محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826166673
درباره فيلمهاي خاص پس از راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم دبير جشنواره فيلم فجر:
واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: درباره فيلمهاي خاص پس از راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم دبير جشنواره فيلم فجر:
عليرضا رضاداد دبير سي و دومين جشنواره فيلم فجر تصميمگيري درباره برخي فيلمهاي خاص را كه متقاضي حضور در اين دوره هستند به بعد از پايان كار هيات انتخاب موكول كرد.
عليرضا رضاداد دبير سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر در حاشيه اختتاميه جشنواره سينماحقيقت درباره حضور دو فيلم «زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو» ساخته روح الله حجازي و «ماهي و گربه» ساخته شهرام كرمي در جشنواره گفت: تكليف كاملا روشن است و هيات انتخاب در حال بازبيني فيلم ها است اما هنوز بازبيني همه فيلم ها به پايان نرسيده و ما هم گفته ايم هنوز هيچ جمع بندي براي هيچ فيلمي نداريم و پس از پايان كار هيات انتخاب جمع بندي نهايي را انجام خواهيم داد.
دبير سي و دومين جشنواره فيلم فجر درباره تعيين تكليف فيلم هاي كنار گذاشته از دوره قبلي فجر كه به لحاظ محتوايي اجازه حضور در جشنواره را پيدا نكرده بودند نيز خاطرنشان كرد: هر فيلمي كه به دبيرخانه جشنواره ارسال مي شود در ابتدا مورد بررسي قرار مي گيرد كه آيا پروانه ساخت يا نمايش دارد يا خير. از سويي ديگر هيچكدام از ما اين مجوز را نداريم كه بر اساس پيش داوري يا داوري خود و ديگري آثاري را كه به هيات انتخاب سال قبل ارائه شده است، به داشتن اشكالات مضموني منتسب كنيم.
وي افزود: مرجع رسمي ما در اين حوزه اداره كل نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد است بنابراين نمي گوييم دليل انتخاب نشدن اين آثار در سال هاي گذشته حتما مسايل مضموني بوده است. ممكن است فيلمي در مقايسه با ساير فيلم ها در اولويت انتخاب قرار نگرفته باشد يا ممكن است در آن مقطع اشكال مضموني هم داشته باشد و بعد آن اشكال رفع و پروانه نمايش گرفته باشد و يا حتي آقايان بعدا متوجه شده باشند كه آن اصلا اشكال نبوده و به فيلم پروانه داده باشند حتي ممكن است فيلم كامل نشده به هيات انتخاب فجر رسيده باشد اما بعدها تكميل شده باشد. چنانكه امسال هم ممكن است فيلم هايي ارايه شوند و تا آخرين مهلت حضور در جشنواره نتوانند كامل شوند در نتيجه شانس حضور در فجر امسال را از دست بدهند و سال ديگر نسخه كامل يا متفاوت اثر ارايه شود.
رضاداد اظهار كرد: مقرراتي كه براي جشنواره امسال تدوين شده بر اين پايه استوار است كه سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر اولين ميزبان نمايش فيلم هاي محصول سال 1392 باشد البته فيلمي كه سال گذشته نتوانسته مراحل تكميلي خود را به پايان برساند و در سال 92 موفق به انجام اين كار شده باشد از نظر ما محصول سال 92 خواهد بود و صاحب اثر مي تواند براي حضور در جشنواره فرم پر كند البته موارد استثنايي هم مانند فيلم «به رنگ ارغوان» در گذشته وجود داشته كه دبير با استفاده از اختيارات خودش كه در مقررات پيش بيني شده براي آنها تعيين تكليف مي كند و كار پيچيده اي نيست و مسبوق به سابقه هم هست.
دبير سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر توضيح داد: طبق روال پيش بيني شده وقتي هيات انتخاب فيلم هاي شركت كننده را بازبيني مي كنند جلسه اي براي مشخص شدن وضعيت آثار مي گذارند بنابراين فيلمي ممكن است در يك موقعيت هايي نمايش داده شود و با بخشي از رويه معمول جشنواره هماهنگ نباشد. به همين جهت براي آن فيلم با توجه به وضعيت ساير فيلم ها ممكن است يك تصميم گرفته شود اين هم مسبوق به سابقه است و مسئله جديدي نيست. نتيجه اينكه براي هر فيلم به تناسب سبد سينما در هر سال تصميم گرفته مي شود.
وي خاطرنشان كرد: هيات انتخاب بايد كار خود را به اتمام برساند و بعد بر اساس جمع بندي كه دارد در همه موارد تصميم گيري كند البته مواردي هم هست كه يا ابهام برانگيز است و يا نيازمند اخذ تصميم است كه اختيار آن بر عهده دبير جشنواره است بنابراين آن جا بر اساس وضعيتي كه هر فيلم دارد بهترين تصميم را مي گيريم.
قانون، قانون است
رضاداد در پاسخ به اين كه اين همان بخشي است كه مي گوييد قانون هم ممكن است استثنا داشته باشد؟ گفت: من گفتم قانون، قانون است و در هر قانوني هم موارد استثنا هم پيش بيني شده است. هيچ قانوني بدون پيش بيني شرايط مختلف وضع نمي شود و براي هر شرايطي در قانون ها قاعدتا پيش بيني هاي لازم براي موارد استثنا انجام شده است.
دبير سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر در پاسخ به اين سوال كه امسال جزو معدود سال هايي است كه جشنواره علاوه بر كميت، فيلم هاي با كيفيتي هم دارد و آيا اين موضوع شما را وسوسه نخواهد كرد كه دوباره شاهد رقابت 30 فيلم در جشنواره باشيم؟ گفت: ما هم مي خواهيم جشنواره اي استاندارد داشته باشيم اما تا زماني كه هيات انتخاب كارش تمام نشود و من يك گزارش دقيق راجع به فيلم ها از انتخاب نداشته باشم واقعا نمي توانم تصميم بگيرم. هيات انتخاب هم در حال حاضر نمي تواند هيچ تصميمي بگيرد و بايد به اين سئوال پس از پايان بازبيني ها نظر داد.
سياست ما افزايش بي دليل فيلم هاي مسابقه نيست
رضاداد تاكيد كرد: هيات انتخاب در حال حاضر حدود 50 فيلم را بازبيني كرده است ولي بايد بازبيني ها تمام شود. در دوره هاي قبل هم معمولا به اين شكل بوده است كه وقتي بازبيني ها تمام مي شود جلسه اي با هيات انتخاب مي گذاشتند و هيات انتخاب هم يك تصوير كلي براي خودش ايجاد مي كرد كه امسال وضعيت سينما به چه صورت است و براساس آن تصوير بهترين تصميم را مي گرفتند. تاكيد ما بر اين است تا آخر آذر نسخه ها ارايه شود تا ما بتوانيم بر اساس زمان بندي نسخه كامل فيلم ها را تا 20 دي در اختيار داشته باشيم و جدول فجر را ببنديم. ما وقتي مي توانيم تعداد دقيق فيلم هاي بخش مسابقه را اعلام كنيم كه نتيجه كار هيات انتخاب را بدانيم ولي سياست ما افزايش بي دليل تعداد فيلم هاي مسابقه نيست.
وي همچنين درباره مشكل تردد اهالي رسانه به سينماي رسانه و حضور افراد غير رسانه اي در كاخ جشنواره گفت: من بعد از اينكه آمار كارت هاي صادر شده در دو سال گذشته سينماي رسانه ها را در مهرماه گرفتم دقيقا تحليلم از اين اطلاعات همين بود كه دوستان رسانه اي به آن اشاره كردند. اين موضوع را اعلام هم كردم كه ما با رسانه ها و به ويژه رسانه هاي حرفه اي هيچ مشكلي نداريم. متاسفانه بخشي مهمي از مشكل در درون خود سازمان برگزاري است و اعلام هم كردم كه ما بايد از خودمان شروع كنيم.
ساماندهي حضور افراد در كاخ جشنواره
رضاداد اظهار كرد: ما براي آنكه بتوانيم از خودمان شروع كنيم بايد ابتدا رسانه هاي غيرمرتبط را از رسانه هاي مرتبط جدا و سپس حجم درخواست رسانه هاي مرتبط را ارزيابي مي كرديم و به تناسب ظرفيت و تقاضا براي رسانه هاي مرتبط در دسته بندي هاي گوناگون كه وجود دارد مثل خبرگزاري ها، سايت هاي تخصصي، سايت هاي عمومي داراي بخش هنر و ادب و سينما، روزنامه هاي تخصصي، روزنامه هاي عمومي داراي صفحه هنر و ادب و سينما، راديو، تلويزيون و ساير طبقه بندي هاي مر تبط ظرفيت و سهمي متناسب با رفع تمام نيازهاي آنها تعيين مي كرديم.
دبير جشنواره فيلم فجر بيان كرد: اين كار قبل از دريافت اطلاعات مربوط به حداكثر تقاضاها امكان پذير نبود و ممكن بود ما را بر اساس اطلاعات قبل به اشتباه بيندازد لذا همكاران در روابط عمومي سايتي را طراحي كردند تا بتوانيم اين رفتار حرفه اي را ساماندهي كنيم و رسانه ها در آنجا ثبت نام كنند و بعد هم از طريق سردبيران و مسئولانشان تاييد بشوند تا ما بتوانيم فايل رسانه هاي حرفه اي سينما را از طريق اين طبقه بندي سازماندهي كنيم و خيالمان راحت شود كه آنها در محيطي حرفه اي و با آرامش مي توانند كارشان را انجام دهند و سپس بعد از انتخاب فيلم ها برويم سراغ بخش اصلي ديگر كاخ جشنواره كه هنرمندان و صاحبان آثار و عوامل فيلم ها هستند و اگر ظرفيت باقي ماند در اختيار ديگراني قرار دهيم كه شايسته حضور در جمع رسانه ها و جامعه هنري باشند.
ثابت مي كنيم تقصير از رسانه ها نبوده است
وي خاطرنشان كرد: ما با حسن نيت كامل بنا را بر اين گذاشتيم كه همه شائبه هاي رسانه اي را در خصوص حضور افراد غيرمرتبط برطرف كنيم. اكثر رسانه ها از اين موضوع استقبال كردند و تنها چند نگاه محدود مثبت انديشي نكردند. ما به دوستانمان عرض كرديم كار خودتان را بكنيد آنها هم متوجه مي شوند كه اين كار مثبت و يك رفتار حرفه اي است. ما فكر مي كنيم كاري را كه درست است انجام مي دهيم و حتما نتايج مثبت آن نشان مي دهد كه اين كار درست بوده است و با استقبال هم كه مواجه شد و همه دوستان هم ثبت نام كردند معلوم شد درست بوده و از يكي دو روز آينده كار تفكيك افراد مرتبط با توجه به طبقه بندي كه وجود دارد انجام خواهد شد.
رضاداد همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا مي شود اين قول را از او گرفت كه امسال ديگر شاهد حضور خانواده ها و افرادي بي ارتباط با سينما و رسانه در سالن رسانه ها نباشيم؟ گفت: ما بايد سيستم را اصلاح مي كرديم كه كرديم. اين كار را كرديم كه گناه اين موضوع گردن رسانه ها نيافتد و خودم اولين كسي بودم كه در تحليل هايم اظهار كردم كه حدس مي زنم اين ماجرا متعلق به رسانه ها نيست. ما حتما به دنبال اين هستيم كه اشكالات سابق را برطرف كنيم. از سويي ديگر آقاي داروغه زاده و ساير دوستان كه قرار است آنجا حضور پيدا كنند تاكيد دارند كه همه قواعد را رعايت كنند. اگر اشكالي هم ايجاد شد دوستان حضور دارند و حتما برطرف مي كنند. شما و ساير دوستان هم در رسانه ها لطف كنيد و از همين حالا براي كمك به همديگر براي برگزاري اين بخش از جشنواره ياري رسانيد. اين جشنواره متعلق به همه هنرمندان، سينماگران و همه مردم علاقمند است و ما مشغول نمايندگي از همه صاحبان و مخاطبان جشنواره هستيم.(مهر)
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 167]
صفحات پیشنهادی
دبير جشنواره فيلم فجر: درباره فيلمهاي خاص پساز راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم
دبير جشنواره فيلم فجر درباره فيلمهاي خاص پساز راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم عليرضا رضاداد دبير سيودومين جشنواره فيلم فجر تصميمگيري درباره برخي فيلمهاي خاص را كه متقاضي حضور در اين دوره هستند به بعد از پايان كار هيات انتخاب موكول كرد به گزارش مهر عليرضا رضا داد دبير سي ودرباره فيلمهاي خاص پس از راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم/ پايان بينظمي در كاخ جشنواره
درباره فيلمهاي خاص پس از راي هيات انتخاب تصميم ميگيريم پايان بينظمي در كاخ جشنواره عليرضا رضاداد دبير سي و دومين جشنواره فيلم فجر تصميم گيري درباره برخي فيلمهاي خاص را كه متقاضي حضور در اين دوره هستند به بعد از پايان كار هيات انتخاب موكول كرد به گزارش خبرنگار مهر عليرضا رضرضاداد: درباره فيلمهاي خاص بعد از هيات انتخاب تصميم ميگيريم
رضاداد درباره فيلمهاي خاص بعد از هيات انتخاب تصميم ميگيريم دبير سيودومين دوره جشنواره فيلم فجر درباره وضعيت دو فيلم زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو و ماهي و گربه گفت منتظريم كار هيات بازبيني فيلمها به طور كامل تمام شود تا جمعبندي نهايي را انجام بدهيم پنجشنبه 28 آذر 1مدير دبيرخانه جشنواره فجر خبر داد:هيات انتخاب فجر 92 فيلم را بازبيني كرد
مدير دبيرخانه جشنواره فجر خبر داد هيات انتخاب فجر 92 فيلم را بازبيني كرد هيات انتخاب بخش سينماي ايران سي و دومين جشنواره بين المللي فليم فجر تاكنون 92 فيلم را بازبيني كردند به گزارش خبرگزاري فارس سيمون سيمونيان مدير دبيرخانه جشنوارهي سي و دوم فيلم فجر با اشاره به اينكه مهلت تبازبيني فيلمهاي افخمي، عسگرپور و عطاران توسط هيات انتخاب فجر
بازبيني فيلمهاي افخمي عسگرپور و عطاران توسط هيات انتخاب فجر هيات انتخاب سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر آثار بهروز افخمي محمدمهدي عسگرپور و رضا عطاران را بازبيني كردند به گزارش خبرنگار مهر هيات انتخاب سي و دومين جشنواره بين المللي فيلم فجر متشكل از ابراهيم داروغهزادههيات انتخاب جشنواره فيلم فجر تمشك را ميبينند
هيات انتخاب جشنواره فيلم فجر تمشك را ميبينند دستاندركاران ساخت تمشك تا فردا 30 آذرماه نسخه اوليه اين فيلم را به دفتر جشنواره فيلم فجر ارائه ميكنند ساسان سالور تهيه كننده اين فيلم به خبرنگار مهر گفت تدوين فيلم توسط هايده صفي ياري به پايان رسيده است و به زودي صداگذاري آغازمديراجرايي جشنواره فيلم فجر اعلام كرد:نيمي از فيلمهاي بازبيني شده فيلم اولي بودند/ بازبيني 81 فيلم تا پايان
مديراجرايي جشنواره فيلم فجر اعلام كرد نيمي از فيلمهاي بازبيني شده فيلم اولي بودند بازبيني 81 فيلم تا پايان آذر نيمي از فيلمها بازبيني شده توسط هيات انتخاب بخش سينماي ايران فيلم اولي هستند به گزارش خبرگزاري فارس مسعود احمديان مدير اجرايي سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلم فجرابهام در وضعيت حضور فيلمهاي «زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو» و «ماهي و گربه» در جشنواره فيلم فجر دبير جشنوار
ابهام در وضعيت حضور فيلمهاي زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو و ماهي و گربه در جشنواره فيلم فجر دبير جشنواره فجر با اين دو فيلم چه ميكند فيلمهاي زندگي مشترك آقاي محمودي و بانو و ماهي و گربه وضعيت نامشخصي براي حضور در بخش اصلي جشنواره فيلم فجر دارند هر سال در آستانه بعضو هيات انتخاب چهارمين جشنواره ملي فيلم كوتاه حسنات اصفهان خبرداد: بيش از سه هزار اثر به دبيرخانه چهارمين جشن
عضو هيات انتخاب چهارمين جشنواره ملي فيلم كوتاه حسنات اصفهان خبرداد بيش از سه هزار اثر به دبيرخانه چهارمين جشنواره ملي فيلم كوتاه حسنات اصفهان ارسال شده است جشنواره ملي فيلم كوتاه حسنات تنها جشنوارهاي است كه درحال حاضر هيچ وابستگياي به زرق و برقهاي دنيا ندارد واميدواريم با همتدرحاشيه نشست هيات انتخاب بخش بين الملل با دبيرجشنوارهجشنواره فجر و چرخي كه سيسال است دوباره اختراع ميشود
درحاشيه نشست هيات انتخاب بخش بين الملل با دبيرجشنوارهجشنواره فجر و چرخي كه سيسال است دوباره اختراع ميشود دركشوري كه دانشمندانش غني سازي مي كنند جاندار به فضا پرتاب مي كنند موشكهاي داخلي ترس براندام دشمنان انداخته در عرصه فرهنگ هنوز در ابتدايي ترين موضوع مثل بخش بين الملل يك جش«رستاخيز» احمدرضا درويش را هيات انتخاب جشنوارهي فيلم فجر ديد
رستاخيز احمدرضا درويش را هيات انتخاب جشنوارهي فيلم فجر ديد هيات انتخاب مسابقه سينماي ايران سوداي سيمرغ سي و دومين جشنواره بينالمللي فيلم فجر در شب اربعين فيلم رستاخيز به كارگرداني احمدرضا درويش را بازبيني كرد به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا داستان رستاخيز-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها