكد شد و دانشگاه ها مبلغ 300 ميليارد تومان به پيمانكاران بدهكار هستند.

به گفته اميد، 90 درصد اين كسري بودجه مربوط به سال 91 و 10 درصد آن مربوط به سال 90 است. اين مقام مسئول وزارت علوم، درباره شرايط مالي سه ماهه آخر امسال دانشگاه ها، اظهار داشت: امسال حدود 20 تا 30 درصد به بدهي دانشگاه ها افزوده مي شود و در سه ماهه سوم نيز به جاي اينكه 75 درصد بودجه خود را دريافت كنند تاكنون 60 درصد بودجه به دانشگاه ها اختصاص يافته و در واقع هنوز 15 درصد عقب هستند.

جزئيات تكميل ظرفيت كنكور 92 در رشته هاي پيام نور و غيرانتفاعي ها

جزئيات ثبت‌نام و انتخاب رشته براي شركت در مرحله تكميل ظرفيت و گزينش رشته‌هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي (پذيرش با سوابق تحصيلي) بهمن ماه سال 92 اعلام شد .

به گزارش مهر، داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 92 ثبت‌نام كرده (اعم از اين كه در جلسه آزمون حاضر بوده يا نبوده‌اند) و همچنين متقاضياني كه در آزمون فوق ثبت‌نام نكرده اند مي توانند در اين مرحله تكميل ظرفيت شركت كنند.

با توجه به اينكه ظرفيت پذيرش دانشجو بعضي از مراكز يا واحدهاي آموزشي دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي، پس از اعلام نتايج نهايي كنكور 92 اعلام شده است، جدول كدرشته محل هاي تكميل ظرفيت اين رشته ها ديروز بر روي سايت سازمان سنجش منتشرشد.

در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، قبولي قبلي آنان «كان‌لم يكن» تلقي خواهد شد. لذا به پذيرفته‌شدگان تأكيد مي‌شود، در تكميل فرم تقاضانامه شركت در گزينش رشته‌هاي تحصيلي دقت كافي مبذول دارند، در غير اينصورت هيچگونه اعتراضي قابل قبول نخواهد بود. در صورت قبولي نهايي اين دسته از داوطلبان در اين گزينش، با آنان همانند دانشجوي انتقالي رفتار خواهد شد.

آغاز ثبت نام پذيرش كارداني نظام مهارتي دانشگاه علمي كاربردي از فردا

ثبت نام براي پذيرش دوره كارداني فني و كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي بهمن ماه 92 دانشگاه جامع علمي كاربردي از روز چهارشنبه 27 آذر 92 آغاز مي شود و تا روز سه شنبه سوم دي ماه پايان مي پذيرد .

به گزارش مهر، پذيرش دوره كارداني فني و كارداني حرفه اي نظام آموزش مهارتي بهمن ماه 92 دانشگاه علمي كاربردي در چهار گروه آموزشي شامل گروه صنعت، كشاورزي، مديريت و خدمات اجتماعي و همچنين فرهنگ و هنر براي 330 كد رشته و 5 هزار و 112 كد رشته محل انجام مي گيرد.

ثبت نام براي پذيرش در اين دوره از طريق شبكه اينترنتي سازمان سنجش انجام مي شود و گزينش دانشجو در هر يك از كد رشته هاي تحصيلي بر اساس معدل مندرج در گواهينامه ديپلم، نوع ديپلم، سهميه هاي آزاد، شاغل، رزمنداگان و بومي بودن بر اساس ضوابط صورت مي گيرد.

كاهش اعتبار عمراني آموزش و پرورش در بودجه 93

رئيس سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس كشور از كاهش بودجه اين سازمان در لايحه پيشنهادي بودجه خبر داد و گفت: اين اعتبار در لايحه پيشنهادي بودجه 93، به 830 ميليارد تومان كاهش يافته است.

مرتضي رئيسي در گفتگو با مهر گفت: اعتبارات عمراني كشور در لايحه بودجه 93 كه به مجلس پيشنهاد شده، كاهش يافته و به فراخور اين كاهش، بودجه عمراني آموزش و پرورش نيز كاهش يافته است.

به گفته وي، اعتبار عمراني مصوب آموزش و پرورش براي سال جاري 1380 ميليارد تومان بود كه اين اعتبار در بودجه پيشنهادي دولت در سال 93 به 830 ميليارد تومان كاهش يافته كه اين موضوع تاثيرگذار در اجراي پروژه هاي نيمه تمام عمراني آموزش و پرورش خواهد بود.

رئيسي درباره تعداد پروژه هاي نيمه تمام آموزشي گفت: در حدود شش هزار پروژه نيمه تمام آموزشي و ورزشي در سطح كشور وجود دارد كه براي تكميل اين پروژه ها نيازمند سه هزار ميليارد تومان اعتبار هستيم. از سوي ديگر از تمامي خيران سراسر كشور براي كمك به سازمان نوسازي دعوت به عمل مي آوريم تا هر چه سريعتر پروژه هاي روي زمين مانده به اتمام برسد.



سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن