واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس انجمن علمي مددكاري هشدار داد: شيوع بيماري زگيل تناسلي/ حداقل يك ميليون نفر به اين بيماري مبتلا شدهاند
بيماري زگيل تناسلي دوره سختي دارد و تنها راه مقابله با اين بيماري پيشگيري است / بايد سريعا از خارج واكسن تهيه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زيرا همه در معرض خطر هستند. رئيس انجمن علمي مددكاري هشدار داد: شيوع بيماري زگيل تناسلي/ حداقل يك ميليون نفر به اين بيماري مبتلا شدهاند
ايلنا: رئيس انجمن مددكاري از شيوع بيماري خطرناكي به نام زگيل تناسلي خبر داد. به گفته وي تا كنون حدود ۱ ميليون نفر به آن مبتلا شدهاند و هيچ درماني براي آن وجود ندارد.
"مصطفي اقليما"، مددكار اجتماعي و رئيس انجمن علمي مددكاران اجتماعي، در پاسخ به سوال خبرنگار ايلنا در مورد اين مسئله كه چه بيماريهاي مقاربتي به جز ايدز اكنون در بين مردم رواج دارد گفت: بيماريهاي عفوني وجود دارند اما قابل درمان هستند و بيماريهايي مانند سفليس هم كه ديگر تقريبا ريشه كن شدهاند. بيماري كه امروز بسيار رواج پيدا كرده است و از ايدز هم خطرناكتر است بيماري زگيل تناسلي است.
وي ادامه داد: در اين بيماري زگيلهايي بر روي آلت تناسلي ايجاد ميشود و در حين مقاربت جنسي به سرعت منتقل ميشود. اين زگيلها سبب عفونت وسرطان ميشود و افراد مبتلا همچنين نميتوانند ديگر بچه دار شوند.
اقليما افزود: اين بيماري درمان سختي دارد و تنها راه مقابله با اين بيماري پيشگيري است و آن هم فقط توسط واكسن انجام ميشود. البته حتي يك عدد هم از اين واكسن در ايران موجود نيست و افراد بايد آن را از خارج از كشور تهيه كنند.
اين مددكار اجتماعي گفت: بعضي آقايان براي درمان اين بيماري ليزر درماني ميكنند اما فايدهايي ندارد و پس از ۱۰ روز تا يك ماه دوباره باز ميگردد. بعضي از متخصصين طب سنتي هم ميگويند كه شايد سه بار استفاده از داروي نظافت باعث درمان آن شود كه اين امر از لحاظ علمي ثابت نشده است.
اقليما ادامه داد: ظرف يك سال گذشته اين بيماري به شدت شيوع يافته است و چون از راه مقاربت انتقال پيدا ميكند سرعت شيوع آن بسيار زياد است. سال گذشته روزانه ۱ تا ۲ نفر مبتلا به من مراجعه ميكردند در حالي كه امسال روزي ۱۰ الي ۱۵ آقا كه به اين بيماري مبتلا هستند به من مراجعه ميكنند. تاكنون شايد حداقل يك ميليون نفر به اين بيماري مبتلا شده باشند. اين بيماري در آستانه اپيدمي شدن است.
وي افزود: بايد سريعا از خارج واكسن تهيه شود و مثل فلج اطفال به همه زده شود زيرا همه در معرض خطر هستند، همچنين تاكنون در اين باره اطلاع رساني نشده است و بايد هرچه زودتر آموزش و اطلاع رساني شروع شود.
رئيس انجمن علمي مددكاران در آخر گفت: من از وزير بهداشت استمداد طلب ميكنم و هشدار ميدهم كه براي اين مسئله كاري انجام دهد زيرا در آينده خيلي دير خواهد شد و ديگر هيچ كاري نميتوان كرد.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]