واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: حذف رديف بودجه جوانان از دستگاهها تمام برنامههاي جوانان را ابتر ميگذارد
سرپرست معاونت فرهنگي و امور جوانان استان آذربايجان شرقي با انتقاد از حذف ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه از لايحه بودجه 93 گفت: حوزه جوانان يك حوزه فرابخشي است و با حوزه ورزش متفاوت است. از اين رو نيازمند تقسيم كار بين دستگاههاي مختلف است و ناديده گرفتن ماده 41 در لايحه بودجه 93 باعث ميشود تا تمام برنامههاي جوانان ابتر بماند.
ليلا جاويدان در گفتوگو با خبرنگار«جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، افزود: در نشستي كه با گودرزي، وزير ورزش و جوانان داشتيم ايشان نگاه فرابخشي به مقوله جوانان داشتند و تاكيدشان به جاي برنامههاي تجمعي و همايشي بر روي برنامههاي راهبردي و استراتژيك بوده است.
وي با اشاره به برنامههاي استان آذربايجان غربي متناسب با رويكردهاي وزارت ورزش و جوانان، اظهاركرد: در ستادهاي ساماندهي براساس شاخصهاي 17 گانه ساماندهي جوانان، شرح وظايف دستگاههاي دولتي و غيردولتي در حال تدوين است و تا كنون در چهار حوزه تقسيم كارها صورت گرفته و برنامهها به دستگاهها ابلاغ شده تا مطابق آن فعاليت داشته باشند.
جاويدان با انتقاد از حذف ماده41 در لايحه بودجه 93 افزود: از آنجايي كه حوزه جوانان فرابخشي است بايد در بودجه دستگاهها بحث جوانان ديده شود تا از طريق وظايفي كه شوراي عالي جوانان تعيين ميكند آنها بتوانند برنامهها را اجرايي كنند. حذف اين ماده تمام برنامههاي وزارت ورزش و جوانان را نيمه كاره ميگذارد.
وي تصريح كرد: ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه دستگاهها را موظف ميكرد كه در ذيل بودجه سنواتي خود با توجه به سند منشور جوانان مبلغي را به ساماندهي امور جوانان اختصاص دهند.
سرپرست معاونت فرهنگي و امور جوانان استان آذربايجان شرقي با اشاره به پيشنهادهايي كه به وزير ورزش و جوانان ارائه كردهاند، ادامه داد: درباره تقسيم كارها و چگونگي ابلاغهاي تخصصي امور به دستگاهها پيشنهادهايي به وي داده شده است، همچنين مساله ديگري كه با وزير جوانان در ميان گذاشتهايم مساله حضور استاندار به شكل قطعي در جلسات ستاد ساماندهي است تا تصميمگيريها بهتر ابلاغ و پيگيري شوند.
وي با اشاره به برنامههاي پيش روي استان در بحث ازدواج نيز افزود: طرح آموزشهاي پيش از ازدواج به شكل پايلوت در تمام شهرستانها در حال اجراست و سلسله همايشهايي را به صورت جشنواره در دستور كار قرار دادهايم و تا كنون 20 كارگاه آموزشهاي پيش از ازدواج برگزار شده و تا پايان سال 20 كارگاه ديگر در برنامههاي استان آذربايجان شرقي خواهد بود.
جاويدان با بيان اين كه با مذاكره با بانكهاي عامل پيگير وام ازدواج پشت نوبت هستيم، اظهار كرد: در هفته ازدواج از طريق صندوق مهر امام رضا (ع) كه جزء بانكهاي عامل نيز نبوده است به هزار و ششصد نفر از افراد پشت نوبت وام ازدواج پرداخت شد و با مذاكرات پيش رو با بانكهاي عامل به دنبال رفع مشكلات ديگر ثبتنام كنندگان نيز هستيم.
انتهاي پيام
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]