واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي خبر دادتشريح دستاوردهاي ديپلماسي مهارت/ واگذاري امتياز تربيت مربيان كشورهاي اسلامي به ايران
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور با اشاره به دستاوردهاي اجرايي شدن ديپلماسي مهارت در كشور و افزايش تبادلات منطقهاي در حوزه آموزشهاي مهارتي از واگذاري امتياز سرگروهي تربيت مربيان كشورهاي اسلامي و منطقه به ايران خبر داد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور در مراسم افتتاحيه دوره آموزشي مربيان كشور افغانستان اظهار داشت: اين سازمان با چشمانداز حضور مؤثر در عرصه بينالمللي، نوع جديدي از تعاملات جهاني را با استفاده از آموزشهاي فني و حرفهاي تحت عنوان «ديپلماسي مهارت» طراحي كرده است.
كوروش پرند اظهار داشت: در طراحي و استقرار ديپلماسي مهارت، كشورها را به سه دسته تقسيم و با آنها وارد تعامل شدهايم.
وي در توضيح اين موضوع گفت: دسته اول، كشورهايي كه تجربيات نظام آموزش مهارتي ايران را به آنها منتقل ميكنيم، كشورهايي كه به صورت تعاملات و انتقال تجربيات با آنها ميپردازيم و دسته آخر، كشورهايي كه تجربيات نظام آموزش مهارتي آنها را به ايران منتقل ميكنيم.
پرند افزود: به همين منظور تاكنون حدود 20 ميز را در حوزه كشورهاي آسيايي، آفريقايي و اروپايي فعال كردهايم و با حضور در كشورهاي هدف، تفاهمنامههاي همكاري مشتركي را به امضا رسانده و در حال اجرا كردن آن هستيم.
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور گفت: آموزش مربيان آموزشهاي مهارتي، تبادل تجربه در حوزه استانداردهاي آموزشي، تبادل تجربه در زمينه طراحي ساختار نظام آموزش مهارتي و ساخت و تجهيز مراكز آموزش فني و حرفهاي و توليد و تدوين منابع آموزشي از جمله تعاملات بينالمللي در راستاي اجراي ديپلماسي مهارت است.
وي گفت: اين سازمان در مسير تحقق اين هدف، از طريق عقد تفاهمنامه با يونسكو براي ايجاد كرسي مهارتآموزي در منطقه و از طريق تفاهمنامه با مركز منطقهاي علوم و انتقال فناوري اتحاديه همكاريهاي كشورهاي حاشيه اقيانوس هند (IOR)، ايجاد شبكه منطقهاي مهارتآموزي را دنبال ميكنند كه دستاورد ارزشمندي براي كشورهاي منطقه خواهد بود.
پرند تصريح كرد: به عنوان يكي از مصوبات سومين كميته نظارتي و مشورتي برنامه آموزش فني و حرفهاي سازمان كنفرانس اسلامي با توجه به توانمنديهاي ايران، امتياز سرگروهي تربيت مربيان كشورهاي اسلامي و منطقه به ايران واگذار شده است كه اين موضوع نيز به عنوان يكي از دستاوردهاي ديپلماسي مهارت، اجرايي شده است.
وي با بيان اينكه در اين راستا تاكنون 266 نفر از مربيان كشورهاي عراق، افغانستان و لبنان در رشتههايي مانند جوشكاري، فناوري خودرو، الكترونيك، تعميرات تلفن و تعمير و نگهداري لبتاپ در مركز تربيت مربي و پژوهشهاي فني و حرفهاي سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور آموزش ديدهاند، گفت: از امروز نيز آموزش 16 نفر از مربيان كشور افغانستان آغاز ميشود.
وي تأكيد كرد: مسئولان دستگاه ديپلماسي و ساير دستگاههاي مرتبط در كشور و همچنين نخبگان فكري و ارجايي منطقه بايد نسبت به ضرورت تقويت و كاربرد ديپلماسي مهارت اعتقاد داشته باشند تا به صورت يك برنامه كاربردي در دستوركار رسمي قرار گيرد.
انتهاي پيام/آ
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 185]