تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روز قيامت محبوب‏ترين آدميان نزد خداوند فرمان‏برترينِ آنها از او است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805064204




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنجان يك ميليون راس دام دارد


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: زنجان يك ميليون راس دام دارد
زنجان -خبرگزاري مهر: مدير كل دامپزشكي استان زنجان، با اشاره به اينكه زنجان يك ميليون و 250 هزار راس دام دارد گفت: از اين تعداد 250 هزار راس دام بزرگ گاو، گوساله و گوسفند است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رشيد كرمي شامگاه يكشنبه در جلسه كارگروه امنيت غذايي استان، افزود: از اين تعداد دام در استان سالانه 180 هزار تن شير توليد مي شود كه اين ميزان توليد 50 درصد مصرف استان است.

وي اظهار داشت: از اين ميزان شير توليدي در استان 90 هزار تن شير به ساير استانها ارسال مي شود .

مدير كل دامپزشكي استان زنجان به مراكز جمع آوري شير در استان اشاره كردوگفت: زنجان داراي 16 مركز جمع آوري شير است كه از اين اين تعداد 11 مركز در روستا و يك مركز هم در شهرستان زنجان وجود فعاليت مي كنند.

كرمي با بيان اينكه مراكز جمع آوري شير در روستاها روزانه خودروهاي ويژه شير را از واحدهاي مربوطه منتقل مي‌كنند تاكيد كرد: واحدها و مراكز جمع آوري شير به صورت دوره‌اي آزمايش مي‌شوند.

وي به تعدادي از روستاهاي استان كه به صورت سنتي در واحدهايي با نام «شير پز» فعاليت مي‌كنند اشاره كرد و افزود: اين روستاها در بخش توليد پنير فعاليت مي‌كنند و عمده فعاليت شان توليد پنير است.

مدير كل دامپزشكي استان زنجان با اشاره به اينكه هفت واحد جمع آوري شير در شهرستان ابهر ، 29 مركز جمع آوري شير در شهرستان خدابنده فعاليت مي كنند يادآور شد: از اين تعداد 26 واحد مركز توليد پنير و سه واحد مركز جمع آوري شير توليدي روستاهاي شهرستان است.

كرمي در ادامه با اشاره به اينكه شش مركز جمع آوري شير در شهرستان ايجرود فعاليت مي كند گفت: با توجه به وجود باغات عظيم در شهرستان خرم‌دره دو واحد جمع آوري شير در اين شهرستان فعال است.

وي توليد شير با كمترين آلودگي و تامين آن به صورت سالم را از اهداف مراكز جمع آوري شير اعلام كرد و افزود: هر واحد بايد داراي استانداردهاي پيش بيني شده تاسيسات و نيازهاي اساسي باشد كه اين تاسيسات استاندارد در مراكز جمع آوري شير مهيا است.

زنجاني‌ها از ميانگين كشوري لاغرترند

كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي استان زنجان، با اشاره به اينكه طبق بررسي‌ها ميزان لاغري در استان زنجان 5.7 و اين ميزان در كشور برابر چهار است گفت: كم وزني در استان زنجان 5.6 و در كشورمان 4.8 و كوتاه قدي در استان 5.6 و اين ميزان در كشورمان برابر 6.8 است.

عصمت عباسي با اشاره به اينكه 50 تا 70 درصد جمعيت بالاي 20 سال كشورمان مبتلا به اضافه وزن و چاقي هستند افزود: سرانه مصرف نمك در كشورمان شش كيلوگرم در سال بوده و اين مقدار سه برابر ميزان مجاز WHO است.

وي اظهار داشت: استان زنجان در شيوع بيماري گواتر پايين ترين رتبه را دارد.

كارشناس مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي استان زنجان با اشاره به اينكه بيماري تغذيه داراي دو بعد است گفت: تغذيه ناكافي و تغذيه بيش از حد جزو اين موارد است كه در كشورمان متاسفانه هر دو وجود دارد.

وي ناامني غذايي، قحطي، فقر، بيكاري، تورم اقتصادي، بي‌سوادي را از علل افزايش گرسنگي ياد كرد.

مسئول تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي استان زنجان به سند ملي تغذيه و امنيت غذايي كشور اشاره كردوگفت: در اين سند امنيت غذايي و امنيت تغذيه‌اي تعريف شده است .

وي يادآور شد: ايران پر خطر از لحاظ امنيت غذايي است و استان‌هاي قم، اصفهان، سمنان، تهران و يزد جزو مناطق بسيار امن غذايي و زنجان، آذربايجان غربي، خراسان رضوي، خراسان شمالي، مركزي، همدان، گلستان و گيلان جزو استان‌هاي نسبتا امن غذايي و بقيه استان‌ها نيز در گروه‌هاي ديگر امنيت غذايي هستند.

مسئول تعذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي استان زنجان به دستاوردهاي نظام امنيت غذايي تغذيه كشور اشاره كرد و گفت: كاهش 50 درصدي تغذيه كودكان با اجراي برنامه مشاركتي حمايت و بهبود رشد تغذيه كودكان زير پنج سال محقق شده است.

عباسي با بيان اينكه استقرار سند ملي تغذيه در استان زنجان نيز تصويب شده است گفت: براي سلامتي افراد بايد اين سند شامل غذاي سالم، مناسب و ارزان قيمت براي همه جمعيت استان مهيا شود و در اين راستا دستگاههاي ذيربط حوزه سلامت به امر تغذيه و سلامت مردم توجه داشته باشند.

كد خبر: 2196318

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۰:۱۲

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن