محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829676453
پيشنهادات ۶ گانه مركز پژوهشها براي بودجه ۹۳
واضح آرشیو وب فارسی:الف: پيشنهادات ۶ گانه مركز پژوهشها براي بودجه ۹۳
مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي، با ارائه پيشنهادات ۶ گانه درباره لايحه بودجه سال ۹۳ كل كشور، وابستگي اين لايحه به نفت را بيشتر از قانون بودجه سال ۹۲ اعلام و اذعان كرد: تركيب منابع بودجه به ويژه اتكاي زياد به درآمدهاي نفتي با لحاظ شرايط تحريم احتياط آميز نيست.
به گزارش مهر، در اين گزارش پس از تشريح شرايط اقتصادي كشور، كاركردهاي بودجه به عنوان يكي از مهمترين ابزارهاي سياستگذاري اقتصادي در شرايط فعلي بررسي و سپس با راهبردهاي اصلي دولت در تهيه و تنظيم لايحه بودجه سال ۱۳۹۳ كل كشور مقايسه شده است. همچنين ضمن مرور تركيب منابع و مصارف عمومي لايحه بودجه محورهاي اصلي تصميم گيري مجلس شوراي اسلامي پيرامون بودجه سال ۱۳۹۳ ارائه شده است.
در گزارش مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي تصريح شده است: نكته مهم آنكه به رغم كاهش مقدار صادرات نفت، در عمل وابستگي منابع بودجه به نفت كاهش نيافته است. به عبارت ديگر، آنچه در بودجه داراي اهميت است، حجم ريالي استفاده از منابع حاصل از نفت است كه متاثر از سه متغير قيمت نفت خام، مقدار صادرات و قيمت ارز است، در عمل كاهش مقدار صادرات با افزايش نرخ ارز و تا حدودي قيمت نفت مبناي محاسبه جبران شده است. در سال ۱۳۹۱، حدود ۴۲۶ هزار ميليارد ريال از منابع بودجه از فروش منابع نفتي تامين شد كه در لايحه بودجه سال ۱۳۹۳ به ۷۷۸ هزار ميليارد ريال رسيده است. حجم عظيم استفاده از منابع حاصل از نفت هم به لحاظ آثار آن بر متغيرهاي اقتصاد كلان و هم از نظر شرايط پيش روي كشور به لحاظ تحريمهاي اقتصادي نياز به بررسي دارد.
در لايحه بودجه ۱۳۹۳ كل كشور برخي احكام فوق نقض شده است، براي نمونه:
* اجازه تبديل ۲۰ درصد منابع ارزي صندوق به ريال و اختصاص آن به بخش هاي غير دولتي آب و كشاورزي، منابع طبيعي، محيط زيست و صنعت و معدن، ضمن اين موجب كاهش ذخاير ارزي كشور مي شود نقض تبصره "۲" جزء "۶" بند "ط" ماده (۸۴) قانون برنامه پنجم توسعه است (اجزاي "د"، "ه" و "و" تبصره "ه" ماده واحده).
*اجازه سپرده گذاري ارزي، ۲۰ درصد منابع صندوق نزد بانك هاي داخلي (خصوصي و دولتي) و پرداخت تسهيلات ارزي از محل آن توسط بانك ها موجب بسط كل هاي پولي شده و تبعات ناشي از آن مي شود.
*اجازه به شركت هاي ايدرو و ايميدرو براي مشاركت با بخش هاي خصوصي و تعاوني و استفاده از تسهيلات ارزي و ريالي صندوق، در حالي كه طبق تبصره "۱" جزء "۴" بند "ي" ماده(۸۴) قانون برنامه پنجم شركتها در صورتي غير عمومي محسوب مي شوند كه حداقل ۸۰ درصد سهام آن متعلق به اشخاص حقيقي باشد.
بدين ترتيب علاوه بر مغايرت هاي قانوني فوق، بخشي از منابع صندوق توسعه ملي نيز به صورت ارزي وارد جريان اقتصاد ملي مي شود كه مي تواند موجب بسط نقدينگي و در نتيجه به افزايش تورم دامن زند.
بررسي مقدماتي لايحه بودجه ۱۳۹۳ توسط مركز پژوهش هاي مجلس نشان مي دهد در لايحه بودجه ۱۳۹۳ كاركرد دوم (كاركرد ارائه تصويري از دخل و خرج كشور) كاركرد غالب بوده است و كاركرد سياستگذاري مالي از طريق بودجه كمتر مورد توجه بوده است، چرا كه با عنايت به وضعيت اقتصادي كشور و چالشها و مشكلات پيش گفته لازم است تهيه يك بسته سياستي منسجم و سازگار كه در آن اهداف كوتاه مدت و ميان مدت تعيين شده باشند مدنظر قرار گيرد و سپس بقيه ابزارها از جمله بودجه كشور در چارچوب آن تنظيم شوند. با ملاحظه اينكه فرصت زماني تشكيل دولت جديد تا زمان تقديم لايحه بودجه كه سر موعد به مجلس ارائه شده است اندك بوده است اين امر امكانپذير نبوده است اگر چه در لايحه بودجه به صورت موردي درباره برخي از مسايل فوق احكام يا اعتبارات پيش بيني شده است.
اما همان گونه كه ذكر شد، فاقد ويژگي يك برنامه سياستي مدون در اين باره است. بر اين اساس لازم است كه نمايندگان مجلس از دولت بخواهند كه در اسرع وقت يك بسته سياستي سازگار ارائه كند كه سازگاري سياستگذاري مالي با ساير سياستهاي اقتصادي كشور را نشان دهد تا از مشكلات ناسازگاري سياستهاي اقتصادي با يكديگر و حركت مستقل آنها از يكديگر اجتناب شود و مسائل سالهاي گذشته مبني بر بي ثباتي متغيرهاي كلان اقتصادي كشور دوباره بروز ننمايد.
در ادامه گزارش مركز پژوهشهاي مجلس درباره قانون هدفمندي يارانه ها آمده است: دولت تصميم گيري درباره ابعاد و نحوه اجراي مرحله دوم قانون هدفمند كردن يارانه ها را به خارج از لايحه بودجه سنواتي دولت موكول كرده است.
واقعيت آن است كه در اجراي مرحله اول، توزيع يارانه نقدي به عنوان هدف اصلي مد نظر سياستگذاران قرار گرفت و شرايط لازم براي دستيابي به ساير اهداف قانون يعني تغيير در تخصيص منابع و ارتقاي بهره وري (مانند لزوم دسترسي به بازارهاي مالي و تكنولوژي بين المللي، ثبات اقتصاد كلان و...) در عمل مهيا نشد.
اجراي فاز دوم با توجه به اثر آن بر متغيرهايي همچون تورم، نرخ رشد، قيمت ارزي، تعهدات دولت و... نيازمند بررسي دقيق است و پيشنهاد مي شود مجلس شوراي اسلامي مستقلا در بررسي لايحه بودجه به اين موضع نپردازد. اولويت آن است كه دولت تا پايان فرآيند بررسي بودجه در كميسيون تلفيق مجلس شوراي اسلامي، بررسي هاي خود را انجام داده و در قالب اصلاحيه لايحه بودجه آن را به مجلس شوراي اسلامي ارسال كند.
البته در مورد اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها ابهام وجود دارد. به رغم وعده دولت براي تقديم لايحه جداگانه درباره تغيير شيوه اجراي هدفمند كردن يارانه ها، مواردي وجود دارد كه باعث ابهام شده است مانند درج اعتبار ۵۶ هزار ميليارد ريالي براي امور بهداشت و سلامت در راستاي اجراي بند «ب» ماده(۳۴) قانون برنامه پنجم توسعه كشور ذيل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي. اعتبارات متفرقه نيز به رغم كاهش قابل ملاحظه آن در مقايسه با رقم سال گذشته، همچنان بخش قابل توجهي از بودجه عمومي را به خود اختصاص مي دهد كه اين امر با بودجه ريزي عملياتي و با اصول متعدد بودجه ريزي مانند شفافيت و پاسخگويي مغاير است.
در گزارش مركز پژوهشهاي مجلس با بيان اينكه تركيب منابع و مصارف با اطلاعات موجود درباره عملكرد بودجه سال ۱۳۹۲ سازگار نيست، تصريح شده است: در قسمت درآمدهاي غيرنفتي اگر بر مبناي عملكرد هفت ماهه سال ۱۳۹۲، عملكرد كل سال برآورد شود، رقم پيش بيني شده براي سال ۱۳۹۳ بايد حدود ۶۰ درصد نسبت به عملكرد سال جاري رشد كند.
در قسمت منابع حاصل از نفت نيز بر مبناي روش فوق، رقم سال ۱۳۹۳ نسبت به عملكرد سال ۱۳۹۲ حدود ۷۰ درصد رشد دارد.
بررسي تركيب منابع و مصارف و مقايسه آن با عملكرد سال ۱۳۹۲ حاوي چند نكته مهم است كه بايد در بررسي و تصميم گيري مجلس شوراي اسلامي مورد توجه قرار گيرد:
الف) تركيب منابع بودجه به ويژه اتكاي زياد به درآمدهاي نفتي با لحاظ شرايط تحريم احتياط آميز نيست.
ب) در عمل بخشي از منابع تحقق نخواهد يافت و برحسب تجربه هاي قبلي رقمي حدود ۲۰ هزار ميليارد تومان براي طرح هاي عمراني باقي مي ماند.
مقايسه ارقام پيش بيني شده در لايحه به ويژه در سمت منابع عملكرد هفت ماهه ۱۳۹۲ بيانگر آن است كه آنچه در عمل اتفاق خواهد افتاد با تصوير ارائه شده در لايحه بودجه متفاوت است. براي ارائه اين تصوير به رغم عملكرد حدود ۷۰درصدي منابع نفتي در هفت ماهه سال جاري و چشم انداز نه چندان روشن وضعيت تحريم ها، عملكرد رديف هاي مربوط به منابع نفتي ۱۰۰ درصد فرض شده است. با توجه به عملكرد سال هاي گذشته، پيش بيني عملكرد منابع غيرنفتي بيش از ۶۵۲ هزار ميليارد ريال نخواهد بود (با توجه به برآورد عملكرد ۴۴۰ هزار ميليارد ريالي درآمدهاي مالياتي در سال ۱۳۹۲، پيش بيني مي شود كه درآمدهاي مالياتي در سال آينده حدود ۴۹۰ هزار ميليارد ريال و منابع حاصل از مالكيت دولت نيز حداكثر ۸۰ هزار ميليارد ريال محقق شود.)
در اين گزارش مي خوانيم: مقامات دولت در تشريح لايحه بودجه ۱۳۹۳ بيان كرده اند كه طرحهاي عمراني را بر مبناي پيشرفت فيزيكي، به سه دسته تقسيم كرده اند و به حدود ۲۴۰ طرح قابل خاتمه در سال ۱۳۹۳ در اختصاص اعتبارات اولويت داده اند. اتخاذ اين رويكرد يكي از نقاط قوت لايحه بودجه ۱۳۹۳ است. با توجه به ابعاد غير اقتصادي موضوع، لازم است تا فهرست طرحها به همراه مباني تصميم گيري، پراكندگي جغرافيايي و ساير اطلاعات لازم براي تصميم گيري در اختيار مجلس شوراي اسلامي قرار گيرد.
پيشنهاد مي شود تا براساس حساسيت استانهاي مختلف نسبت به شاخص درصد پيشرفت فيزيكي پروژه ها، اين فرايند به گونه اي انجام شود تا در عين حفظ مزيت اقتصادي عدالت منطقه اي نيز لحاظ شود. گرچه موضوع تغيير شيوه انجام وظايف دولت و اعمال حاكميت به جاي تصدي گري يكي از اصول پذيرفته شده در اصلاح مديريت بخش عمومي است اما با توجه به آنكه اين موضوع با حقوق عامه مردم سروكار دارد و داراي ابعاد عملياتي و مالي فراتر از يك سال مالي است به نظر مي رسد كه ارائه لايحه و تصويب قانوني مستقل در اين باره ضروري است.
بررسي انجام شده در قسمت اول اين گزارش نشان داد كه اقتصاد كشور در شرايط ركود تورمي به نسبت شديدي بهسر مي برد و با دشواري هايي در صادرات نفت و نقل و انتقال منابع حاصل از آن روبرو است. در چنين شرايطي:
۱- كشور نيازمند يك برنامه كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت براي تغيير سازوكار استفاده از درآمدهاي نفتي است كه در قالب اصلاح مديريت بخش عمومي بايد در دستور كار قواي مجريه، مقننه و قضائيه قرار گيرد.
۲- با توجه به محدوديت منابع براي طرح هاي عمراني لازم است تا با تاكيد بر شاخص ها و معيارهاي مشخص و رعايت عدالت منطقه اي از پيشنهاد دولت جهت اولويت بندي طرحهاي عمراني حمايت شود.
۳- هر يك ريالي كه به اعتبارات هزينه اي اضافه شود، به همان ميزان از اعتبارات عمراني كاسته خواهد شد، لذا ارائه پيشنهادهايي كه به افزايش سقف هزينه هاي جاري منجر مي شود در شرايط كنوني به هيچ وجه قابل توصيه نيست.
۴- قانون برنامه پنجم توسعه در زماني به تصويب رسيد كه كشور در شرايط تحريم قرار نداشت. در دو سال اخير به دليل تحريم ها، منابع دولت كاهش يافته است. لذا اجراي بسياري از تكاليف قانون برنامه پنجم توسعه كه نيازمند اختصاص منابع مالي است، امكانپذير نيست و انتظار اجراي آن فراتر از توان مالي دولت است.
۵- با توجه به شرايط عدم اطمينان توصيه اكيد آن است كه جهت اجراي احتياط آميز بودجه سازوكار لازم در احكام بودجه پيش بيني شود.
۶- لازم است مجلس شوراي اسلامي از ابزارهاي سياسي و نظارتي خود استفاده از دولت را مكلف كند تا هر چه سريعتر بسته سياستگذاري اقتصادي كوتاه مدت خود را براي سال ۱۳۹۳ (شامل هدفمند كردن يارانه ها، تعيين تكليف سهام عدالت و ...) ارائه دهد.
دوشنبه 25 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
پيشنهادات 6 گانه براي بودجه 93/ بودجه روحاني نفتيتر از احمدينژاد
پيشنهادات 6 گانه براي بودجه 93 بودجه روحاني نفتيتر از احمدينژاد مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي با ارائه پيشنهادات 6 گانه درباره لايحه بودجه سال 93 كل كشور وابستگي اين لايحه به نفت را بيشتر از قانون بودجه سال 92 اعلام و اذعان كرد تركيب منابع بودجه به ويژه اتكاي زياد به درآپیشنهادات 6 گانه برای بودجه 93
پیشنهادات 6 گانه برای بودجه 93 مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با ارائه پیشنهادات 6 گانه درباره لایحه بودجه سال 93 کل کشور وابستگی این لایحه به نفت را بیشتر از قانون بودجه سال 92 اعلام و اذعان کرد ترکیب منابع بودجه به ویژه اتکای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با ارائه پمركز پژوهشهاي مجلس:تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است
مركز پژوهشهاي مجلس تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي با بررسي چالشهاي فني سامانه ثبت آني اعلام كرد تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مركز پژوهشهاي مبررسي لايحه بودجه در بخشهاي صنعت و معدن/ تشكيل كارگروههاي پنجگانه كميسيون
بررسي لايحه بودجه در بخشهاي صنعت و معدن تشكيل كارگروههاي پنجگانه كميسيون نائب رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس از بررسي لايحه بودجه 93كل كشور در بخشهاي صنعت معدن ارتباطات پتروشيمي و صنايع هوافضا با حضور معاون امور بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر دادجعفري جزئيات جلسه كميسيون آموزش را تشريح كردگلايه از بودجههاي آموزشي و پژوهشي/ ارائه پيشنهادات براي افزايش بو
جعفري جزئيات جلسه كميسيون آموزش را تشريح كردگلايه از بودجههاي آموزشي و پژوهشي ارائه پيشنهادات براي افزايش بودجه عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس از ارائه پيشنهادات براي افزايش بودجه آموزشي و پژوهشي ۹۳ خبر داد به گزارش خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلتحقق 80 درصدي بودجه سال 93 /نرخ بنزين در لايحه جداگانه هدفمندي تعيين ميشود
تحقق 80 درصدي بودجه سال 93 نرخ بنزين در لايحه جداگانه هدفمندي تعيين ميشود رييس كميسيون انرژي مجلس با تاكيد براينكه در بودجه قيمت بنزين لحاظ نشده است و در لايحه هدفمندي كه جداگانه ارايه خواهد شد تعيين مي شود گفت با توجه به عملكرد بودجه 91 و 92 مي توان گفت 20 تا 25 درصد از درآمدعضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با اشاره به اشكالات وارد بر لايحه پيشنهادي بودجه سال 93 دولت:دولت پاسخ دهد،
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با اشاره به اشكالات وارد بر لايحه پيشنهادي بودجه سال 93 دولت دولت پاسخ دهد مجلس رفع اشكال كند عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي گفت لايحه بودجه سال 93 كه توسط دولت به مجلس تقديم شده است داراي اشكالات متعددي است ولي رفع اين اشكالات با استعفا و يارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس تحليل كرد؛ سود پتروشيميهاي گازي غير واقعي است
ارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس تحليل كرد سود پتروشيميهاي گازي غير واقعي است عدم اجراي مصوبه تيرماه سال 1391 ستاد ويژه اقتصادي مبني بر افزايش قيمت خوراك پتروشيميهاي گازي و اصرار برخي از مسئولان و كارشناسان مبني بر لزوم حفظ مزيت رقابتي پتروشيميهاي گازي از طريق پايين نگهداشتن قيمتمعاون مركز پژوهشهاي مجلس در جلسه غيرعلني امروز:درآمدهاي اختصاصي دولت در بودجه ۹۳ از ۲۵ به ۲۳ درصد كاهش يافته
معاون مركز پژوهشهاي مجلس در جلسه غيرعلني امروز درآمدهاي اختصاصي دولت در بودجه ۹۳ از ۲۵ به ۲۳ درصد كاهش يافته است عضو كميسيون انرژي مجلس گفت معاون مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي در مقايسه بودجههاي ۹۲ و ۹۳ عنوان كرد منابع عمومي دولت در بودجه ۹۳ افزايش يافته و درآمدهاي اختصاصيحضور مديران نهادهاي مرتبط با كميسيون اجتماعي براي ارائه پيشنهادات درباره لايحه بودجه 93
حضور مديران نهادهاي مرتبط با كميسيون اجتماعي براي ارائه پيشنهادات درباره لايحه بودجه 93 سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي گفت تمام مديران دستگاهها و نهادهاي مرتبط با كميسيون اجتماعي جهت ارائه پيشنهادات خود براي بررسي لايحه بودجه سال 93 به اين كميسيون دعوت شدند ايرج عبديمركز پژوهشهاي مجلس اعلام كردتحقق ۱۲۵هزار ميليارد تومان اعتبار هزينهاي در سال جاري
مركز پژوهشهاي مجلس اعلام كردتحقق ۱۲۵هزار ميليارد تومان اعتبار هزينهاي در سال جاري مركز پژوهشهاي مجلس اعلام كرد پيشبيني ميشود عملكرد اعتبار هزينهاي سال جاري 1250 هزار ميليارد ريال تحقق پيدا ميكند به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي گزارش نظارتيارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس: سود پتروشيمي هاي گازي غير واقعي است
ارزيابي مركز پژوهشهاي مجلس سود پتروشيمي هاي گازي غير واقعي است عدم اجراي مصوبه تيرماه سال 1391 ستاد ويژه اقتصادي مبني بر افزايش قيمت خوراك پتروشيمي هاي گازي و اصرار برخي از مسئولان و كارشناسان مبني بر لزوم حفظ مزيت رقابتي پتروشيمي هاي گازي از طريق پايين نگهداشتن قيمت باعث پيچيدبررسي 55 طرح باليني در مركز پژوهشهاي بيمارستان ميلاد
بررسي 55 طرح باليني در مركز پژوهشهاي بيمارستان ميلاد رئيس مركز پژوهشهاي بيمارستان ميلاد گفت همان گونه كه مقام معظم رهبري فرمودند بايد علم و پژوهش را به عنوان يك باور عمومي در بياوريم به گزارش خبرگزاري مهر دكتر سيد حسين يحيي زاده جباري افزود پيشرفت علمي بدون تحقيق امكان پذير نپيشنهادات 6 گانه براي بودجه 93/ بودجه روحاني نفتيتر از احمدينژاد
پيشنهادات 6 گانه براي بودجه 93 بودجه روحاني نفتيتر از احمدينژاد مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي با ارائه پيشنهادات 6 گانه درباره لايحه بودجه سال 93 كل كشور وابستگي اين لايحه به نفت را بيشتر از قانون بودجه سال 92 اعلام و اذعان كرد تركيب منابع بودجه به ويژه اتكاي زياد به درآپیشنهادات 6 گانه برای بودجه 93
پیشنهادات 6 گانه برای بودجه 93 مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با ارائه پیشنهادات 6 گانه درباره لایحه بودجه سال 93 کل کشور وابستگی این لایحه به نفت را بیشتر از قانون بودجه سال 92 اعلام و اذعان کرد ترکیب منابع بودجه به ویژه اتکای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با ارائه پمركز پژوهشهاي مجلس:تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است
مركز پژوهشهاي مجلس تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي با بررسي چالشهاي فني سامانه ثبت آني اعلام كرد تخصيص بودجه مناسب براي اجراي كامل سامانه ثبت آني ضروري است به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي مركز پژوهشهاي مبررسي لايحه بودجه در بخشهاي صنعت و معدن/ تشكيل كارگروههاي پنجگانه كميسيون
بررسي لايحه بودجه در بخشهاي صنعت و معدن تشكيل كارگروههاي پنجگانه كميسيون نائب رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس از بررسي لايحه بودجه 93كل كشور در بخشهاي صنعت معدن ارتباطات پتروشيمي و صنايع هوافضا با حضور معاون امور بودجه معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور خبر داد-
اقتصادی
پربازدیدترینها