واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش احمدينژادي
مسئول دفتر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در نقد گزارش 100 روزه رييسجمهور گفت: از نظر من شيوه گزارش شبيه شيوهاي كه آقاي احمدينژاد، رييسجمهور قبلي در ارائه گزارش داشتند بود.
محمد هاشمي در بخشي از گفت و گوي خود با ايسنا، توضيح داد: در آمارها و كارهاي انجام شده در گزارش ارائه شده از سوي رييس جمهور دقت نظر وجود نداشت. مثلا در حوزه دارو و درمان و بيماران خاص بيان شان به اين معنا بود كه تقريبا تمام مشكلات حل شده است در حاليكه در ميدان عمل اينطور نيست .
وي با بيان اين كه عملكرد آقاي احمدي نژاد و دولت گذشته عملكرد مناسبي نبود، تاكيد كرد: به نظر من آقاي روحاني در گزارش خود زمان زيادي را به نقد عملكرد دولت گذشته اختصاص دادند و شايد اين نوع آمار دادن تداعي رفتار دولت آقاي احمدي نژاد را مي كرد.
وي با اشاره به اخبار اخير مبني بر دعوت دوباره ملك عبدالله براي سفر آيت الله هاشمي به عربستان توضيح داد:دوباره دعوتي فرستاده نشده است، بلكه براساسي دعوت هايي كه از قبل شده است، به حاج آقا (آيت الله هاشمي رفسنجاني )پيغام مي دهند كه زماني را براي سفرتان مشخص كنيد.
نگراني ايران و آمريكا
تلويزيون آمريكا با اشاره به ادامه انتقادات از رفتارواشنگتن در قبال وضع تحريم هاي جديد بر ضد ايران گفت: واكنش ها در ايران به اعمال تحريم هاي جديد آمريكا پس از توافق ژنو ادامه دارد با اين حال محمد جواد ظريف وزير امور خارجه تلاش مي كند تا وزارت امور خارجه را از مركز اين انتقادها دور نگاه دارد.
كنگره آمريكا هفته گذشته هفده شركت و شهروند ايراني را به فهرست تحريم ها اضافه كرد. افزوده شدن نام هفده شركت و فرد به فهرست تحريم هاي آمريكا عليه ايران در هفته گذشته كه با چهارمين روز مذاكرات كارشناسي ايران و آژانس در وين همزمان شد واكنش هاي متعددي و گاه تندي را به دنبال آورد.
در چنين شرايطي دولت هاي ايران و آمريكا بيش از همه كشورهاي حاضر در ژنو نگران آينده مذاكراتي هستند كه اميدوار هستند ظرف مدت شش ماه به يك توافق نهايي برسند.
واكنش نادران به اظهارات حجاريان
نماينده مردم تهران در واكنش به اظهارات اخير حجاريان، گفت: آيا آقاي حجاريان زماني هم كه آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور بود همين اعتقاد را داشت؟ يا از امروز كه آقاي روحاني در اين جايگاه قرار گرفته اين اعتقاد را پيدا كرده كه بايد شرايط انحلال مجلس براي دولت فراهم باشد.
الياس نادران در گفت وگو با فارس در واكنش به اظهارات اخير سعيد حجاريان كه در گفت وگو با يك رسانه دولتي پيشنهاد اصلاح قانون اساسي و امكان انحلال مجلس توسط دولت را مطرح كرده است، گفت: برخي از اصلاح طلبان تندرو كه ولع قدرت داشتند و از قدرت به دور بودند امروزه دچار بدمستي شده اند و اگر مديريت نشوند به سرنوشتي بدتر از سرنوشت مجلس ششم دچار مي شوند.
سعيد حجاريان در گفت وگو با يك رسانه دولتي با اشاره به طرح برخي موضوعات در مجلس برخلاف روند حركت دولت، گفته است: نمايندگان بر خلاف خواسته مردم حرف بزنند و عمل كنند و بعد آن وقت ببينند آيا مردم حوزه هاي انتخابيه شان آنها را به شهرشان راه مي دهند؟ اگر اين كار را بكنند مردم آنها را حتي به شهرهايشان راه نمي دهند. من معتقدم حتي اگر قرار باشد قانون اساسي عوض شود، بايد شرايطي فراهم شود تا مانند بسياري از كشورها، دولت بتواند مجلس را منحل كرده و انتخابات زودهنگام برگزار كند تا مردم مجدداً راي دهند و سيستمي هماهنگ پديد آورند.
عربستان: آمريكا ما را دور زد
شاهزاده تركي بن فيصل رييس سابق دستگاه اطلاعات عربستان و برادر سعود الفيصل وزير خارجه عربستان در سخنراني خود در نشست سياست جهاني در موناكو سياست هاي آمريكا در منطقه و توافق اخير ايران و 1+5 در ژنو را به شدت زير باد انتقاد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فرانسه تركي بن فيصل در سخنراني خود در جمع تجار اروپايي و عرب حاضر در اين كنفرانس، با اشاره به اينكه آمريكا با توافق ژنو متحداني چون عربستان را ناديده گرفت، از اينكه واشنگتن بدون اطلاع متحدانش با ايران وارد گفت و گوهاي محرمانه شده بود و رياض را در جريان آنچه كه به گفته او در اين مذاكرات محرمانه زمينه ساز توافق ژنو بود، قرار نداده است ، به شدت ابراز ناخرسندي كرد.
اين شاهزاده سعودي گفت:"آنچه كه براي ما عجيب بود اين بود كه مذاكرات كاملا از ما محرمانه نگه داشته شد. چگونه شما (آمريكايي ها)در پي اعتماد سازي هستيد در حالي كه نزديك ترين متحدان خود را در جريان روند مذاكرات قرار نمي دهيد؟"
وي افزود: اين براي ما (كشورهاي عربي حاشيه خليج فارس) مهم است كه دور ميز مذاكره ايران و قدرت هاي جهاني بنشينيم. در حالي كه ما غايب بوديم.
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]