واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس شبكه هپاتيت ايران:بيش از يك ميليون نفر در كشور به هپاتيت B مبتلا هستند
رئيس شبكه هپاتيت ايران از ابتلاء يك ميليون و 400 نفر به بيماري هپاتيت B در كشور خبر داد و گفت: همچنين پيشبيني ميشود 200 هزار نفر در كشور به بيماري هپاتيت c مبتلا باشند.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيرجند، سيدمؤيد علويان پيش از ظهر امروز در سمينار تازههاي هپاتيت ويروسي كه در دانشگاه علوم پزشكي بيرجند برگزار شد، اظهار داشت: بيماري هپاتيت B و c جزء بيماريهاي مزمن كبدي هستند.
وي با بيان اينكه كشورهاي دنيا از نظر شيوع هپاتيت به سه گروه شيوع كم، متوسط و بالا تقسيم ميشود، تصريح كرد: كشور ما در گروه متوسط قرار دارد.
ابتلاء 200 هزار نفر به هپاتيت C در كشور
رئيس شبكه هپاتيت ايران ادامه داد: با افزايش سطح آگاهي مردم و انجام واكسيناسيونهايي كه در سالهاي اخير صورت گرفته است، شيوع اين بيماري در كشور ما كاهش يافته است.
علويان از ابتلاء يك ميليون و 400 نفر به بيماري هپاتيت B در كشور خبر داد و افزود: همچنين پيشبيني ميشود 200 هزار نفر در كشور به بيماري هپاتيت c مبتلا باشند.
وي با بيان اينكه ميانگين نرم شيوع هپاتيت B در كشور 2 درصد است، اذعان داشت: اين نرم در خراسان جنوبي زير دو درصد است.
خراسان جنوبي كمترين افراد مبتلا به هپاتيت C را دارد
رئيس شبكه هپاتيت ايران اضافه كرد: همچنين نرم ميانگين شيوع هپاتيت C در كشور 0.5 درصد است.
علويان متذكر شد: در حال حاضر خراسان جنوبي كمترين افراد مبتلا به هپاتيت C را دارد و استانهاي سيستان و بلوچستان و گلستان بيشترين ابتلاء به هپاتيت B را دارند.
وي با بيان اينكه ايران از نظر شيوع بيماري هپاتيت در وضعيت مناسبتري نسبت به ساير كشورهاي منطقه است، يادآور شد: شايد اين به اين دليل باشد كه رفتارهاي پرخطر در ايران كمتر از ساير كشورها است.
پيشگيريهاي اوليه و ثانويه براي هپاتيت B بسيار مؤثر است
رئيس شبكه هپاتيت ايران با اشاره به اينكه ابتلاء به هپاتيت محدوديتي براي افراد ايجاد نميكند، افزود: اين افراد ميتوانند همانند ساير افراد جامعه ازدواج، كار و فعاليت كنند و تنها بايد زير نظر پزشك باشند.
علويان در ارتباط با تفاوتهاي هپاتيت B و C نيز گفت: پيشگيريهاي اوليه و ثانويه براي هپاتيت B بسيار مؤثر است در حالي كه براي هپاتيت C اين گونه نيست.
وي انتقال از مادر به كودك و در دوران كودكي را يكي از راههاي انتقال اين بيماري عنوان كرد و افزود: راه عمده انتقال در كشور ما اين مورد است.
مركز تحقيقات هپاتيت كشور داراي 50 مركز علمي است
رئيس شبكه هپاتيت ايران با اشاره به اينكه در حال حاضر مركز تحقيقات هپاتيت كشور داراي 50 مركز علمي است، خاطر نشان كرد: انتقال دانش و ارتقاء سطح دانش جامعه و متخصصان از جمله اهداف اين مراكز است.
انتهاي پيام/69022
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]