واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: جنجال در چين درپي مرگ چند كودك براثر تزريق واكسن هپاتيت بي
تهران / واحد مركزي خبر / اجتماعي 1392/10/04
رسانه هاي دولتي و همچنين كاربران اينترنتي در چين روز چهارشنبه در پي مرگ چند كودك در پي تزريق واكسن بيماري هپاتيت بي، خواستار انجام اقداماتي در اين باره شدند.
بر اساس اين گزارش، از ماه نوامبر و در پي واكسيناسيون در مقابل هپاتيت بي، دست كم هفت كودك در چين جان باخته اند.
خبرگزاري شين هوا گزارش داد اداره غذا و داروي چين استفاده از اين واكسن ها را - كه توسط شركت چيني بيوكانگتاي توليد شده اند - به حالت تعليق درآورده و در حال انجام تحقيقاتي در اين باره است .
روزنامه بيجين مورنينگ پست نيز گزارش داد بيش از 44 ميليون دوز از اين واكسن ذخيره شده شده اند يا در 27 استان و مناطق در سراسر چين فروخته شده اند .
در اين گزارش همچنين آمده است هشتمين كودك نيز در پي تزريق واكسن هپاتيت بي - كه توليد يك شركت ديگر است - جان باخته است.
تزريق واكسن هپاتيت بي يكي از حدود ده واكسني است كه به صورت رايگان تزريق مي شود و واكسيناسيون در مقابل بيماري هپاتيت بي در چين اجباري است.
اين واكسن ظرف 24 ساعت پس از به دنيا آمدن نوزاد تزريق مي شود و دوزهاي بيشتر آن در ماه اول و ششم تزريق مي شوند.
آزمايشات تاكنون نشان نداده است كه اين تزريق ها سبب مرگ نوزادان شده است اما اين مرگ و مير در پي وقوع يك سري از رسوايي ها در زمينه سلامت غذايي در سال هاي اخير در چين به سبب نظارت ضعيف نهادهاي مربوطه رخ داده است كه نگراني هاي عمومي را در پي داشته است.
quotation mark واكسن مهلك quotation mark دومين موضوع مورد بحث در پايگاه اجتماعي سينا ويبو در چين بوده است و بيشتر كاربران خشم خود را از مقامات كنترل كيفيت چين ابراز كرده بودند.
يكي از كابران چيني نوشت:« امروز زماني كه دختر كوچكم را براي واكسيناسيون بردم به خود مي لرزيدم ، و مي ترسيدم حادثه اي مشابه آنچه كه درباره واكسيناسوين هپاتيت بي رخ داد، براي او هم اتفاق بيفتد. در اين جهان هيچ چيز امن نيست.»
روزنامه دولتي گلوبال تايمز از مقامات چيني خواست در بررسي اين پرونده مواضع سخت گيرانه اي اتخاذ و افراد خاطي را مجازات كنند.
اين روزنامه در مقاله اي نوشت:« اين بار، مقامات بايد با سرعت نگراني هاي مردم را بر طرف كنند و تحقيقاتي كامل در اين زمينه انجام دهند و آنهايي را كه مسئول اين رسوايي هستند به شدت مجازات كنند و قوانين بهتري در اين صنعت وضع كنند.»
اين در حالي است كه مقامات چيني به سرپوش گذاري درباره شيوع ويروس سارس در سال 2003 در اين كشور متهم هستند ، ويروسي كه سبب جان باختن صدها نفر در سراسر جهان شد اما سازمان جهاني بهداشت اخيرا از باز بودن مقامات چيني در ارتباط با آنفلوآنزاي پرندگان تقدير كرده است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از پكن، در سال 2008، در يك رسوايي ديگر، شش كودك جان باختند و هزاران تن ديگر بيمار شدند.
157/106
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]