تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830587085




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رييس شبكه هپاتيت كشور: هپاتيت سي هنوز واكسن ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس شبكه هپاتيت كشور: هپاتيت "سي" هنوز واكسن ندارد
رييس شبكه هپاتيت كشور به تبيين نكاتي پيرامون بايد و نبايدهاي تزريق واكسن هپاتيت پرداخت و گفت: بهترين راه مقابله با ابتلا به بيماري هپاتيت «بي» تزريق واكسن آن است، اما متاسفانه هنوز براي هپاتيت «سي» واكسني ارائه نشده است.

دكتر سيد مويد علويان در گفت‌وگو با خبرنگار «سلامت» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه واكسيناسيون هپاتيت "بي" در كليه نوزادان و افراد در معرض خطر انجام مي‌شود، اظهار كرد: واكسيناسيون هپاتيت بي معمولا در سه نوبت و به فواصل يك ماه و شش ماه پس از اولين تزريق صورت مي‌پذيرد.

وي افزود: تزريق واكسن بايد عضلاني و حتما در عضله و بازو صورت گيرد. تزريق واكسن هپاتيت بي در عضله باسن سبب كاهش تاثير آن مي‌شود.

رييس مركز تحقيقات گوارش و كبد دانشگاه علوم پزشكي بقيه اله (عج)، ضمن توصيه به اينكه لازم است آنتي‌بادي ضد هپاتيت بي (HBsAg) يك تا سه ماه پس از كامل شدن نوبت‌هاي تزريق واكسن اندازه‌گيري شود، عنوان كرد: اگر پاسخ آنتي‌بادي بيش از 100 واحد بين‌المللي باشد، بهترين پاسخ تلقي و تا سال‌ها باقي مي‌ماند. مقادير بيش از 10 و كمتر از 100 نيز مورد قبول است.

علويان در ادامه به معرفي گروههاي پرخطر براي تزريق واكسن هپاتيت بي پرداخت و گفت: همه نوزادان متولد شده و همچنين كودكان كوچكتر از 9 سال بايد واكسن بزنند. همچنين كاركنان بهداشتي – درماني كه ممكن است با خون و فرآورده‌هاي آن و يا با سوزن و ساير وسايل آلوده به ويروس در تماس باشند نيز بايد در برابر اين بيماري واكسينه شوند. اين گروه شامل پزشكان، جراحان، پرستاران، دندانپزشكان، كمك دندانپزشكان، دندانسازان و دانشجويان گروه‌هاي مختلف پزشكي، كاركنان بخش‌هاي دياليز، كاركنان آزمايشگاه‌ها، بانك خون و سازمان انتقال خون و كساني كه در خانه از افراد عقب افتاده مراقبت مي‌كنند را در بر مي‌گيرد.

وي يادآوري كرد: تزريق سه نوبت واكسن هپاتيت بي و بررسي آنتي‌بادي ضد ويروس هپاتيت بي يك تا سه ماه پس از آن ضروري است.

به گفته اين فوق تخصص بيماري‌هاي گوارش و كبد بهتر است همسر، فرزندان، والدين و كليه كساني كه با فرد ناقل هپاتيت بي زندگي مي‌كنند و بيماراني كه در معرض تزريق خون مكرر هستند نظير بيماران مبتلا به هموفيلي، همودياليز و يا معتادان تزريقي هر پنج سال يك بار مجددا از نظر آزمايشات بررسي شوند.

علويان درباره عوارض تزريق اين واكسن اظهار كرد: عوارض اين واكسيناسيون بسيار جزئي است و عمدتا باعث سوزش و قرمزي در ناحيه تزريق در برخي از بيماران مي‌شود.

به گزارش ايسنا، كبد عضوي است كه در بسياري از فعاليت‌هاي حياتي بدن مانند مقابله با عفونت‌ها، متوقف كردن خونريزي، پاك كردن خون از سموم و داروها و ذخيره انرژي در بدن نقش دارد. هپاتيت به معناي التهاب كبد است كه فعاليت‌هاي آن را مختل مي‌سازد. اين بيماري به علل مختلف ايجاد مي‌شود. يكي از اين علت‌ها آلودگي به ويروس هپاتيت «بي» است.

رعايت مسائل بهداشتي براي پيشگيري از بروز اين بيماري ضروري است. سابقه تزريق خون آلوده به ويروس (خوشبختانه خون‌هاي موجود در كشور از نظر ابتلا به هپاتيت «بي» مشكلي ندارند)، استفاده از سرنگ مشترك جهت تزريق، خالكوبي و تاتو كردن يا سوراخ كردن گوش با وسايل آلوده، استفاده از مسواك يا تيغ ريش‌ تراشي كه مي‌تواند آلوده به خون باشد و فرو رفتن اتفاقي سوزن آلوده به ويروس در بدن، بي‌بندوباري جنسي و انجام اقدامات دندانپزشكي در مراكزي كه از وسايل غيربهداشتي استفاده مي‌كنند از جمله راههاي انتقال اين بيماري هستند.

انتهاي پيام

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن