واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بخشي از هدفگذاريهاي بودجهاي جوانان با كدخدامنشي محقق ميشود
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: ما افزوده شدن يك سري بندها را به ماده 41 قانون برنامه پنجم توسعه در لايحه بودجه 93 به عنوان بندهاي الحاقي به كميسيون تلفيق- كه متشكل از كميسيون برنامه و بودجه و نمايندگان كميسيونهاي ديگر است- پيشنهاد ميكنيم.
دكترمحمود گلزاري در گفتوگو با خبرنگار سرويس «جوانان» ايسنا، افزود: كل بودجه كشور بنا به گفته دكتر نوبخت- معاون برنامهريزي و نظارت راهبردي- در سال آينده انقباضي و كم شده است و بودجه وزارت ورزش و جوانان از 490 ميليارد تومان به 386 ميليارد تومان رسيده و 21 درصد كاهش يافته است.
وي با بيان اين كه بودجه به دو دسته عمراني و جاري تقسيم ميشود، گفت: بودجه جاري ما نسبت به سال 92 از 115 ميليارد تومان به 140 ميليارد تومان افزايش يافته است و امتياز بودجه جاري اين است كه دست مسوولان براي خرج كردن آن باز است و85 تا صد درصد آن را ميتوان خرج كرد.
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه اظهار كرد: ما نميتوانيم با بودجه اختصاصي وزارت ورزش و جوانان براي چند ميليون نفر شغل ايجاد كنيم. اين وزارتخانه بايد با بودجه خود وزارتخانه و سازمانهاي ديگر را فعال كند و به حوزه جوانان آنها جهت بدهد. به عنوان نمونه وزارت علوم، بودجهاي دارد و اردوهاي دانشجويي در زمينههايي مانند فرهنگي و علمي برگزار ميكند. وزارتخانههاي آموزش و پرورش و بهداشت و بسيج نيز در اين زمينهها بودجههايي دارند.
گلزاري افزود: اگر نهادي مانند وزارت ورزش و جوانان نباشد كه اولويت فعاليتها را با توجه به نيازهاي كنوني جوانان و آسيبها مشخص كند، دستگاههاي ديگر بودجه خود در حوزههاي مرتبط با جوانان بدون هماهنگي با يكديگر خرج ميكنند و يكي قويتر و ديگري ضعيفتر اين كار را انجام ميدهد.
وي تاكيد كرد: كار ما اين نيست كه خودمان بودجه خرج كنيم. ما از بودجه خود بايد براي كارهايي مانند انجام مطالعه دقيق درباره اولويتها استفاده كنيم و با سازمانها تماس داشته باشيم و از طريق ستاد ملي ساماندهي دور يك ميز بنشينيم و بودجه دستگاهها را در يك مسير قرار دهيم و اقدامات آنها را پيگيري كنيم.
گلزاري در پايان گفت: هدف فعال كردن، هماهنگسازي سازمانها و پيگيري و ارزيابي بودجه آنهاست و ما ميتوانيم بخشي از اين اهداف را با بودجه وزارت ورزش و جوانان انجام دهيم و بخش ديگر را با كدخدامنشي محقق كنيم. به عنوان نمونه ارتباط نزديك و دوستانه من با وزير آموزش و پرورش باعث شود درباره اولويتهاي آموزش و پرورش به توافق برسيم. اين گونه اقدامات نيازمند تلاش است و چندان به بودجه نياز ندارد؛ البته براي مطالعات، هماهنگي بين دستگاهها و جمع كردن مديران و تشكيل كارگروه نياز به بودجه داريم.
به گزارش ايسنا، در بخشي از ماده41 قانون برنامه پنجم توسعه دستگاهها موظف ميشوند كه در ذيل بودجه سنواتي خود با توجه به سند منشور جوانان مبلغي را به ساماندهي امور جوانان اختصاص دهند.
انتهاي پيام
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]